050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Colombia
Colombia: ‘the only risk is wanting to stay'

Reisadvies Colombia

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

Bekijk alle informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie.

Wilt u meer informatie over het huidige reisadvies van de overheid t.a.v. een vakantie in het buitenland, kijk dan op nederlandwereldwijd.nl.

Wilt u ook in deze tijd af en toe even wegdromen naar een mooi vakantieland, gewoon vanuit huis? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks reisinspiratie voor thuis. Met virtuele tours en stadswandelingen, lees-, kijk- en luistertips, blogs van onze reisleiders en heerlijke internationale recepten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Veiligheid in Colombia

Colombia kent een aantal gebieden waar spanningen voorkomen. Tijdens uw reis doet u echter alleen gebieden aan die als veilig zijn beoordeeld. Tijdens uw vakantie In Colombia raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen. Laat kostbare sieraden en dure horloges thuis. Draag uw tas altijd bij u op straat en laat deze nooit onbeheerd staan. Voor langere afstanden op de avond wordt het in de grote steden geadviseerd om een taxi te nemen in plaats van rond te dwalen in onbekende wijken. Met gezond verstand kunt u in ieder geval veilig door Colombia reizen.

Actueel reisadvies voor Colombia

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Colombia te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Colombia, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Colombia op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.