050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Madagaskar
Madagaskar - Wonderschoon paradijs voor natuurliefhebbers

Reisadvies Madagaskar

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

Bekijk alle informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie. Tijdens uw SRC-vakantie reist u uiteraard veilig dankzij ons uitgebreide coronaprotocol.

Wilt u meer informatie over het huidige reisadvies van de overheid t.a.v. een vakantie in het buitenland, kijk dan op nederlandwereldwijd.nl of download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Gedetailleerde informatie over de maatregelen per EU-land is te bekijken via de website van de Europese Unie, reopen.europa.eu.

Veiligheid op Madagaskar

Madagaskar is een veilig land, maar net zoals in de Europese hoofdsteden geldt een zekere waakzaamheid. Diefstal is in Madagaskar, zeker buiten de hoofdstad, heel zeldzaam en dieven worden zwaar aangepakt door de bevolking. Gewapende overvallen of misdaad met geweld zijn in Madagaskar veel zeldzamer dan in Europa.

Let in de hoofdstad wel op zakkenrollers, op de drukke plaatsen zoals markten en busstations. In de hoofdstad wordt het dan ook afgeraden na zonsondergang rond te wandelen op straat. Neem liever een taxi wanneer u zich ’s avonds wenst te verplaatsen. Taxi’s zijn veilig en niet duur. Net zoals in grote steden in Europa is het verstandig discreet te zijn met uw waardevolle zaken. Met een beetje gezond verstand kunt u de meeste problemen vermijden. Laat uw sieraden waardevolle zaken achter in het hotel. De meeste hotels in de hoofdstad beschikken over een kluisje (in de kamer of aan de receptie). Zo niet, kunt u uw waardevolle zaken in uw reiskoffer of reistas achterlaten.

Actueel reisadvies voor Madagaskar

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Madagaskar te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Madagaskar, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Madagaskar op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.