050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Georgië

Reisinformatie Georgië

Georgië is het land van de gastvrijheid, waar elke bezoeker een geschenk van God is. Bij gastvrijheid hoort natuurlijk ook een goed gevulde tafel. De Georgische keuken is zeer veelzijdig, en elke streek heeft zijn eigen gerechten en wijn. Bekend zijn de supra’s, de overvloedige avondmaaltijden waarbij men tientallen keren het glas heft en toost op gasten, vrienden, familieleden, het moederland en overledenen.

Maar buiten de gastvrije bevolking heeft Georgië een imponerende geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. U kunt er Turkse, Romeinse, Griekse, Arabische en Perzische invloeden vinden, en dat maakt de bezienswaardigheden in Georgië een diverse culturele ervaring. Ook de natuur is van een indrukwekkende schoonheid, met het landschap van de Kaukasus als absoluut hoogtepunt, met ruige bergen en eeuwig besneeuwde toppen. Maak kennis met de culturele schoonheid en de warme en innemende bevolking van Georgië!

Wanneer u dit natuurrijke land het beste kunt bezoeken? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd voor Georgië is. Laat u verrassen door Georgië!