050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Vietnam

Reisinformatie Vietnam

In Vietnam wordt u overweldigd door de sublieme schoonheid van de natuur, de bijzondere culturele schatten en de charme van de bevolking! Er zijn schitterende groene rijstvelden, exotische witte stranden, rivierdelta’s en rijzende bergen. Getuigenissen van de rijke geschiedenis, zoals de Cham-torens uit het Champa-koninkrijk en de voormalige keizerlijke hoofdstad Hue met haar tempels en mystieke graftombes van vroegere keizers, zijn volop aanwezig.

Het pittoreske Hoi An straalt een Franse koloniale sfeer uit. De recentere geschiedenis is te vinden in de Cu Chi-tunnels, die zijn uitgegraven door de Vietcong als verdediging tegen de Amerikanen. De hoofdstad Hanoi heeft brede lanen, statige gebouwen en sfeervolle straatjes. Andere bezienswaardigheden in Vietnam vindt u in Ho Chi Minh-Stad, het oude Saigon, dat nu een bruisende metropool is, en het sprookjesachtige Halong Bay is een waar natuurwonder met bijna tweeduizend eilandjes. De vriendelijke inwoners van Vietnam verwelkomen u graag in hun land!

Ontdekt u op uw volgende vakantie de geheimen van Vietnam? Laat onze reisleiders u adviseren over de beste reistijd naar Vietnam. Tot ziens in dit fascinerende, gastvrije en exotische land!