050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Namibië

De beste reisleiders in Namibië

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Namibië wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Namibië.

SRC-reisleider Bennie
Benni
Reisleider sinds 2011
Bestemmingen: Zuid-Afrika
Naar mijn mening ben ik een echte Afrikaan, geboren en getogen in Namibië. Ik vind het fijn om mijn grote belangstelling en bewondering voor de natuur met mensen te delen. Men noemt mij wel een wandelende encyclopedie vanwege de kennis die ik door jarenlange ervaring heb vergaard.
SRC-Reisleider Charles
Charles
Reisleider sinds 2017
Bestemmingen: Namibië
Ik werk sinds 2002 in de toeristenindustrie. Ik ben begonnen als begeleider voor tours met quads – motoren met vier wielen – en heb me sindsdien langzaamaan ontwikkeld tot de all round gids die ik nu ben. Zo heb ik bijvoorbeeld op verschillende lodges gewerkt, een prachtige omgeving om het vak van gastheer helemaal goed onder de knie te krijgen, en van daaruit ben ik ook begonnen met het geven van tours.