050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Spanje

De beste reisleiders in Spanje

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Spanje wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Spanje.

SRC-reisleider Joen
Joen
Reisleider sinds 1995
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Frankrijk
Volgens een bekend gezegde is elke Catalaan een beetje musicus, gek en poëet. Na al die jaren dat ik in Barcelona woon kan ik dat slechts beamen. Barcelona is een heerlijke stad en ik begeleid al jaren met heel veel liefde reizen in mijn woonplaats. Maar mijn hart heb ik toch echt verloren aan Portugal.
SRc-reisleidster Qurina
Qurina
Reisleidster sinds 2011
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Frankrijk, Groot-Brittannië, Sardinië, Cuba, Argentinië, Chili
Als rechtgeaarde Friezin vraag ik me nog steeds af waar de enorme liefde voor Spanje vandaan komt, waar ik nu toch al 28 jaar woon. Hoe het is begonnen weet ik wel: tijdens mijn studie mocht ik met een reisbeurs naar Spanje. Spaanse kunstenaars hadden me altijd gefascineerd en dit was mijn kans om te leren begrijpen waar de link lag tussen land van herkomst en de manier van kunst beoefenen.
SRC-reisleider Ronald
Ronald
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Duitsland, Spanje, Portugal, Marokko, Griekenland, Poolcirkel, China, Rusland
Als men mij zo’n 19 jaar geleden had verteld dat ik rond de wereld zou reizen naar de mooiste landen en om interessante verhalen te vertellen over vergane koninkrijken; de wereld te ontdekken vanaf de Nijl of de Amazone, met enthousiaste gezelschappen met wie je onvergetelijke momenten deelt…
SRC-reisleider Stephan
Stephan
Reisleider sinds 2017
Bestemmingen: Spanje, Canada, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Baltische staten
Na dertig jaren management in het bedrijfsleven, vond ik het in 2016 tijd worden om meer tijd en invulling te geven aan een andere ervaring en passie: reizen. Want wat is er nou mooier dan je eigen enthousiasme delen met anderen? In het reisaanbod en de insteek van de groepsreizen van SRC vind ik veel mijn eigen interesses terug; het ontdekken van landen, steden, geschiedenis, beeldende kunst, muziek…
SRC-reisleider Gerben
Gerben
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Duitsland, Spanje
Er is voor mij niks leukers dan je onder te dompelen in de geschiedenis van een land, op zoek naar smeuïge verhalen en bonte figuren! Zo krijgen de bezienswaardigheden en steden die we tijdens onze rondreizen bezoeken meer betekenis en krijg je uiteindelijk een bonte verzameling verhalen die samen de geschiedenis van het land en breder, Europa, vertellen.
Reisleider Luis
Luis
Reisleider sinds 1994
Bestemmingen: Spanje, Cuba
De spreuk luidt: 'In de ziel van elke Spanjaard zit een echte gastheer.' Toen ik in 1994 mijn eerste reis in Andalusië begeleidde, wist ik het meteen: dit werk staat me op het lijf geschreven.
SRC-reisleider Rick
Rick
Reisleider sinds 2019
Bestemming: Spanje, Portugal, Frankrijk Reisboek: Castellon
Reizen, schrijven, vertellen én muziek maken: het zit in mijn bloed en raakt steeds meer met elkaar verweven. Als zanger-gitarist én tourmanager/regelneef reis ik al meer dan twee decennia bijna jaarlijks kriskras door Europa, meestal in mijn favoriete land Spanje. Met veel plezier observeer ik daarbij de cultuur en mentaliteit met een Noord-Europese blik.
Reisleider Toine
Toine

Bestemmingen: Andalusië, Argentinië, Chili, Rusland Website: tourinsevilla.com
Ik heb letterlijk mijn hart verloren aan Andalusië. Ik had nooit verwacht dat ik hier terecht zou komen, toen ik Nederlandse en Engelse taal- en letterkunde studeerde, maar het zuiden lonkte...
SRC-reisleidster Monique
Monique
Reisleidster sinds 2009
Bestemmingen: Spanje, Frankrijk
De wereld is mijn thuis. Als pas afgestudeerde tolk/vertaler Frans en Spaans kwam ik bij toeval in 1986 in het toerisme terecht, en het virus heeft me nooit meer losgelaten! Ik ben begonnen in Mexico en heel Midden-Amerika en met tussenstops in Spanje en Marokko breidde ik mijn werkterrein uit naar Zuid-Amerika, maar ook het Midden-Oosten en Azië. Overal is zoveel moois te ontdekken!