050 - 3 123 123
de beste reisleiders laten u méér zien
de mooiste reisprogramma's
tevreden reizigers: 8,8
veel bij de reissom inclusief
U bent hier: Home | Zuid-Afrika
Zuid-Afrika - De wereld in één land

De beste reisleiders in Zuid-Afrika

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Zuid-Afrika wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Zuid-Afrika.

SRC-reisleidster Astrid
Astrid Zuid-Afrika
Reisleidster sinds 2013
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Sanbonani, Goeie dag! Afrika verwelkom u! Lank gelede in die 1979, was daar n bondeltjie van vreugde gebore. Haar ouers doop haar Astrid. Ontwetend dat sy eendag n nasionale toergids van Suid afrika sou word, kon haar ouers van kleins af sien dat Astrid n bekkige meid is, met liefde vir die natuur en haar medemens.
SRC-reisleider Bennie
Benni
Reisleider sinds 2011
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Naar mijn mening ben ik een echte Afrikaan, geboren en getogen in Namibië. Ik vind het fijn om mijn grote belangstelling en bewondering voor de natuur met mensen te delen. Men noemt mij wel een wandelende encyclopedie vanwege de kennis die ik door jarenlange ervaring heb vergaard.
Reisleider Nico
Nico
SRC-reisleider sinds 2019
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Na bijna 20 jaar bij de politie te hebben gewerkt, nam ik de weloverwogen beslissing om mijn passie voor reizen en natuur, maar vooral mijn liefde voor Zuid-Afrika te volgen. Met veel enthousiasme leid ik nu gasten rond door dit prachtige land.