050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | India

Reisadvies India

Veiligheid in India

Tijdens uw vakantie raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen.

Tijdens de India-reizen van SRC bezoeken we, zonder uitzondering, altijd gezamenlijk grote opgravingsgebieden, paleizen, of anderszins drukbezochte toeristische hoogtepunten, waar het risico van een eventuele beroving miniem is. Uiteraard is het te allen tijde aan te raden om tijdens die bezoeken opzichtige juwelen of dure tassen thuis te laten. Mocht u in uw eentje op pad willen in een bepaalde wijk of gebied, laat u dan vooraf goed inlichten door uw reisleider of uw gids.

Actueel reisadvies voor India

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor India te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor India, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor India op nederlandwereldwijd.nl. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.