050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Vietnam
Vietnam - Fascinerend, gastvrij en exotisch!

Reisadvies Vietnam

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

Bekijk alle informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie.

Wilt u meer informatie over het huidige reisadvies van de overheid t.a.v. een vakantie in het buitenland, kijk dan op nederlandwereldwijd.nl.

Wilt u ook in deze tijd af en toe even wegdromen naar een mooi vakantieland, gewoon vanuit huis? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks reisinspiratie voor thuis. Met virtuele tours en stadswandelingen, lees-, kijk- en luistertips, blogs van onze reisleiders en heerlijke internationale recepten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Veiligheid in Vietnam

In het algemeen zult u zich in Vietnam zeer veilig voelen, er is niemand die u lastig valt en ook ’s avonds kunt u gerust over straat lopen. In Vietnam lopen wel, net als op de meeste toeristische plekken, veel zakkenrollers rond. Meestal bij drukke plekken zoals markten. In Hanoi en Ho Chi Minh City zijn er soms ook jongens op een brommer die tijdens het rijden langs een achteloze toerist rijden en zijn/haar handtas, camera of iets anders proberen af te pakken. In deze steden moet u daarom extra oppassen op uw eigendommen. Daarom raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen.

Actueel reisadvies voor Vietnam

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Vietnam te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Vietnam, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Vietnam op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.