050 - 3 123 123
Zorgeloos uw vakantie boeken
Veilig reizen met het SRC-coronaprotocol
Informatie over de drukte op Schiphol

Een tropisch paradijs

Madagaskar is een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust kunnen ontwikkelen, waardoor een unieke natuurlijke samenhang is ontstaan. Overal op dit Afrikaanse eiland komt u vertederende lemuren (halfapen), zeldzame vogels en kleurrijke kameleons tegen. Het landschap verandert per dag: van de vochtige groene regenwouden tot het droge zuiden met zijn cactussen en imposante baobabbomen.

Deze prachtige individuele reis toont u dit natuurschoon in al haar diversiteit. U bezoekt vijf heel verschillende nationale parken, waar u met een Engelssprekende lokale gids op verkenning gaat zodat niets in deze natuurpracht u ontgaat! In de regenwouden van Andasibe en Mantadia ontdekt u talrijke fascinerende dieren, maar ook de weelderige inheemse vegetatie. In het zuiden bezoekt u Ranomafana, een tropisch paradijs met vele soorten lemuren, vogels, vlinders, amfibieën en reptielen. En in het nationaal park van Zombitse Vohibasia bewondert u de dansende lemuren en gigantische baobabs. Uw privéchauffeur rijdt u via de pittoreske dorpjes en felgroene rijstterrassen van de hoogplateaus naar het uitgestrekte landschap vol diepe kloven van het Isalo-massief. Aangekomen in Tuléar aan de zuidwestkust van Madagaskar, bezoekt u het arboretum van Antsokay met talrijke medicinale planten en endemische baobabs. Kortom, een natuurrijk avontuur!

Deze privéreis voert u ook door meerdere provincies van Madagaskar. U ontdekt zo niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de bevolkingsgroepen. Tijdens uw bezoeken aan lokale markten leert u de pracht van de warme bevolking kennen. Want wie uit Madagaskar terugkeert, neemt niet alleen de herinneringen mee aan al het overweldigende natuurschoon: ook de prachtige bevolking, met haar keur aan bijzondere tradities, ceremonies en geloven, zal u zeker bijblijven!

In deze privéreis hebben we voor u een route uitgestippeld die u het mooiste van Madagaskar laat zien. Uw privéchauffeur brengt u naar de fraaiste natuurparken en daar nemen lokale gidsen u mee op natuurwandelingen om van al dit moois te genieten. De praktische zaken zijn dus voor u geregeld, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Reizen door het soms moeilijk toegankelijke Madagaskar vergt wel enige flexibiliteit en geduld, maar is bovenal een avontuur om nooit te vergeten! Gaat u mee op deze unieke individuele reis?

Gids tijdens de gehele reis
U kunt deze individuele reis ook maken onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids die de hele reis met u meereist, naast uw privéchauffeur. U kunt bij uw offerteaanvraag aangeven of u gebruik wilt maken van een gids.

Pluspunten
vluchten met Air France
binnenlandse vlucht
ruimbagage
11 dagen 4x-wheel drive met privéchauffeur
diverse transfers
middenklassehotels
15x ontbijt en 6x diner
dagkamer op dag 15
met een kano naar lemureneiland
avondwandeling in Andasibe
diverse wandelingen met een gids
inclusief entreegelden
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
nationaal park van Ranomafana
Isalo nationaal park
Andasibe National Park
dierenreservaat André Peyrieras
lemureneiland en Andasibe
Mantadia National Park
kratermeer van Tritriva
lokale markt Ambositra
reservaat ringstaartlemuren
arboretum van Antsokay
Zombitse Vohibasia national park
paleis Ambohimanga
Germa, SRC Reizen
Germa
SRC-reisexpert sinds 1992
Bijzonder aan deze reis: diverse wandelingen met een gids door de nationale parken
De gidsen zijn bekend in de parken en zijn dan ook geoefend in het spotten van dieren: extra kans om bijzondere dieren, zoals de Indri indri-lemuur, te zien!

De reis in het kort

Amsterdam – Parijs – Antananarivo
Antananarivo – Andasibe
Andasibe (Analamazaotra) National Park
Andasibe – Antsirabe
Antsirabe en de Vakinankaratra-streek
Antsirabe – Fianarantsoa
Ranomafana National Park
Fianarantsoa – Ranohira
Isalo National Park
Isalo National Park
Ranohira – Tuléar of Ranohira – Ifaty
Vrije dagen
Terug naar Antananarivo
Antananarivo
Antananarivo – Parijs – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Parijs – Antananarivo

U vliegt met Air France via Parijs naar de hoofdstad van Madagaskar, Antananarivo. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Antananarivo gebracht.

dag 2: Antananarivo – Andasibe

Samen met uw Engelssprekende privéchauffeur rijdt u naar het tropische regenwoud van Andasibe, een van de populairste natuurreservaten van Madagaskar. Tijdens de rit ziet u prachtige landschappen met mooie watervalletjes en spectaculaire valleien. Vervolgens rijdt u in ongeveer een uur naar het dierenreservaat van André Peyrieras. Dit interessante privéreservaat werd door deze Franse entomoloog opgericht als kwekerij voor de bedreigde kameleon- en kikkersoorten die bestemd waren voor de export. Tegenwoordig kunt u hier talrijke diersoorten zien die uit verschillende delen van Madagaskar komen. Sommige dieren zult u ook ontmoeten tijdens de wandelingen in de nationale parken die u tijdens deze individuele reis gaat maken. Andere dieren komen uit meer afgelegen streken van Madagaskar. Het reservaat biedt u de kans een groot aantal kameleon-, vlinder-, kikker- en insectensoorten van dichtbij te observeren en te fotograferen. Na een korte oversteek met een kano verwelkomen de gekraagde maki’s u op het lemureneiland. Tijdens de wandeling door het eucalyptuswoud ontmoet u maar liefst vier verschillende lemuursoorten. Omdat deze diertjes gewend zijn aan mensen, kunt u eenvoudig foto’s nemen van deze vriendelijke halfaapjes. De excursie naar het lemureneiland is een unieke en intense kennismaking met deze schattige primaten. Zodra de avond valt, komen de nachtdieren tot leven. Tijdens een avondwandeling van ongeveer anderhalf uur, krijgt u de kans deze fascinerende nachtwereld te ontdekken. De absolute ster van het nachtleven is de dwergmuismaki, ’s werelds kleinste primaat. Talrijke kameleonsoorten, die overdag moeilijk te zien zijn, vindt men na zonsondergang moeiteloos. Hopelijk spot u ook kleurrijke kikkertjes, zeldzame insecten en de boa van Madagaskar. Dankzij de vreemde geluiden van de nachtdieren wordt deze avondwandeling een spannend uitstapje voor iedere natuurliefhebber. U verblijft twee nachten in Andasibe. (reisafstand ca. 150 km)

dag 3: Andasibe (Analamazaotra) National Park

Door de enorme biodiversiteit en de gunstige ligging nabij de hoofdstad is Andasibe National Park het meest bezochte regenwoud van Madagaskar. Het is eveneens de beste plaats om de Indri Indri-lemuur, bekend door zijn luide kreet, te observeren. Samen met een Engelssprekende gids maakt u een wandeling door het prachtige natuurreservaat, waarbij de gids zijn best zal doen om de indrukwekkende Indri Indri-lemuur voor u te spotten. Het traject van de wandeling kan dan ook variëren en wordt mede bepaald door de locatie van de Indri’s. De gemiddelde afstand van deze wandeling is ongeveer 4 kilometer. In Andasibe National Park heeft u ook een goede kans om andere lemuursoorten te zien. De fotogenieke goudkleurige Sifaka’s, de kleinere bamboe-lemuren of de talrijke bruine lemuren horen dikwijls tot het kleurrijke spektakel. Naast de 11 lemuursoorten telt het park ook 119 vogelsoorten en 39 reptielsoorten, waaronder 6 kameleonsoorten. Tijdens de wandeling verzorgt de gids een uitgebreide uitleg over de fauna en flora van dit gebied. Na het bezoek rijdt u naar Mantadia National Park, gelegen ten noorden van Andasibe. Dit tropisch regenwoud krijgt heel wat minder bezoekers dan het nabijgelegen Andasibe National Park, maar dat is volkomen onterecht. Voor vogelliefhebbers is Mantadia een must! En daarnaast vindt u hier de prachtige, goud met witkleurige Sifaka’s en de gekraagde lemuren. Tijdens een twee uur durende wandeling (ongeveer 3 kilometer) verkent u dit prachtige gebied. De prehistorische boomvarens, lianen en watervalletje zorgen voor het echte junglegevoel. Zowel de fauna, de gevarieerde flora als de prachtige landschappen zullen u zeker boeien.

dag 4: Andasibe – Antsirabe

Deze dag reist u naar de mooiste stad van Madagaskar, Antsirabe, waar u twee nachten verblijft. De eerste etappe over de Route Nationale 7 loopt grotendeels langs het Ankaratra-gebergte. De roodkleurige huisjes contrasteren prachtig met de groene tinten van de rijstterrassen. Langs de weg ziet u eveneens de indrukwekkende Merina-familiegraven. Tijdens de rit zal de chauffeur regelmatig stoppen zodat u in contact kunt komen met de bevolking van de hoogplateaus. (reisafstand ca. 310 km)

dag 5: Antsirabe en de Vakinankaratra-streek

In de ochtend verkent u de omgeving van Antsirabe. U verlaat de asfaltweg en rijdt via zandwegen het platteland op. De mooie landschappen van deze streek getuigen van de vroegere vulkanische activiteit. Op ongeveer twintig kilometer van Antsirabe ligt op een hoogte van 1.738 meter het prachtige kratermeer van Tritriva. U geniet van een schitterend uitzicht over het 160 meter diepe kratermeer en de uitgestrekte landschappen van de Vakinankaratra-streek. Daarna bezoekt u het pittoreske dorpje Belazao, waar u met een beetje geluk kunt zien hoe de Merina-bevolking op ambachtelijke wijze door zebu (runderen) getrokken karren bouwen. Vervolgens rijdt u terug naar Antsirabe. Tijdens een stadstour laat uw chauffeur u de mooie koloniale gebouwen zien. (reisafstand ca. 75 km)

dag 6: Antsirabe – Fianarantsoa

De landschappen tussen Antsirabe en Fianarantsoa zijn net ansichtkaarten. Tijdens deze rit verlaat u de provincie Antananarivo en de Merina-bevolking en rijdt naar de provincie Fianarantsoa. Hier leven de rijstspecialisten, de Betsileo. De indrukwekkende rijstterrassen getuigen van hun landbouwvaardigheden. Onderweg brengt u een bezoek aan de kleurrijke lokale markt van Ambositra. U verblijft twee nachten in Ranomafana. (reisafstand ca. 250 km)

dag 7: Ranomafana National Park

U vertrekt deze dag vroeg voor een bezoek aan Ranomafana National Park. Onderweg stopt u bij de spectaculaire waterval van de Namorona-rivier. Het Ranomafana National Park werd in 1991 na de herontdekking van de gouden bamboelemuur (Hapalemur Aureus) opgericht. Het park telt verschillende soorten lemuren, vogels, vlinders, amfibieën en reptielen. Talrijke riviertjes stromen door de dichtbegroeide vegetatie van dit tropische paradijs. Hier is het echte junglegevoel gegarandeerd. Tijdens een wandeling van ongeveer 3 uur (circa 4 kilometer) gaat u op verkenning in de unieke fauna en flora van dit park.

dag 8: Fianarantsoa – Ranohira

U reist naar Ranohira. Het belooft u lange maar prachtige dag te worden, waarbij het landschap veelvuldig verandert. In de ochtend geniet u op de hoogplateaus van de indrukwekkende vergezichten. U bezoekt onderweg een atelier, waar het eeuwenoude Antaimoro-papier wordt gemaakt. Vanuit Ambalavao rijdt u door de poort van het zuiden. Het klimaat en de vegetatie veranderen: het wordt steeds warmer en droger. Dit heeft ook zijn invloed op de landschappen die enorm variëren tijdens deze rit. U brengt een bezoek aan het ecoproject van Anja. In dit reservaat kunt u de ringstaartlemuren bewonderen. Een aantal uren later passeert u Lhosy, de hoofdstad van de beruchte Bara-stam. Vervolgens klimt de weg naar het uiterst vlakke plateau van Horombe, waarna u het massief van Isalo bereikt met schitterende geel-, rood- en bruingekleurde bergen en diepe kloven. U verblijft drie nachten in Ranohira. (reisafstand ca. 320 km)

dag 9: Isalo National Park

Het Isalo National Park (81.540 hectare) is een geërodeerd zandsteenmassief uit de Jura. Tijdens een trekking met een deskundige gids gaat u op verkenning in deze unieke omgeving. Er valt genoeg te zien! Hier leven 7 endemische lemuursoorten, 86 vogelsoorten, waaronder de Bensoni-rotsmerel die nergens anders ter wereld voorkomt en meer dan 400 verschillende plantensoorten. Uiteraard ziet u de bekende olifantsvoeten, de kalanchoë’s en verschillende aloë’s.

dag 10: Isalo National Park

Deze dag kunt u op eigen gelegenheid Isalo National Park bezoeken. Er zijn verschillende wandelingen uitgezet door het park.

dag 11: Ranohira – Tuléar of Ranohira – Ifaty

Ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van het massief van Isalo ligt Zombitse-Vohibasia National Park. Dit park heeft een bijzondere fauna en flora met onder meer prachtige baobabs te midden van een extreem droge vlakte. Door de geïsoleerde ligging telt Zombitse-Vohibasia maar liefst 47% van de endemische vogelsoorten van Madagaskar. U vindt hier ook de Verreaux Sifaka’s, een van de mooiste, maar zeldzaamste lemuursoorten. U maakt een twee uur durende wandeling van ongeveer twee kilometer. Ook brengt u een bezoek aan het arboretum van Antsokay. In dit privépark ontdekt u de vegetatie van het zuidwesten van Madagaskar ontdekken. Hier ziet u de fameuze baobab en verschillende plantensoorten van onder andere de euphorbiacea, bombacacea, leguminacea en cactacea. Tientallen medicinale planten die nog steeds worden gebruikt door de plaatselijke Vezo-bevolking, groeien in dit privépark. De gespecialiseerde gidsen van het park vertellen u alles over de flora van deze streek. U verblijft afhankelijk van uw hotelkeuze drie nachten in Tuléar of Ifaty. (reisafstand ca. 225 km of ca. 250 km)

dag 12 en 13: Vrije dagen

Op deze twee dagen kunt u heerlijk ontspannen bij het zwembad van uw accommodatie of aan het strand. In juli en augustus kunt u vanuit Ifaty een walvisexcursies maken (kosten niet inbegrepen). Ook is het hier mogelijk om een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen.

¡ Extra
U kunt in de maanden juli en augustus proberen walvissen te spotten( kosten ca. € 55). In deze maanden komen de walvissen naar de kust en kunt u per boot op zoek gaan naar deze bijzondere dieren.

¡ Extra
Ga mee op een boottocht op een traditionele vissersprauw door de lagune van Ranobe. ( kosten ca. € 20).

dag 14: Terug naar Antananarivo

Een binnenlandse vlucht vanaf de havenstad Tuléar brengt u naar Antananarivo. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Antananarivo gebracht, waar u een nacht verblijft.

dag 15: Antananarivo

Op deze laatste dag van uw vakantie gaat u naar het dorpje Ambohimanga (blauwe heuvel), ten noorden van Antananarivo. In deze vroegere hoofdstad van Madagaskar brengt u een bezoek aan het koninklijk paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het paleis werd gebouwd van palissanderhout volgens het 18e-eeuwse Trano Kotona-model, net als de traditionele woningen van de hoogplateaus. Het paleis is een heilige plaats voor de Merina-bevolking van de hoogplateaus. In de paleistuinen worden dan ook nog regelmatig zebu’s, eenden of kippen geslacht als offer aan koning Andrianampoinimerina. Uw gids vertelt u alles over de geschiedenis van Madagaskar ten tijde van de koningen en koninginnen en over de eeuwenoude tradities van de bevolking van de hoogplateaus. In de mooie tuinen van het paleis ziet u aloë’s, euphorbia’s en agaven en met een beetje geluk ook de kleurrijke gekko’s en kameleons die op deze unieke plek leven. Na uw bezoek aan het koninklijk paleis bezoekt u Antananarivo. U gaat onder andere naar het hoogste punt van de hoofdstad, waar u kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht. Vervolgens maakt u een tocht door het stadscentrum en rijdt u rond het Anosymeer. In de avond wordt u naar de luchthaven van Antananarivo gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (reisafstand ca. 60 km)

dag 16: Antananarivo – Parijs – Amsterdam

Via Parijs vliegt u terug naar Amsterdam.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Lokale Engelssprekende gids,
Lokale Engelssprekende gids
Engelssprekende gids
U kunt deze individuele reis ook maken onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids die de hele reis met u meereist, naast de chauffeur. Er geldt een minimaal aantal van 2 deelnemers. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebruik wilt maken van een gids. De kosten bedragen ca. € 200 per persoon
Prauwtocht, Madagaskar
Prauwtocht
Ga op een traditionele prauwtocht
Duur: 2 uur
Inclusief: boottocht, de boot vertrekt bij minimaal 4 personen
Exclusief: maaltijden
Prijs: circa € 20 per persoon
Maak een prauwtocht met een traditionele vissersprauw op de lagune van Ranobe!
Walvissen kijken, Madagaskar
Walvissen kijken
Spot de walvissen
Duur: 2 tot 3 uren
Inclusief: boottocht - de boot vertrekt bij minimaal 4 personen
Exclusief: maaltijden
Prijs: vanaf € 55 per persoon
In de maanden juli en augustus komen de walvissen naar de kust en kunt u per boot op zoek gaan naar deze bijzondere dieren!
Prijs bij bezetting van de boot met minimaal 4 personen € 55 per persoon

Vluchten

Deze individuele reis heeft standaard vluchten van Air France. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste klasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema van Air France voor deze vlucht. Air France vliegt alleen op dinsdag, donderdag en zaterdag naar Madagaskar. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven of op een andere dag? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij uw offerteaanvraag kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
Air France

Amsterdam - Parijs 07:15 - 08:40 uur
Parijs - Antananarivo10:40 - 22:15 uur
Antananarivo - Parijs 00:55 - 11:00 uur
Parijs - Amsterdam12:20 - 13:45 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle middenklassehotels geselecteerd. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. Het kan regelmatig voorkomen dat er in de hotels geen warm water beschikbaar is! Tegen betaling van een meerprijs kunt u een upgrade naar uitstekende middenklassehotels bijboeken. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Résidence Lapasoa in Antananarivo , Madagaskar
Hotel Résidence Lapasoa - Antananarivo
Dit hotel ligt in het centrum van Antananarivo. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, roomservice en een terras met een prachtig panoramisch uitzicht op de heuvel van het Queen's Palace. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, een tv en er is gratis wifi.

Bekijk de website van Résidence Lapasoa
Andasibe hotel in Andasibe, Madagaskar
Hotel Andasibe - Andasibe
Het Andasibe hotel is omgeven door de natuur en ligt op slechts 10 minuten rijden van het Andasibe Nationaal Park. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een zwembad. Er is geen lift aanwezig in het hotel. De kamers zijn verspreid over verschillende bungalows die gelegen zijn in de tropische tuin en zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Andasibe
Royal Palace hotel in Antsirabe, Madagaskar
Hotel Royal Palace - Antsirabe
Het Royal Palace hotel ligt in het hart van de stad Antsirabe. Het hotel beschikt over een zwembad, een restaurant, een bar, een spa en een fitnesscentrum. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi. Er is geen lift aanwezig in het hotel. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluisje en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Royal Palace
Chez Gaspard, Madagaskar
Lodge Chez Gaspard - Ranomafana
Chez Gaspart ligt op een uitstekend locatie dat geschikt is voor een bezoek aan Ranomafana National Park, een van de beste gebieden voor onder andere vogels en kameleons. Deze accommodatie beschikt over een restaurant, een bar/lounge en er is gratis wifi. De lodges bevinden zich in een mooie tropische tuin.
Thermal Ranomafana, Madagaskar
Hotel Thermal Ranomafana - Ranomafana
Het Thermal hotel is omgeven door groen en water met een heilzame werking. Vroeger was dit hotel een gezondheidscentrum en nog steeds biedt het alle thermale voordelen. Het hotel beschikt over een uitstekende keuken en het is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een minibar, een tv, airconditioning, gratis wifi en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Thermal Ranomafana
Isalo Ranch, Madagaskar
Ranch Isalo - Ranohira
Deze accommodatie ligt net buiten de plaats Ranohira en dient als een uitstekende uitvalbasis om het Isalo National Park te bezoeken. De Isalo ranch beschikt over een gezellig restaurant, een bar en een zwembad. Vanaf de comfortabele bungalows heeft u een prachtig uitzicht op het National Park.

Bekijk de website van Isalo Ranch
Le Paradisier, Madagaskar
Hotel Le Paradisier - Ifaty
Le Paradisier ligt prachtig met uitzicht op de lagune van Ranobe en het kanaal van Mozambique. Het hotel beschikt over een restaurant met wifi, een zwembad met een zonneterras en ligstoelen en een prachtig uitzicht. Er is een lift aanwezig in het hotel. De kamers zijn gesitueerd in ruime comfortabele bungalows, die zijn uitgerust met een ventilator, een klamboe, een kluisje en een badkamer met een douche, een bidet en een toilet.

Bekijk de website van Le Paradisier

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Dit is een fantastisch land met fantastische mensen. De reis was uitstekend: zeer goede gids, zeer goede hotels, zeer mooie contacten met de lokale bevolking. Madagaskar was eerder slechts een naam voor ons, maar na deze reis is het een begrip voor ons. We kunnen deze privéreis naar Madagaskar aan iedereen aanbevelen.Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Antananarivo met Air France met op de heen- en terugreis een overstap in Parijs.
Binnenlandse vlucht van Tuléar naar Antananarivo met Tsaradia.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
11 dagen vervoer in een Toyota Landcruise of een Nissan Patrol met een Engelssprekende privéchauffeur.
Transfers luchthaven Antananarivo – hotel Antananarivo en vice versa.
Transfer hotel Tuléar – luchthaven Tuléar.
Transfer luchthaven Antananarivo – hotel Antananarivo.
Verblijf in middenklassehotels in 2-persoonskamers met een bad of een douche en een toilet.
Dagkamer op de dag van vertrek.
Verzorging op basis van logies en ontbijt, inclusief 6 diners.
Bezoek dierenreservaat van André Peyrieras.
Met een kano naar het lemureneiland.
Avondwandeling in het regenwoud van Andasibe.
Wandeling door Andasibe National Park.
Bezoek aan het Mantadia National Park.
Tocht naar het Tritriva-kratermeer.
Stadstour Antsirabe.
Bezoek markt van Ambositra.
Bezoek aan het Ranomafana Naitonal Park.
Bezoek aan het eco-project ‘Anja’.
Natuurwandeling door Isalo National Park.
Wandeling door Zombitse-Vohibasia National Park.
Bezoek aan de botanische en ornithologische tuin van Antsokay.
Bezoek aan het koninklijk paleis van Ambohimanga met een Engelssprekende lokale gids.
Stadstour door Antananarivo.
Entreegelden.
Deskundige Engelssprekende lokale gids in alle nationale parken en privéreservaten.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Contact
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

Wilt u langer genieten van Madagaskar? U kunt uw reis met een aantal nachten verlengen in het laatste uw hotel van uw reis. Bij uw offerteaanvraag kunt u aangeven of en hoe lang u uw reis wilt verlengen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.