050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Madagaskar

Reisinformatie Madagaskar

Madagaskar is een continent in miniatuurvorm! Het land is bekend om zijn unieke flora en fauna, met lemuren, gekko’s, kameleons, baobabs en aloë’s. Hier zijn wel tweehonderdduizend planten- en diersoorten, waarvan honderdvijftigduizend nergens anders te vinden zijn!

Het landschap van het op drie na grootste eiland ter wereld bestaat onder meer uit steppes, lagunes, grote vlaktes, moerassen, hoogvlaktes en steile kusten. De bezienswaardigheden op Madagaskar zijn onder meer op de hoogvlaktes te bewonderen: hier zijn nog oude houten koningspaleizen te bezichtigen bij verschillende plaatsen, zoals Ambositra. Bijzondere monumenten zijn de vele gedenkstenen en graven, de zogenaamde stenen ‘fady’, die soms pal naast de weg liggen. Uiteraard behoren ook de verschillende nationale parken als Andasibe en Ranomafana tot de echte hoogtepunten.

Wanneer u het beste op reis kunt naar dit wonderschone natuurparadijs? Onze reisleiders geven u graag advies over de beste reistijd voor Madagaskar. Wanneer gaat u genieten van dit prachtige eiland aan de Afrikaanse oostkust?