050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Argentinië
Argentinië - Tango, wijn en overdonderend natuurschoon!

Reisadvies Argentinië

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

Bekijk alle informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie. Tijdens uw SRC-vakantie reist u uiteraard veilig dankzij ons uitgebreide coronaprotocol.

Wilt u meer informatie over het huidige reisadvies van de overheid t.a.v. een vakantie in het buitenland, kijk dan op nederlandwereldwijd.nl of download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Gedetailleerde informatie over de maatregelen per EU-land is te bekijken via de website van de Europese Unie, reopen.europa.eu.

Veiligheid in Argentinië

Argentinië is een veilig land, maar er zijn veel zakkenrollers actief. Tijdens uw vakantie raden wij u daarom aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. Zeker in Buenos Aires moet u zeer goed om u spullen denken. Het is daarom ook raadzaam om al uw gouden sieraden thuis te laten, of om ze niet te dragen in Buenos Aires. De veiligste plek voor uw belangrijke papieren, pasjes en dergelijke is in een buideltje onder uw kleding. Kluizen in hotels in Buenos Aires zijn ook niet altijd te vertrouwen, overleg daarom altijd eerst met uw reisleider voor u uw waardevolle spullen achterlaat in uw hotelkluis.

Actueel reisadvies voor Argentinië

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Argentinië te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Argentinië, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Argentinië op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.