050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Peru | Peru - privéreis

Bezoek het rijk van de Inca's

Peru is een fascinerend land met een erfenis van raadselachtige beschavingen en een indrukwekkende natuur. De herinneringen aan het rijke verleden zijn hier nog overal tastbaar. In de Heilige Vallei loopt een spoor naar het machtige Incarijk. De tempels van de verloren stad Machu Picchu liggen spectaculair verborgen tussen hoge bergtoppen. De Nazcalijnen, geometrische figuren en tekeningen van dieren, lopen kilometers lang door de woestijn. Nog altijd is de vraag wie ze heeft gemaakt onbeantwoord gebleven. De oude hoofdstad Cuzco, die letterlijk is gebouwd op de fundamenten van het Incarijk, ademt de sfeer van de Spaanse kolonisten. Ook Lima heeft een koloniale allure. Peru, dat is omringd door de besneeuwde bergtoppen van het Andesgebergte, heeft het hoogst bevaarbare meer ter wereld: het Titicacameer. Op de drijvende eilandjes wonen de Uros-indianen, die nog hun eigen identiteit en cultuur hebben.

Tijdens deze privéreis ontdekt u natuurlijk de rijke Inca-geschiedenis van dit raadselachtige land. Maar dit Latijns-Amerikaanse land heeft zo veel meer te bieden: een prachtige kustlijn, imponerende verlaten hoogvlaktes, spectaculaire bergpassen en kloven, en fraaie groene valleien. Tijdens deze afwisselende privéreis ziet u verlaten ruïnes, koloniale steden en grazende lama’s op uitgestrekte vlaktes. U maakt kennis met de mensen die op het Titicacameer op drijvende rieteilanden wonen, geniet van een schitterend uitzicht over Colca Canyon en bezoekt natuurlijk de Inca-stad die 500 jaar verborgen is gebleven: Machu Picchu.

U reist afwisselend in een auto met privéchauffeur en per touringcar soms in een internationaal gezelschap. Daarnaast verblijft in u in aangename accommodaties. Kortom, alles is voor u geregeld. U hoeft alleen maar te genieten van het spectaculaire Peru!

Pluspunten
vluchten Air Europa of KLM
ruimbagage
diverse privétransfers
diverse bustransfers
middenklassehotels
16x ontbijt, 1x lunch en 1x diner
diverse excursies met gids
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Inca-nederzetting Machu Picchu
UNESCO-stad Lima
Nazca, Puno en Cuzco
Ballestas-eilanden
Arequipa
Colca Canyon
Titicacameer
Santa Catalinaklooster
SRC-reisexpert Niels
Niels
SRC-reisexpert sinds 2022
Bijzonder aan deze reis: Bezoek aan Machu Picchu met gids
Het bezoek aan Machu Picchu is misschien wel het indrukwekkendste bezoek van deze reis, de gids brengt het verleden weer tot leven met de mooiste verhalen over de Inca's.

De reis in het kort

Amsterdam – Lima
Lima
Vrije dag in Lima
Lima – Paracas – Nazca
Vrije dag in Nazca
Nazca – Arequipa
Arequipa
Vrije dag in Arequipa
Arequipa – Colca Canyon
Colca Canyon – Puno
Het Titicacameer
Door naar Cuzco
Vrije dag of Heilige Vallei
Cuzco – Machu Picchu
Machu Picchu – Cuzco
Vrije dag in Cuzco
Cuzco – Lima – Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Lima

U vliegt vanaf Amsterdam naar Lima, de bruisende hoofdstad van Peru. Lima is uw eerste kennismaking met het Zuid-Amerikaanse land. Op de luchthaven wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van ons agentschap ter plaatse, die u naar uw hotel brengt. U verblijft drie nachten in Lima. (reisafstand ca. 30 km)

dag 2: Lima

Lima is een moderne zakenstad, maar heeft daarnaast een prachtig koloniaal centrum dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ondanks haar ligging op slecht 12 graden breedte van de evenaar heeft Lima een aangenaam klimaat. De koele mist, ook wel de garúa genoemd, houdt de westkust van Peru aangenaam koel. Onder leiding van een Engelssprekende gids maakt u deze ochtend een privé-excursie van een halve dag door het oude koloniale centrum van Lima. Vervlogen tijden lijken op de vele pleinen en in de knusse straatjes te herleven. U ziet onder meer de beroemde S.Franciscokerk. Het bijbehorende klooster heeft een prachtige collectie religieuze kunst. Daarnaast heeft een miljoenenstad als Lima natuurlijk ook een modern gezicht. In het zakelijk district S.Isidro vindt u hippe cafés en bars en mooie parken en tuinen, zoals El Olivar en Miraflores. In het Larco Herrera-museum, dat een prachtige goud- en zilvercollectie heeft, ontdekt u het oude Peru.

dag 3: Vrije dag in Lima

Deze dag is ter vrije besteding in Lima. Trekt u er zelf op uit, of maakt u een bijzondere optionele excursie?

¡ Extra
Proef en ontdek de culinaire hoofdstad van Zuid-Amerika! Onder leiding van een Engelssprekende gids start u de dag met een bezoek aan Avenida La Mar in Miraflores, de straat waar de bekendste restaurants van Lima zijn gevestigd. We beginnen met hier met een ontbijt van traditioneel brood. Onderweg naar de markt maken we een stop bij een kraampje wat "emoliente" verkoopt: een populair Peruaans drankje gemaakt van kruiden, wat een genezende werking schijnt te hebben. Op de markt kijkt u uw ogen uit. Omdat Peru bestaat uit kust, bergen en jungle kun je hier op de markt het hele jaar een enorme variëteit van verse producten kopen. Vervolgens rijdt u langs de kust naar Chorrillos, waar we een kijkje nemen op de pier waar de verse vis binnenkomt. Na de lunch met verse ceviche, een lokale specialiteit van rauwe vis in citroen, krijgt u een uitgebreide kookworkshop, waar u de bekendste Peruaanse gerechten leer te bereiden. U sluit natuurlijk af met de desserts. (kosten ca. € 179,-).

dag 4: Lima – Paracas – Nazca

Een auto met privéchauffeur brengt u van Lima naar Nazca. U reist langs de Grote Oceaan in zuidelijke richting naar Paracas. Van hieruit maakt u, in een internationaal gezelschap, een schitterende boottocht naar de Ballestas-eilanden. In dit natuurreservaat leven op de rotseilanden onder andere zeeleeuwen, pinguïns en pelikanen. Na deze prachtige boottocht wordt u naar Nazca gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 475 km)

NB
Om op de boot mee te mogen, moet u ‘embarkation fee’ (toeslag voor het inschepen) van circa US$ 7,- per persoon betalen. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.

dag 5: Vrije dag in Nazca

Op deze vrije dag kunt u heerlijk bij komen van uw eerste indrukken van dit fantastische land. Doet u het lekker rustig aan bij het zwembad van het hotel? U kunt er ook voor kiezen om tijdens een optionele excursie de mysterieuze Nazca-lijnen te bekijken.

¡ Extra
De mysterieuze Nazca-lijnen, enorme mystieke figuren, zijn het beste te zien vanuit de lucht. Bij deze excursie wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Nazca gebracht. In een klein vliegtuigje, met maximaal 6 passagiers, maakt u een vlucht van twintig minuten over de mysterieuze lijnen. Na de vlucht wordt u weer teruggebracht naar uw hotel (kosten ca. € 145,- per persoon).

dag 6: Nazca – Arequipa

De ochtend heeft u nog ter vrije besteding voordat een privétransfer u naar het busstation van Nazca brengt. Vanuit hier reist u per comfortabele buslijndienst naar Arequipa. Het is een prachtige tocht die dwars door de woestijn voert. In Arequipa, waar u ’s avonds aankomt, staat uw privétransfer voor u klaar om u naar het hotel, waar u de komende drie nachten verblijft, te brengen. (reisafstand ca. 565 km)

dag 7: Arequipa

De aangename stad Arequipa ligt op 2.300 meter hoogte. De zon schijnt er bijna altijd en de temperatuur ligt overdag tussen de 20 en 25 graden Celsius. Arequipa is na Lima de grootste stad van Peru. Maar hier merkt u weinig van: in het koloniale centrum rond het centrale plein is de sfeer heerlijk ontspannen. Onder leiding van een Engelssprekende gids maakt u in de ochtend een stadswandeling, waarbij u ook een bezoek brengt aan het Sta.Catalinaklooster. Als u het klooster binnen stapt, waant u zich in een andere wereld. Het is een stad in een stad, met een labyrint van nauwe kronkelige straatjes met hoge rode en blauwe muren. Het klooster is ooit gebouwd om de dochters van de meest vooraanstaande families veilig te huisvesten.

NB
Het vervoer in Arequipa is deze dag niet inbegrepen.

dag 8: Vrije dag in Arequipa

Op deze vrije dag kunt u ‘de witte stad’, zoals Arequipa ook wordt wel genoemd, verder op eigen gelegenheid verkennen. U kunt er ook voor kiezen om Arequipa op een andere manier te ontdekken tijdens de optionele reality tour of tijdens de optionele gastronomische tour.

¡ Extra
Tijdens deze bijzondere drie uur durende reality tour tour ontdekt u, onder leiding van een Engelssprekende gids, meer van het dagelijks leven in Peru. U neemt een kijkje in een van de buitenwijken van Arequipa en bezoekt u een sociaal project. Daarnaast gaat u naar een comedor popular, een gemeenschappelijk eethuis. De excursie wordt afgesloten met een bezoek aan een markt (kosten ca. € 185,-).

Tijdens de gastronomische tour bezoekt u eerst met een Engelssprekende gids, en een boodschappenlijstje, de markt van San Camilo, in het centrum van Arequipa. Hier slaat u alle ingrediënten in die u nodig heeft voor het bereiden van de Peruaanse maaltijd (voor- en hoofdgerecht). Met alle boodschappen op zak, gaat u naar een huis, waar we onder leiding van een Peruaanse kok aan de slag gaan. De Engelssprekende gids blijft aanwezig voor de vertaling. Aan het einde van de workshop heeft u een heerlijke maaltijd op tafel staan, waar u natuurlijk van gaat genieten (kosten ca. € 155,-).

dag 9: Arequipa – Colca Canyon

Deze dag start uw 2-daagse tocht naar Colca Canyon. U reist in een internationaal gezelschap. Colca Canyon is een unieke plek in Peru. De kloof is dieper dan de Grand Canyon in Amerika. Dit is ook een van de weinige plekken ter wereld waar men bijna dagelijks condors kan spotten. Vroeg in de ochtend vertrekt u vanuit uw hotel voor een spectaculaire rit dwars over de ‘altiplano’ (hoogland) naar Chivay. U doorkruist het nationale reservaat Pampa Canahuas. U kunt hier, misschien wel voor het eerst tijdens deze reis, lama’s en alpaca’s zien grazen. Op het hoogste punt van deze dag, op 4.910 meter hoogte(!), kunt u de benen strekken. Hier zult u pas goed merken welke invloed het hoogteverschil op uw ademhaling heeft. Bij aankomst in Chivay heeft u even de tijd om wat rond te wandelen en de markt te bezoeken. Na de lunch (niet inbegrepen) reist u verder naar uw hotel voor de komende nacht. Uw hotel is vlak bij de hete bronnen van La Calara. Als u dat wilt, kunt u heerlijk badderen in het zilte zwavelhoudende water, dat een constante temperatuur van 35 graden Celsius heeft (entree ter plaatse te betalen, ca. Sol 15,- per persoon). Het diner is deze avond inbegrepen. (reisafstand ca. 165 km)

dag 10: Colca Canyon – Puno

Vroeg in de ochtend vertrekt u naar het uitzichtpunt Cruz del Condor. Tijdens de rit ziet u in de dorpjes de Peruanen in hun prachtige kleurrijke kleding. Cruz del Condor is het diepste punt van Colca Canyon. Hier leeft de Andescondor. Als de thermiek meewerkt, vliegen deze roofvogels ’s morgens langs dit uitzichtpunt uit de kloof omhoog: een spectaculair gezicht! Rond 9.30 uur reist u verder naar het dorpje Yanque, waar u een bezoek brengt aan de koloniale kerk. Na dit bezoek reist u via Chivay, waar u een stop maakt voor de lunch (niet inbegrepen), naar Puno voor de komende twee overnachtingen. (reisafstand ca. 280 km)

dag 11: Het Titicacameer

Puno is de uitvalsbasis voor uw bezoek aan het Titicacameer, het grootste meer van Zuid-Amerika. ’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven van Puno gebracht. Een boot brengt u vervolgens in ongeveer een anderhalf uur naar het eiland Taquile. Met uw Engelssprekende gids wandelt u hier langs de terrasvelden en hoort u meer over de lokale tradities. Zo dragen alle mannen op dit eiland een zelfgebreide muts. Het model en de kleur van de muts vertelt of de man getrouwd, een notabele van het dorp of een vrijgezel is: wel zo handig voor de dames. Om een vrouw te mogen trouwen moet een man aan de schoonfamilie laten zien dat hij een muts kan breien, als bewijs dat hij kan voorzien in hun levensonderhoud. Na dit bezoek vaart u over het helderblauwe uitgestrekte meer naar de drijvende eilanden van de Uros-indianen. U bezoekt de eilanden die volledig van riet zijn gemaakt. De Uros-indianen leven nog op dezelfde manier als hun voorouders. Het is bijzonder om te zien hoe ze hun tradities in eren houden. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Puno. (reisafstand ca. 30 km)

dag 12: Door naar Cuzco

Met een privétransfer wordt u in de ochtend naar het busstation van Puno gebracht. Hier stapt u om 07.00 uur in een luxe touringcar van Turismo Mer, die u in ongeveer 8 uur naar Cuzco brengt. In de touringcar is een Engelssprekende gids aanwezig, die onderweg uitleg geeft over de route. De reis wordt met verschillende stops onderbroken. Via Pukara, de bergpas La Raya, Sicuani, waar u luncht (inbegrepen), het Incacomplex Rahci en het dorpje Andahuaylillas, komt u in Cuzco aan. Hier staat uw privétransfer klaar om u naar uw hotel te brengen. (reisafstand ca. 390 km)

dag 13: Vrije dag of Heilige Vallei

Deze dag heeft u geheel ter vrije besteding in Cuzco. U kunt ook een optioneel bezoek brengen aan de Heilige Vallei van de Inca’s bij Cuzco.

¡ Extra
Onder leiding van een Engelssprekende gids maakt u in een internationaal gezelschap een tocht naar de Heilige Vallei. De vallei herbergt een schat aan archeologische overblijfselen uit de Incatijd. U bezoekt onder meer Písac en Ollantaytambo. (kosten ca. € 110,-)

dag 14: Cuzco – Machu Picchu

Een privétransfer brengt u naar het treinstation van Ollantaytambo. Vanuit hier reist u met de trein naar Aguas Calientes. Dit dorp ligt nabij de oude Incanederzetting Macchu Picchu. Bij aankomst in Aguas Calientes wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van ons agentschap, die u begeleidt naar uw hotel. Het hotel ligt op loopafstand van het treinstation. De rest van de dag is ter vrije besteding. (reisafstand ca. 150 km)

dag 15: Machu Picchu – Cuzco

Vroeg in de ochtend rijdt u per touringcar vanuit Aguas Calientes naar de ingang van Machu Picchu. Onder leiding van een Engelssprekende gids brengt u een drie uur durend bezoek aan de verloren stad. Machu Picchu, de Incastad die uit een bergwand is gehakt, is een absoluut hoogtepunt van uw reis! De stad, een van de zeven moderne wereldwonderen, kijkt uit over de Urubamba-rivier en wordt omgeven door een weelderig tropisch bos. Machu Picchu bestaat onder andere uit een plein, woonruimtes en tempels. De Spanjaarden hebben deze stad nooit gevonden. Pas in 1911 stuitte de archeoloog Hiram Bingham bij toeval op de restanten. In de middag brengt de touringcar u terug naar Aguas Calientes. Vanuit hier reist u met de Expedition Class-trein terug naar Ollantaytambo. Met een privétransfer wordt u naar uw hotel in Cuzco gebracht voor uw laatste twee overnachtingen. (reisafstand ca. 170 km)

dag 16: Vrije dag in Cuzco

U kunt genieten van een vrije dag in het bruisende Cuzco. In de Incatijd was dit ‘de navel van de wereld’, omdat het Incarijk zich van hieruit ontplooide. In Cuzco is van alles te beleven voor cultuurliefhebbers. Het Plaza de Armas, waar de Inca’s vroeger hun vergaderingen hielden, is bijzonder. Ook liefhebbers van winkelen kunnen hier hun hart ophalen. Zo kunt u op jacht gaan naar mooie souvenirs. Maar u kunt ook de omgeving verkennen tijdens een optionele mountainbiketocht.

¡ Extra
Samen met een gids en enkele andere reizigers fietst u met een mountainbike een prachtige route in de omgeving van Cuzco. Onderweg passeert u lamaherders, akkervelden en kleine dorpjes. U heeft een prachtig uitzicht op de vallei en de bergen met op de achtergrond de gletsjer (kosten ca. € 195,- per persoon).

dag 17: Cuzco – Lima – Amsterdam

Aan alles komt helaas een eind, dus ook aan deze bijzondere privéreis. Een privétransfer brengt u naar de luchthaven van Cuzco voor de binnenlandse vlucht naar Lima. Vanaf Lima vliegt u terug naar Amsterdam. (reisafstand ca. 40 km)

dag 18: Aankomst in Nederland

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van KLM. De prijs is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het vaakst voorkomende vluchtschema van KLM voor deze reis. Vliegt u liever met een andere maatschappij? Of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Lima12:35 - 18:10 uur
Lima - Amsterdam19:55 - 15:20 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle middenklassehotels geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Britania Miraflores, Peru
Hotel Britania Miraflores - Lima
Hotel Britania Miraflores bevindt zich in de wijk Miraflores, vlak bij de historische Huaca Pucllana. Het hotel biedt moderne kamers met kabel-tv en gratis wifi. U kunt in de lobby gebruikmaken van desktopcomputers met gratis internet. Hotel Miraflores beschikt verder over een fitnessruimte en een bibliotheek.

Bekijk de website van Britania Miraflores
Nazca Lines, Peru
Hotel Dm Hoteles Nasca Lines - Nasca
Hotel Nazca Lines is een comfortabel hotel met een heerlijk buitenzwembad. De kamers beschikken allemaal over een badkamer, airconditioning, een kabel-tv en gratis wifi. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het centrale plein van Nazca.

Bekijk de website van Nazca Lines
Hotel Katari - Arequipa
Tegenover de historische kathedraal van de stad Arequipa ligt het hotel Katari. Katari is een term die in Peru vaak wordt geassocieerd met respect voor de inheemse culturen van de Andes. Het hotel beschikt over een terras met uitzicht over de stad. Alle koloniale kamers zijn ingericht met een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Katari hotel
Hotel Casa Andina Standard Colca - Colca
Hotel Casa Andina Standard Colca ligt in e Colca Vallei. Het is een rustiek hotel omringt door prachtige natuur met een eigen planetarium. Hier kunt u genieten van de prachtige hemel boven de vallei. Het hotel heeft een restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien van een tv en eigen badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Casa Andina Standard Colca
Qelqatani Hotel, Peru
Hotel Qelqatani – Puno - Puno
Dit familiehotel ligt in het centrum van Puno op slechts vijf minuten lopen van bars en restaurants en het meer van Titicaca. Het hotel beschikt over kamers met een kabel-tv en een badkamer.

Bekijk de website van Qelqatani
Midori, Peru
Hotel Midori – Cuzco - Cusco
Het koloniale Midori Hotel ligt midden in het historische centrum van Cuzco nabij het Incamuseum. Alle goed uitgeruste kamers zijn voorzien van verwarming, een zithoek, een kluisje, een badkamer en een flatscreen-tv met kabelzenders. Tevens biedt het hotel gratis wifi.

Bekijk de website van Midori Hotel
Hotel Boutique Ferre, Cusco, Peru
Hotel Boutique Ferre - Cusco
Hotel Ferre ligt in Cusco, vlakbij Machu Picchu. Het hotel beschikt over een spa- en wellnesscentrum en een restaurant. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, een kluisje en een eigen badkamer met een toilet en een douche.

Bekijk de website van Hotel Boutique Ferre

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

We hebben genoten van deze reis. De gidsen ter plekke waren allemaal vol informatie over wat we zagen, onvermoeibaar en vaardig in het Engels. Dank voor jullie organisatie!

B. Streppel
We hebben het echt helemaal fantastisch gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. De gidsen waren goed en zeer betrokken, de hotels van top kwaliteit en de opbouw was erg mooi. Het was wel een hele vermoeiende reis, vooral het tweede gedeelte. We hadden nog wel wat meer rustpunten gewild bijvoorbeeld in de Colca Canyon.

D. JanssenReisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Rechtstreekse vlucht Amsterdam – Lima en vice versa met KLM.
Binnenlandse vlucht Cuzco – Lima.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
Alle genoemde privétransfers.
Vervoer Nazca – Arequipa in een lijndienstbus.
Vervoer Puno – Cuzco in een touringcar in een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids (lunch onderweg is inclusief).
Verblijf in middenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of een douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt en 1 x diner.
Privéstadstour in Lima inclusief een bezoek aan het Larco Museum met een Engelssprekende gids.
Excursie naar de Ballestas-eilanden in een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids.
Privéstadswandeling in Arequipa met een Engelssprekende gids.
Dagexcursie op het Titicacameer in een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids.
Tweedaagse excursie naar de Colca Canyon in een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids (de tweede dag bestaat uit de transfer naar Puno).
Tweedaagse excursie naar Machu Picchu inclusief vervoer in een touringcar en trein in een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen in de jungle van Peru of aan het strand van Tumbes. Hieronder vindt u meer informatie over de verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Verlenging Amazone
Een verblijf in het Peruaanse regenwoud is een leuke afsluiting van uw reis door dit prachtige land. U trekt niet meer rond door het land, maar strijkt neer in de mooie tropisch jungle van Peru. Vanuit één locatie maakt u verschillende tochten door de jungle. Een unieke ervaring!

Strandverlenging Peru
Wat is er heerlijker dan uw rondreis door Peru af te sluiten met een relaxed verblijf aan een van de stranden aan de kust. Zorritos, gelegen op maar 30 kilometer van de grens van Ecuador, is een uniek groen gedeelte van Peru. De kust is hier prachtig! U vliegt op dag 17 van Cuzco naar Tumbes. Na 3 nachten vliegt u op dag 20 via Lima terug naar Amsterdam.