050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Oostenrijk
Oostenrijk - Keizerlijke allure en zwierige walsen

Reisadvies Oostenrijk

Veiligheid in Oostenrijk

Oostenrijk is een veilig land waar u zonder problemen over straat kunt lopen. Wel raden wij u aan om tijdens uw vakantie zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen.

In het Openbaar Vervoer (zoals de metro en de tram) en bij drukke toeristische attracties (bijvoorbeeld in Wenen de Naschmarkt en Schönbrunn) is er een vergroot risico op zakkenrollers.

Actueel reisadvies voor Oostenrijk

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Oostenrijk te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Oostenrijk, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Oostenrijk op nederlandwereldwijd.nl. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.