050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Namibië

Reisinformatie Namibië

Namibië is een land van onmetelijke ruimte. Met slechts 1,6 miljoen inwoners op een oppervlakte ter grootte van Frankrijk en Duitsland samen, is Namibië het dunst bevolkte land in Afrika. De natuur heeft er eeuwenlang onbelemmerd haar gang kunnen gaan, waardoor het land gezegend is met een fascinerende variatie aan geologische formaties en landschappen.

Er zijn veel indrukwekkende bezienswaardigheden in Namibië. De spectaculair geërodeerde Fish River Canyon, de immense zandduinen van de Sossusvlei en de zilverachtige weidse zoutvlakte van Etosha Pan zijn slechts enkele voorbeelden van de adembenemende natuurlijke rijkdom. Behalve deze schitterende natuurverschijnselen vindt u hier ook kilometers schaars begroeide vlakten en eindeloze woestijnen. Het is dan ook bijna onvoorstelbaar dat mensen hier een bestaan hebben kunnen opbouwen, ondanks dit weerbarstige en droge milieu.

De ruige schoonheid van Namibië is absoluut een avontuurlijke ontdekkingstocht waard! Wanneer u deze schoonheid het beste kunt bewonderen? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd voor Namibië is. Zo weet u zeker dat u een mooie vakantie in Namibië heeft!