050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Suriname

De beste reisleiders in Suriname

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Suriname wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Suriname.

SRC-reisleider Randy
Randy
Reisleider sinds 2014
Bestemmingen: Suriname
Als ik aan Suriname denk, dan denk ik gelijk aan de mix van verschillende culturen die het samen heel goed doen. Aan al dat groene dat ons land te bieden heeft: van moerasvegetatie en savanne tot primair regenwoud.
SRC -reisleider Sersinio
Sersinio
Reisleider sinds 2018
Bestemmingen: Suriname
Als ik aan mijn mooi land denk, dan zie ik de bijzondere flora en fauna voor me. Maar wat ik echt het allermooiste aan Suriname vindt, is dat al die mooie en en gezellige mensen van verschillende bevolkingsgroepen allemaal samen leven als één.
SRC-reisleider Hans
Hans
Reisleider sinds 2019
Bestemmingen: Suriname
Ik ben geboren en getogen in Suriname, en hoewel er hele mooie andere plekken in de wereld zijn, kan ik me geen ander land voorstellen waar ik zou willen wonen. En om te laten zien waarom ik dat zo voel, ben ik al bijna 30 jaar lang gids.