U bent hier: Home | Cuba
Cuba - Vrolijk gekleurde oldtimers, rum, salsa en sigaren

De beste reisleiders

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Cuba wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Cuba.

Reisleider Luis Sánchez Péllon
Luis Sánchez Péllon
Reisleider sinds 1994
Bestemmingen: Spanje, Cuba
De spreuk luidt: 'In de ziel van elke Spanjaard zit een echte gastheer.' Toen ik in 1994 mijn eerste reis in Andalusië begeleidde, wist ik het meteen: dit werk staat me op het lijf geschreven.
Reisleidster Marlies Korthof
Marlies Korthof
Reisleidster sinds 2000
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Cuba, Sri Lanka
Mijn liefde voor Spanje is door een (gelukkig) toeval ontstaan! Als alternatief na een geannuleerde reis koos ik er destijds spontaan voor om mee te gaan naar Andalusië. Sinds die keuze in de jaren ’80 ben ik verknocht aan Spanje en alles wat met Spanje te maken heeft.
Reisleider Ronald van der Werff
Ronald van der Werff
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Marokko, Griekenland
Als men mij zo’n 19 jaar geleden had verteld dat ik rond de wereld zou reizen naar de mooiste landen en om interessante verhalen te vertellen over vergane koninkrijken; de wereld te ontdekken vanaf de Nijl of de Amazone, met enthousiaste gezelschappen met wie je onvergetelijke momenten deelt…