050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Zuid-Afrika
Zuid-Afrika - De wereld in één land

De beste reisleiders in Zuid-Afrika

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Zuid-Afrika wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Zuid-Afrika.

Reisleider Neels
Neels
Reisleider sinds 1996
Bestemmingen: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe
In 1992 kwam ik voor het eerst in aanraking met toerisme als carrière. Ik studeerde destijds theologie en maakte een rondreis door Afrika. Tijdens deze reis raakte ik op slag verliefd op alles wat dit bijzondere continent te bieden heeft: prachtige zonsondergangen, verschillende culturen, de pittoreske omgeving, wilde dieren, lekker eten en de weidse ruimte.
SRC-Reisleider Charles
Charles
Reisleider sinds 2017
Bestemmingen: Namibië
Ik werk sinds 2002 in de toeristenindustrie. Ik ben begonnen als begeleider voor tours met quads – motoren met vier wielen – en heb me sindsdien langzaamaan ontwikkeld tot de all round gids die ik nu ben. Zo heb ik bijvoorbeeld op verschillende lodges gewerkt, een prachtige omgeving om het vak van gastheer helemaal goed onder de knie te krijgen, en van daaruit ben ik ook begonnen met het geven van tours.