050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Polen

Reisinformatie Polen

De tegenstellingen tussen oud en nieuw zijn in Polen sterk: op het verstilde platteland is het vervoer met paard en wagen nog normaal, terwijl in de hoofdstad Warschau de wolkenkrabbers tot aan de hemel reiken. De binnenstad van Warschau was na de Tweede Wereldoorlog ernstig verwoest, maar is nauwkeurig hersteld. De indrukwekkende paleizen zijn weer opgebouwd en de Koninklijke Weg door de stad is een van Europa's grootste wegen, met aan weerszijden kerken, paleizen, galerieën en musea.

Krakau is een stad met charisma en is vol met verhalen en mythen. In het oeroude centrum treft u een prachtige universiteit en historische gebouwen, kerken en kloosters aan. Naast deze bezienswaardigheden in Polen, die de rijke cultuur van dit Midden-Europese land tonen, heeft Polen ook een overweldigende natuur, met oerbossen en meren in het noorden en het Tatragebergte in het zuiden. Hier ligt ook de wintersportplaats Zakopane: beroemd vanwege het houtsnijwerk in ‘zakopanestijl’.

Ontdekt u de charme van het prachtige Polen? U zult versteld staan door de schoonheid? Wilt u weten wat de beste reistijd voor Polen is? Onze reisleiders vertellen het u graag. Ga naar Polen, de prachtige steden en natuur zijn het bewonderen meer dan waard!