050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Malta

De beste reisleiders in Malta

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Malta wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Malta.

SRC-reisleidster Mireille
Mireille
Reisleidster sinds 2011
Bestemmingen: Malta
Dit is een liefdesverhaal: over liefde voor het eiland en zijn bewoners, de cultuur en natuur. In 1988 landde ik voor het eerst op Malta, en hoewel er in de loop der jaren veel dingen zijn veranderd, ben ik nog steeds trots om alle kanten van de archipel aan bezoekers te laten zien.
SRC-reisleider FransA
Frans A
SRC-reisleider sinds 2022
Bestemming: Malta
Interessante verhalen vertellen en mensen rondleiden zit in mijn DNA. Al op jonge leeftijd verzorgde ik rondleidingen in de rijke Brabantse natuur. Door mijn activiteiten binnen de jeugdbond voor natuurstudie en -bescherming kwam ik in contact met jonge Maltese vogelbeschermers en organiseerde ik een internationale vogelbescherming-bijeenkomst voor jongeren uit Europa en Noord-Afrika in 1984 op Malta. Ruim een jaar later volgde ik mijn hart en vestigde ik me op Malta. Vanaf dat moment is het mooie Rabat mijn thuis.