050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Een tropisch paradijs

Madagaskar is een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust kunnen ontwikkelen, waardoor een unieke natuurlijke samenhang is ontstaan. Overal op dit Afrikaanse eiland komt u vertederende lemuren (halfapen), zeldzame vogels en kleurrijke kameleons tegen. Het landschap verandert per dag: van de vochtige groene regenwouden tot het droge zuiden met zijn cactussen en imposante baobabbomen.

Deze prachtige individuele reis toont u dit natuurschoon in al haar diversiteit. U bezoekt vijf heel verschillende nationale parken, waar u met een Engelssprekende lokale gids op verkenning gaat zodat niets in deze natuurpracht u ontgaat! In het regenwoud van Andasibe ontdekt u talrijke fascinerende dieren, maar ook de weelderige inheemse vegetatie. In het zuiden bezoekt u Ranomafana, een tropisch paradijs met vele soorten lemuren, vogels, vlinders, amfibieën en reptielen. En in het nationaal park van Zombitse Vohibasia bewondert u de dansende lemuren en gigantische baobabs. Uw privéchauffeur rijdt u via de pittoreske dorpjes en felgroene rijstterrassen van de hoogplateaus naar het uitgestrekte landschap vol diepe kloven van het Isalo-massief. Kortom, een natuurrijk avontuur!

Deze privéreis voert u ook door meerdere provincies van Madagaskar. U ontdekt zo niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de bevolkingsgroepen. Tijdens uw bezoeken aan lokale markten leert u de pracht van de warme bevolking kennen. Want wie uit Madagaskar terugkeert, neemt niet alleen de herinneringen mee aan al het overweldigende natuurschoon: ook de prachtige bevolking, met haar keur aan bijzondere tradities, ceremonies en geloven, zal u zeker bijblijven!

In deze privéreis hebben we voor u een route uitgestippeld die u het mooiste van Madagaskar laat zien. Uw privéchauffeur brengt u naar de fraaiste natuurparken en daar nemen lokale gidsen u mee op natuurwandelingen om van al dit moois te genieten. De praktische zaken zijn dus voor u geregeld, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Reizen door het soms moeilijk toegankelijke Madagaskar vergt wel enige flexibiliteit en geduld, maar is bovenal een avontuur om nooit te vergeten! Gaat u mee op deze unieke individuele reis?

Gids tijdens de gehele reis
U kunt deze individuele reis ook maken onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids die de hele reis met u meereist, naast uw privéchauffeur. U kunt bij uw offerteaanvraag aangeven of u gebruik wilt maken van een gids.

Pluspunten
vluchten met Air France
binnenlandse vlucht
ruimbagage
11 dagen 4-wheel drive met privéchauffeur
diverse transfers
middenklassehotels
15x ontbijt en 6x diner
dagkamer op dag 15
diverse wandelingen met een gids
inclusief entreegelden
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
nationaal park van Ranomafana
Isalo nationaal park
Andasibe National Park
dorp Andasibe
Mantadia National Park
kratermeer van Tritriva
lokale markt Ambositra
reservaat ringstaartlemuren
arboretum van Antsokay
Zombitse Vohibasia national park
paleis Ambohimanga
Germa, SRC Reizen
Germa
SRC-reisexpert sinds 1992
Bijzonder aan deze reis: diverse wandelingen met een gids door de nationale parken
De gidsen zijn bekend in de parken en zijn dan ook geoefend in het spotten van dieren: extra kans om bijzondere dieren, zoals de Indri indri-lemuur, te zien!

De reis in het kort

Amsterdam – Parijs – Antananarivo
Antananarivo – Andasibe
Andasibe (Analamazaotra) National Park
Andasibe – Antsirabe
Antsirabe en de Vakinankaratra-streek
Antsirabe – Fianarantsoa
Ranomafana National Park
Fianarantsoa – Ranohira
Isalo National Park
Isalo National Park
Ranohira – Tuléar of Ranohira – Ifaty
Vrije dagen
Terug naar Antananarivo
Antananarivo
Antananarivo – Parijs – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Parijs – Antananarivo

U vliegt met Air France via Parijs naar de hoofdstad van Madagaskar, Antananarivo. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Antananarivo gebracht.

dag 2: Antananarivo – Andasibe

Samen met uw Engelssprekende privéchauffeur rijdt u naar het tropische regenwoud van Andasibe, een van de populairste natuurreservaten van Madagaskar. Tijdens de rit ziet u prachtige landschappen met mooie watervalletjes en spectaculaire valleien. U verblijft twee nachten in Andasibe. (reisafstand ca. 150 km)

dag 3: Andasibe (Analamazaotra) National Park

Door de enorme biodiversiteit en de gunstige ligging nabij de hoofdstad is Andasibe National Park het meest bezochte regenwoud van Madagaskar. Het is eveneens de beste plaats om de Indri Indri-lemuur, bekend door zijn luide kreet, te observeren. Samen met een Engelssprekende gids maakt u een wandeling door het prachtige natuurreservaat, waarbij de gids zijn best zal doen om de indrukwekkende Indri Indri-lemuur voor u te spotten. Het traject van de wandeling kan dan ook variëren en wordt mede bepaald door de locatie van de Indri’s. De gemiddelde afstand van deze wandeling is ongeveer 4 kilometer. In Andasibe National Park heeft u ook een goede kans om andere lemuursoorten te zien. De fotogenieke goudkleurige Sifaka’s, de kleinere bamboe-lemuren of de talrijke bruine lemuren horen dikwijls tot het kleurrijke spektakel. Naast de 11 lemuursoorten telt het park ook 119 vogelsoorten en 39 reptielsoorten, waaronder 6 kameleonsoorten. Tijdens de wandeling verzorgt de gids een uitgebreide uitleg over de fauna en flora van dit gebied. Na de lunch bezoekt u het dorp Andasibe. De inwoners van dit dorp behoren tot het Betsimisaraka-volk, de op één na grootste etnische groep in Madagaskar. Ze leven ten oosten van Madagaskar in een enorm gebied dat zich uitstrekt van het noorden tot het zuiden van het eiland. De Betsimisaraka leven voornamelijk van de landbouw en de visvangst. Het klimaat van deze vochtige en warme regio is ideaal voor de lokale productie van rijst, maar ook voor de productie van de meest geëxporteerde specerijen zoals vanille, kaneel, kruidnagel en peper. Ook de heerlijke lychees die u met de feestdagen proeft komen uit deze regio. Dankzij de nabijheid van nationale parken en natuurreservaten leeft de bevolking van Andasibe grotendeels van het toerisme. Tientallen gespecialiseerde gidsen en honderden hotelmedewerkers zorgen voor de duizenden toeristen die naar Andasibe komen. Tijdens de wandeling in dit authentieke dorp bezoekt u het oude station, de lokale markt en met een beetje geluk de school die in het centrum van het dorp staat.

dag 4: Andasibe – Antsirabe

Deze dag reist u naar de mooiste stad van Madagaskar, Antsirabe, waar u twee nachten verblijft. De eerste etappe over de Route Nationale 7 loopt grotendeels langs het Ankaratra-gebergte. De roodkleurige huisjes contrasteren prachtig met de groene tinten van de rijstterrassen. Langs de weg ziet u eveneens de indrukwekkende Merina-familiegraven. Tijdens de rit zal de chauffeur regelmatig stoppen zodat u in contact kunt komen met de bevolking van de hoogplateaus. (reisafstand ca. 310 km)

dag 5: Antsirabe en de Vakinankaratra-streek

In de ochtend verkent u de omgeving van Antsirabe. U verlaat de asfaltweg en rijdt via zandwegen het platteland op. De mooie landschappen van deze streek getuigen van de vroegere vulkanische activiteit. Op ongeveer twintig kilometer van Antsirabe ligt op een hoogte van 1.738 meter het prachtige kratermeer van Tritriva. U geniet van een schitterend uitzicht over het 160 meter diepe kratermeer en de uitgestrekte landschappen van de Vakinankaratra-streek. Daarna bezoekt u het pittoreske dorpje Belazao, waar u met een beetje geluk kunt zien hoe de Merina-bevolking op ambachtelijke wijze door zebu (runderen) getrokken karren bouwen. Vervolgens rijdt u terug naar Antsirabe. Tijdens een stadstour laat uw chauffeur u de mooie koloniale gebouwen zien. (reisafstand ca. 75 km)

dag 6: Antsirabe – Fianarantsoa

De landschappen tussen Antsirabe en Fianarantsoa zijn net ansichtkaarten. Tijdens deze rit verlaat u de provincie Antananarivo en de Merina-bevolking en rijdt naar de provincie Fianarantsoa. Hier leven de rijstspecialisten, de Betsileo. De indrukwekkende rijstterrassen getuigen van hun landbouwvaardigheden. Onderweg brengt u een bezoek aan de kleurrijke lokale markt van Ambositra. U verblijft twee nachten in Ranomafana. (reisafstand ca. 250 km)

dag 7: Ranomafana National Park

U vertrekt deze dag vroeg voor een bezoek aan Ranomafana National Park. Onderweg stopt u bij de spectaculaire waterval van de Namorona-rivier. Het Ranomafana National Park werd in 1991 na de herontdekking van de gouden bamboelemuur (Hapalemur Aureus) opgericht. Het park telt verschillende soorten lemuren, vogels, vlinders, amfibieën en reptielen. Talrijke riviertjes stromen door de dichtbegroeide vegetatie van dit tropische paradijs. Hier is het echte junglegevoel gegarandeerd. Tijdens een wandeling van ongeveer 3 uur (circa 4 kilometer) gaat u op verkenning in de unieke fauna en flora van dit park.

dag 8: Fianarantsoa – Ranohira

U reist naar Ranohira. Het belooft u lange maar prachtige dag te worden, waarbij het landschap veelvuldig verandert. In de ochtend geniet u op de hoogplateaus van de indrukwekkende vergezichten. U bezoekt onderweg een atelier, waar het eeuwenoude Antaimoro-papier wordt gemaakt. Vanuit Ambalavao rijdt u door de poort van het zuiden. Het klimaat en de vegetatie veranderen: het wordt steeds warmer en droger. Dit heeft ook zijn invloed op de landschappen die enorm variëren tijdens deze rit. U brengt een bezoek aan het ecoproject van Anja. In dit reservaat kunt u de ringstaartlemuren bewonderen. Een aantal uren later passeert u Lhosy, de hoofdstad van de beruchte Bara-stam. Vervolgens klimt de weg naar het uiterst vlakke plateau van Horombe, waarna u het massief van Isalo bereikt met schitterende geel-, rood- en bruingekleurde bergen en diepe kloven. U verblijft drie nachten in Ranohira. (reisafstand ca. 320 km)

dag 9: Isalo National Park

Het Isalo National Park (81.540 hectare) is een geërodeerd zandsteenmassief uit de Jura. Tijdens een trekking met een deskundige gids gaat u op verkenning in deze unieke omgeving. Er valt genoeg te zien! Hier leven 7 endemische lemuursoorten, 86 vogelsoorten, waaronder de Bensoni-rotsmerel die nergens anders ter wereld voorkomt en meer dan 400 verschillende plantensoorten. Uiteraard ziet u de bekende olifantsvoeten, de kalanchoë’s en verschillende aloë’s.

dag 10: Isalo National Park

Deze dag kunt u op eigen gelegenheid mooie wandelingen maken vanuit uw hotel. Dit is net buiten het nationale park, waardoor u als voordeel heeft dat er bijna niemand is.

¡ Extra
Ga mee met de begeleiders op een prachtige paardrijdtocht door de westernlandschappen van het Isalo Massief (kosten €20,- per persoon per uur).

¡ Extra
Ga samen met een begeleider een ander deel van het Isalo Massief verkennen op de mountainbike (kosten €20,- per persoon).

¡ Extra
Samen met een begeleider kunt u gaan rotsklimmen langs de bergkammen van het Isalo Massief (kosten €20,- per persoon).

dag 11: Ranohira – Tuléar of Ranohira – Ifaty

Ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van het massief van Isalo ligt Zombitse-Vohibasia National Park. Dit park heeft een bijzondere fauna en flora met onder meer prachtige baobabs te midden van een extreem droge vlakte. Door de geïsoleerde ligging telt Zombitse-Vohibasia maar liefst 47% van de endemische vogelsoorten van Madagaskar. U vindt hier ook de Verreaux Sifaka’s, een van de mooiste, maar zeldzaamste lemuursoorten. U maakt een twee uur durende wandeling van ongeveer twee kilometer. U verblijft drie nachten in Ifaty. (reisafstand ca. 250 km)

dag 12 en 13: Vrije dagen

Op deze twee dagen kunt u heerlijk ontspannen bij het zwembad van uw accommodatie of aan het strand. In juli en augustus kunt u vanuit Ifaty een walvisexcursies maken (kosten niet inbegrepen). Ook is het hier mogelijk om een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen.

¡ Extra
U kunt in de maanden juli en augustus proberen walvissen te spotten( kosten ca. € 55). In deze maanden komen de walvissen naar de kust en kunt u per boot op zoek gaan naar deze bijzondere dieren.

¡ Extra
Ga mee op een boottocht op een traditionele vissersprauw door de lagune van Ranobe. ( kosten ca. € 20).

dag 14: Terug naar Antananarivo

Een binnenlandse vlucht vanaf de havenstad Tuléar brengt u naar Antananarivo. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Antananarivo gebracht, waar u een nacht verblijft.

dag 15: Antananarivo

Op deze laatste dag van uw vakantie gaat u naar het dorpje Ambohimanga (blauwe heuvel), ten noorden van Antananarivo. In deze vroegere hoofdstad van Madagaskar brengt u een bezoek aan het koninklijk paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het paleis werd gebouwd van palissanderhout volgens het 18e-eeuwse Trano Kotona-model, net als de traditionele woningen van de hoogplateaus. Het paleis is een heilige plaats voor de Merina-bevolking van de hoogplateaus. In de paleistuinen worden dan ook nog regelmatig zebu’s, eenden of kippen geslacht als offer aan koning Andrianampoinimerina. Uw gids vertelt u alles over de geschiedenis van Madagaskar ten tijde van de koningen en koninginnen en over de eeuwenoude tradities van de bevolking van de hoogplateaus. In de mooie tuinen van het paleis ziet u aloë’s, euphorbia’s en agaven en met een beetje geluk ook de kleurrijke gekko’s en kameleons die op deze unieke plek leven. Na uw bezoek aan het koninklijk paleis bezoekt u Antananarivo. U gaat onder andere naar het hoogste punt van de hoofdstad, waar u kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht. Vervolgens maakt u een tocht door het stadscentrum en rijdt u rond het Anosymeer. In de avond wordt u naar de luchthaven van Antananarivo gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (reisafstand ca. 60 km)

dag 16: Antananarivo – Parijs – Amsterdam

Via Parijs vliegt u terug naar Amsterdam.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Lokale Engelssprekende gids,
Lokale Engelssprekende gids
tijdens de gehele reis
Minimumaantal deelnemers: 2
De kosten bedragen circa € 150,- per persoon
U kunt bij uw boeking aangeven of u gebruik wilt maken van een gids
Tijdens deze reis wordt u in de nationale parken begeleidt door een Engelssprekende gids en is uw Engelssprekende privéchauffeur alle dagen aanwezig. Indien gewenst kunt u ook de gehele reis maken met een lokale Engelssprekende gids die met u meereist, naast de chauffeur.
Isalo National Park in Madagaskar
Paardrijden in Isalo
Ontdek dit natuurwonder op een andere manier
Duur: minimaal 1 uur
Inclusief: begeleiding
Prijs: € 20,- per persoon per uur
Het hotel heeft zijn eigen manege met professionele begeleiders die uitstappen organiseren door de prachtige westernlandschappen van het Isalo Massief. Er zijn paarden voor beginners en voor gevorderden en de begeleiders helpen u graag bij de keuze van uw paard en uw tocht. De minimale duur van een uitstap is 1 uur en u betaalt per uur. De rustige omgeving van het Isalo Massief is ideaal voor deze activiteit.
Isalo National Park, Madagaskar
Mountainbiken in Isalo
Ontdek dit natuurwonder op een andere manier
Duur: 1,5 uur
Inclusief: begeleiding
Prijs: € 20,- per persoon
Het hotel beschikt over mountainbikes en organiseert begeleide mountainbiketochten in het Massief van Isalo. Samen met een begeleider verkent u een ander deel van het gebied. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur en is niet zwaar.
Isalo Massief Madagaskar
Via Feratta
Ontdek dit natuurwonder op een andere manier
Duur: 1,5 uur
Inclusief: uitrusting en begeleiding
Prijs: € 20,- per persoon
Ontdek een uitzonderlijk panorama langs de bergkammen van het Isalo Massief. Deze uitstap is voor de avontuurlijke reiziger die een unieke ervaring wil beleven in een duizelingwekkende omgeving. Tijdens deze tocht wordt u vastgemaakt aan een kabel die met haken in de rots verankerd is, waardoor een optimale veiligheid wordt gegarandeerd. Alle uitrusting is aanwezig (harnas, helm, lanyard en handschoenen) en u wordt begeleid door een professionele gids die u ook de rijke fauna en flora van de streek doet ontdekken.
Prauwtocht, Madagaskar
Prauwtocht
Ga op een traditionele prauwtocht
Duur: 2 uur
Inclusief: boottocht, de boot vertrekt bij minimaal 4 personen
Exclusief: maaltijden
Prijs: circa € 20,- per persoon
Maak een prauwtocht met een traditionele vissersprauw op de lagune van Ranobe!
Walvissen kijken, Madagaskar
Walvissen kijken
Spot de walvissen
Duur: 2 tot 3 uren
Inclusief: boottocht - de boot vertrekt bij minimaal 4 personen
Exclusief: maaltijden
Prijs: vanaf € 65,- per persoon
In de maanden juli en augustus komen de walvissen naar de kust en kunt u per boot op zoek gaan naar deze bijzondere dieren!

Vluchten

Deze individuele reis heeft standaard vluchten van Air France. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste klasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema van Air France voor deze vlucht. Air France vliegt alleen op dinsdag, donderdag en zaterdag naar Madagaskar. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven of op een andere dag? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij uw offerteaanvraag kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
Air France

Amsterdam - Parijs 07:15 - 08:40 uur
Parijs - Antananarivo10:40 - 22:15 uur
Antananarivo - Parijs 00:55 - 11:00 uur
Parijs - Amsterdam12:20 - 13:45 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle middenklassehotels geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Les 3 Metis in Antananarivo, Madagaskar
Guesthouse 3 Métis - Antananarivo
Het Les 3 Métis guesthouse ligt in Antananarivo en op bevindt zich op loopafstand van de kerk van Faravohitra en de Analakely market. Het guesthouse beschikt over een restaurant, een bar/lounge en een 24-uursreceptie. De kamers zijn voorzien van een minibar/koelkast, gratis wifi, een kluisje en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Les 3 Métis guesthouse
Feony Ala Lodge
Lodge Feony Ala - Andasibe
Deze accommodatie is gevestigd aan de rand van het bos, zeer dicht bij het speciale reservaat van Analamazaotra. Het is voorzien van een restaurant en 50 bungalows, die gebouwd zijn met lokale materialen. Elke bungalow heeft zijn eigen badkamer. Er is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Feony Ala Lodge
Royal Palace hotel in Antsirabe, Madagaskar
Hotel Royal Palace - Antsirabe
Het Royal Palace hotel ligt in het hart van de stad Antsirabe. Het hotel beschikt over een zwembad, een restaurant, een bar, een spa en een fitnesscentrum. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi. Er is geen lift aanwezig in het hotel. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluisje en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Royal Palace
Le Grenat, Madagaskar
Hotel Le Grenat - Ranomafana
Dit recent geopend hotel ligt in het centrum van het dorpje Ranomafana. Het is een goede uitvalsbasis om het nationaal park van Ranomafana te verkennen. Alle kamers en bungalows liggen aan de rand van de Namorona-rivier en zijn voorzien van een badkamer met een douche, een bidet en een toilet. Het restaurant serveert heerlijke lokale en Europese gerechten. Wifi is alleen in het restaurant beschikbaar. Dit hotel beschikt nog niet over een website.
Les Rênes de l'Isalo
Hotel Les Rênes de l'Isalo - Ranohira
Les Rênes de l'Isalo deelt met de prestigieuze hotels Le Relais de la Reine en Le Jardin du Roy een oase van water en groen, genesteld in het hart van het ruïneachtige massief van de Isala. De accommodatie is te vinden op het hippisch centrum. Er mag gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van hotel Le Jardin du Roy. Deze faciliteiten zijn een zwembad, een restaurant, een bar, een tuin en een massagesalon. De bungalows zijn voorzien van een toilet en een badkamer.

Bekijk de website van Les Rênes de l'Isalo
Hotel Solidaire Mangily
Hotel Solidaire - Ifaty
Hôtel Solidaire Mangily ligt in Ifaty, op 1,5 kilometer van Reserve Reniala. Het hotel is voorzien van een restaurant, een buitenzwembad, een bar en gratis privéparkeergelegenheid. Er is gratis wifi beschikbaar in de openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van een bureau, een kledingkast en een eigen badkamer met een douche.

Bekijk de website van Hotel Solidaire Mangily

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Dit is een fantastisch land met fantastische mensen. De reis was uitstekend: zeer goede gids, zeer goede hotels, zeer mooie contacten met de lokale bevolking. Madagaskar was eerder slechts een naam voor ons, maar na deze reis is het een begrip voor ons. We kunnen deze privéreis naar Madagaskar aan iedereen aanbevelen.Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Antananarivo met Air France met op de heen- en terugreis een overstap in Parijs.
Binnenlandse vlucht van Tuléar naar Antananarivo met Tsaradia.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
11 dagen vervoer in een Toyota Landcruise of een Nissan Patrol met een Engelssprekende privéchauffeur.
Transfers luchthaven Antananarivo – hotel Antananarivo en vice versa.
Transfer hotel Tuléar – luchthaven Tuléar.
Transfer luchthaven Antananarivo – hotel Antananarivo.
Verblijf in middenklassehotels in 2-persoonskamers met een bad of een douche en een toilet.
Dagkamer op de dag van vertrek.
Verzorging op basis van logies en ontbijt, inclusief 6 diners en 1 lunch.
Tocht naar het Tritriva-kratermeer.
Stadstour Antsirabe.
Bezoek markt van Ambositra.
Bezoek aan het Ranomafana Naitonal Park.
Bezoek aan het eco-project ‘Anja’.
Natuurwandeling door Isalo National Park.
Wandeling door Zombitse-Vohibasia National Park.
Bezoek aan het koninklijk paleis van Ambohimanga met een Engelssprekende lokale gids.
Stadstour door Antananarivo.
Entreegelden.
Deskundige Engelssprekende lokale gids in alle nationale parken en privéreservaten.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Reserveringskosten, € 25,- per boeking.
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht).
SGR-consumentenbijdrage € 5,- per persoon per boeking (verplicht).
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

Wilt u langer genieten van Madagaskar? U kunt uw reis met een aantal nachten verlengen in het laatste uw hotel van uw reis. Bij uw offerteaanvraag kunt u aangeven of en hoe lang u uw reis wilt verlengen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.