050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Colombia

Reisinformatie Colombia

Colombia is als vakantiebestemming terug van weggeweest. De koloniale pracht van Bogotá en Cartagena en de schoonheid van de Colombiaanse natuur zijn het ontdekken meer dan waard! Veel toeristen ontdekken wat ze al die tijd gemist hebben: de besneeuwde bergtoppen van de Andes, schilderachtige woestijnen, de overweldigende Amazonejungle en kleurrijke koloniale steden. De unieke Colombiaanse cultuur heeft Afrikaanse, inheemse en Europese invloeden. Geen wonder dat het magische realisme van Gabriel Garcia Marquez hiervandaan komt: Colombia is een droombestemming!

De bezienswaardigheden in Colombia laten zien dat dit land vooral een zeer veelzijdige vakantiebestemming is, met adembenemende landschappen, fantastische zandstranden, indrukwekkende archeologische vindplaatsen en kleurrijke koloniale steden. De gastvrije bevolking zal u hartelijk verwelkomen in hun prachtige land. Verken de unieke kleurrijke Colombiaanse cultuur waarin zo veel invloeden van buiten af terug te vinden zijn. Dit vindt u onder andere terug in de pasillo, de Colombiaanse variant van de Europese wals, en de van oorsprong Cubaanse salsamuziek. De vele natuurlijke en culturele schoonheden die dit land te bieden heeft, zullen u aangenaam verrassen.

Grijp uw kans en ontdek dit nog door weinig toeristen bezochte land. Wanneer u dat het beste kunt doen? Onze reisleiders geven u graag advies voor de beste reistijd voor Colombia. Kom er ook achter dat Colombia een droombestemming is!