050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Cambodja

Reisinformatie Cambodja

Cambodja heeft uitgestrekte groene rijstterrassen, mystieke berglandschappen en traditionele plattelandsdorpjes. Eeuwenoude tempelruïnes zijn overwoekerd door de jungle. Maar ook de recente geschiedenis is hier nog tastbaar aanwezig. Cambodja is rustig en landelijk, en de bevolking is uiterst vriendelijk. Onderweg geniet u van het boerenleven, en ziet u buffels en spelende kinderen.

Angkor is het absolute hoogtepunt: deze erfenis van het machtige Khmerrijk heeft goed bewaarde tempels uit de 9e tot 13e eeuw. Andere indrukwekkende bezienswaardigheden van Cambodja vindt u onder andere in Phnom Penh dat, door haar Franse koloniale verleden, elegante villa’s en brede boulevards heeft. Hier bevinden zich ook bijzondere monumenten, zoals de Zilveren Pagode en het koninklijke paleis. Een bezoek aan de Killing Fields van Choeung Ek is zeer aangrijpend. Hier leert u over de misdaden van Pol Pot en zijn Rode Khmer. Cambodja is nu rustig en landelijk, en de bevolking is uiterst vriendelijk.

Wanneer u dit nog niet zo toeristische Zuidoost-Aziatische land het beste kunt bezoeken? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd voor Cambodja is. Stel uw bezoek niet langer uit: ontdek dit prachtige stukje Azië!