050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
Over de SRC Reizen-app+
Met de SRC Reizen-app heeft u alle informatie over uw reis altijd binnen handbereik. Een dag na uw definitieve boeking ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om de app te downloaden. Log in met uw boekingsnummer en e-mailadres en krijg toegang tot al uw reisinformatie, zoals het programma van uw geboekte reis en handige tips voor op uw vakantiebestemming. Ook kunt u vanaf ongeveer een week voor vertrek uw reisbescheiden bekijken in de app en de accommodaties zien waar u verblijft.

U kunt meerdere boekingen tegelijk bekijken in de app. Gaat u dus vaker op reis met SRC? Dan kunt u al uw boekingen in de app (blijven) bekijken.

U kunt de SRC Reizen-app downloaden in uw appstore:
• Download de app in de Apple App Store
• Download de app in de Google Play Store
Tips voor uw vakantiebestemming+
In de app vindt u tevens de beste tips voor uw vakantiebestemming. Dit zijn tips van SRC Reizen en van de reisleiders van SRC. U vindt tips in verschillende categorieën, van lokale restaurants en mooie pleinen tot de beste musea en de meest spectaculaire uitkijkpunten. Met onze tips heeft u volop inspiratie voor de vrije tijd op uw vakantiebestemming!
Groepen en WhatsApp-groep+
Heeft u een culturele groepsreis geboekt en wilt u graag inzicht in de groepssamenstelling van uw reis? U kunt ervoor kiezen om op het tabblad 'Groepen' enkele gegevens te delen, zodat deze zichtbaar worden voor medereizigers die ook hun gegevens hebben gedeeld. U kunt alleen de gegevens van anderen zien die u zelf ook deelt. Als u bijvoorbeeld uw leeftijd niet invult, kunt u de leeftijd van medereizigers ook niet inzien.

Sommige reisleiders gebruiken een WhatsApp-groep voor hun reisgezelschap. Indien er een WhatsApp-groep is aangemaakt, ziet u bij 'Groepen' een button met de tekst 'Word lid van de Whatsappgroep'. Door hierop te klikken kunt u uzelf toevoegen aan de groep op WhatsApp.

NB In WhatsApp-groepen wordt door de reisleider uitsluitend informatie gedeeld die u ook via een andere weg ontvangt. Indien u ervoor kiest om niet deel te nemen aan een WhatsApp-groep zult u dus geen informatie missen.