050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Georgië

Beste reistijd Georgië

Wat is de meest geschikte reisperiode voor een reis naar Georgië? Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat het antwoord afhangt van uw wensen.

Beste reisperiode

Hieronder vindt u informatie over de beste reistijd voor Georgië, waarbij we proberen rekening te houden met zaken als de temperatuur, flora, fauna en de eventuele drukte bij bezienswaardigheden. Deze zaken kunnen namelijk ook van invloed zijn op uw keuze. Elk seizoen heeft zijn charme, waarbij u de voor- en nadelen moet afwegen tegenover uw vakantieplanning. Voor Georgië geldt dat, in welke jaargetijde u ook reist, u zowel warme als zomerse kleding nodig heeft.

Het advies van onze reisleiders:

Najaar (september, oktober en november)
September is een goede maand voor een vakantie in Georgië: de temperaturen zijn mild en de natuur wordt langzaam gehuld in herfstkleuren. In oktober en november valt er veel regen en daarom zijn dit minder geschikte maanden om af te reizen naar Georgië.

Winter (december, januari, februari en maart)
Het kan flink koud worden tijdens de winter in Georgië, daarom is het niet aan te raden om het land in deze periode te bezoeken.

Lente (april en mei)
April en mei zijn de beste maanden om Georgië te bezoeken. De temperaturen zijn aangenaam en de natuur is op zijn mooist.

Zomer (juni, juli en augustus)
De temperaturen kunnen in de zomer flink oplopen, het is daarom aan te raden uw vakantie in een andere maand te plannen.