050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Zuid-Afrika

Reisinformatie Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een ongeëvenaarde natuurlijke diversiteit! Van noord tot zuid, van oost tot west, de schoonheid is ongekend. Van dichte bossen, ruige bergketens en een mediterraan landschap met wijngaarden, tot (semi-)woestijn en uitgestrekte savannes waar het dierenrijk zich aan u toont: Zuid-Afrika heeft het allemaal! En de schoonheid ervan kan moeilijk worden overtroffen. Niet voor niets wordt Zuid-Afrika wel ‘een wereld in een land’ genoemd! In het Kruger National Park loopt u leeuwen, luipaarden, neushoorns en buffels tegen het lijf. In het Kaapse wijnland en zijn vruchtbare wijngaarden kunt u zich tegoed doen aan de lekkerste wijnen.

Behalve adembenemend natuurschoon heeft Zuid-Afrika een veelbewogen geschiedenis, een rijke cultuur en bijzondere tradities. Het etnische erfgoed van Afrikaanse stammen, Portugezen, Engelsen, Indiërs en Hollanders heeft dit land zijn unieke karakter gegeven. Kaapstad, een prachtige stad aan de voet van de Tafelberg, straalt een kosmopolitische sfeer uit. Het gezellige universiteitsstadje Stellenbosch, met de vele koloniale huizen, doet heel Hollands aan. Tshwane is in oktober gehuld in een paarse gloed als de duizenden jacarandabomen in bloei staan. Kortom: Zuid-Afrika bevat alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Combineer deze prachtige bezienswaardigheden van Zuid-Afrika met een heerlijk klimaat, een heerlijk glas vonkelwijn en een gezellige braai bij het kampvuur en dan is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk: ’n natuurliefhebber, ’n avonturier, sportfanatikus of kultuurgeorienteerde is, ’n besoek aan Suid-Afrika sal nooit teleurstel nie. Suid-Afrika bied iets vir elke smaak en sal voldoen aan alle verwagtinge!

Wilt u dit wonderschone land bezoeken? Lees dan voor uw bezoek het advies van onze reisleiders over de beste reistijd van Zuid-Afrika. Een vakantie in dit Afrikaanse land is een prachtige ervaring: tot ziens in Zuid-Afrika!