050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Botswana

Reisinformatie Botswana

Giraffes, olifanten, buffels, krokodillen, nijlpaarden en vogels: in het natuurrijke Botswana bent u op de juiste plaats om het rijke Afrikaanse dierenleven te beleven. In het Chobe National Park vindt u de grootste olifantenpopulatie ter wereld. Hier kunt u deze grote kolossen spetterend in het water van de Chobe-rivier op de foto vastleggen. En natuurlijk moet u een bezoek brengen aan ’s werelds grootste binnendelta, de prachtige Okavangodelta. Een zonsondergang op het water, gezeten in een mokoro, een lokale kano, is een spectaculaire ervaring!

Botswana is vrij groot en dunbevolkt, en dus aantrekkelijk voor reizigers die het avontuur zoeken! Het afwisselende landschap van Botswana kent savannes, hoogland en ook woestijn, de Kalahari. Andere bijzondere bezienswaardigheden in Botswana zijn de Tsodilo Hills, met rotstekeningen van 1.200 jaar oud. En op de Makgadikgadi Pans, de grootste zoutpannen ter wereld, kunt u weer hele andere dieren en vogels bewonderen.

Wilt u de Afrikaanse natuur in al z’n schoonheid ervaren? Dan is een reis naar Botswana een echte aanrader! Wat de beste reistijd voor Botswana is? Bekijk het advies van onze reisleiders. Ga naar Botswana, u gaat zeker optimaal genieten dit paradijselijke land in zuidelijk Afrika!