050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Zuid-Afrika

De beste reisleiders in Zuid-Afrika

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Zuid-Afrika wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Zuid-Afrika.

Reisleider Neels
Neels
Reisleider sinds 1996
Bestemmingen: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe
In 1992 kwam ik voor het eerst in aanraking met toerisme als carrière. Ik studeerde destijds theologie en maakte een rondreis door Afrika. Tijdens deze reis raakte ik op slag verliefd op alles wat dit bijzondere continent te bieden heeft: prachtige zonsondergangen, verschillende culturen, de pittoreske omgeving, wilde dieren, lekker eten en de weidse ruimte.
SRC-Reisleider Charles
Charles
Reisleider sinds 2017
Bestemmingen: Namibië
Ik werk sinds 2002 in de toeristenindustrie. Ik ben begonnen als begeleider voor tours met quads – motoren met vier wielen – en heb me sindsdien langzaamaan ontwikkeld tot de all round gids die ik nu ben. Zo heb ik bijvoorbeeld op verschillende lodges gewerkt, een prachtige omgeving om het vak van gastheer helemaal goed onder de knie te krijgen, en van daaruit ben ik ook begonnen met het geven van tours.
SRC-reisleidster Astrid
Astrid A
Reisleidster sinds 2013
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Sanbonani, Goeie dag! Afrika verwelkom u! Lank gelede in die 1979, was daar n bondeltjie van vreugde gebore. Haar ouers doop haar Astrid. Ontwetend dat sy eendag n nasionale toergids van Suid afrika sou word, kon haar ouers van kleins af sien dat Astrid n bekkige meid is, met liefde vir die natuur en haar medemens.
SRC-reisleider Bennie
Benni
Reisleider sinds 2011
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Naar mijn mening ben ik een echte Afrikaan, geboren en getogen in Namibië. Ik vind het fijn om mijn grote belangstelling en bewondering voor de natuur met mensen te delen. Men noemt mij wel een wandelende encyclopedie vanwege de kennis die ik door jarenlange ervaring heb vergaard.
SRC-reisleidster Annette
Annette
Reisleidster sinds 2004
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Zuid Afrika is mijn geboorteland. Mijn ouders waren Nederlands en ik ben hier als een echt Hollands meisje opgevoed. Als kind ging ik ieder jaar met mijn ouders op tochten door het schitterende land. Voor mij waren de bergen, bergpassen, het zee met prachtige stranden, cultuur en wilde dieren iets bijzonders. Later ben ik toergids geworden om mijn trots en hartstocht van Zuidelijk Afrika met bezoekers te delen.