U bent hier: Home | Oostenrijk
Oostenrijk - Keizerlijke allure en zwierige walsen

De beste reisleiders

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Oostenrijk wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Oostenrijk.

Reisleidster Adriënne Zijlstra
Adriënne Zijlstra
Reisleidster sinds 2006
Bestemmingen: Duitsland, Frankrijk, Polen, Groot-Brittannië
Daar sta ik, in Polen, niet ver van de Oostzee, oog in oog met de onneembare burcht van de ooit zo machtige Ridders van de Duitse Orde. Of in Schotland aan een meer, bij de imposante kasteelruïne die getuigt van het roemruchte verleden van de Schotse clans.
Reisleider Bart van Mierlo
Bart van Mierlo
Reisleider sinds 2006
Bestemmingen: Rusland, de Baltische staten, Roemenië, Moldavië, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Montenegro, Myanmar, Japan
De landen in het oosten van Europa hebben me altijd gefascineerd. Mijn vriendjes gingen met hun ouders op vakantie naar Italië of Frankrijk, maar ik wilde naar Rusland, Bulgarije, Roemenië of Hongarije.
Reisleider Cees de Kam
Cees de Kam
Reisleider sinds 1999
Bestemmingen: Kroatië, Montenegro, Duitsland, Letland, Litouwen, Estland, Rusland, Oostenrijk, Noorwegen, Finland, IJsland
Het leuke van reizen is dat je nooit stopt met leren. Ook al reis ik vaak in bepaalde landen, ik kom ook altijd weer thuis met nieuwe wetenswaardigheden, hoe klein soms ook. Vooral historische feitjes van een land, regio of stad blijven mij fascineren.
Reisleider Theo Gerrits
Theo Gerrits
Reisleider sinds 2007
Bestemmingen: Duitsland, Oostenrijk
Een inspirerende leraar op de middelbare school legde de grondslag voor mijn interesse in de taal (één van de fatsoenlijke punten op mijn rapport… Duits!). Later werd dat uitgebreid met onder andere politiek, kunst, sport en de regionale keuken(s). Het interessante buitenland ligt bij ons om de hoek.
Reisleidster Wendy Fossen
Wendy Fossen
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Italië, Griekenland, Duitsland, Oostenrijk
De liefde voor kunst en cultuur is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind wilde ik altijd graag archeologie studeren, omdat ik door mijn ouders werd meegesleept langs de opgravingen van onder andere Pompeï, Rome en Mycene. Italië heeft mijn hart destijds gestolen en het liefst breng ik mijn eigen vakanties hier door.
Reisleidster Elisabeth Csermely
Elisabeth Csermely
Reisleidster sinds 1991
Bestemmingen: Hongarije, Tsjechië, Polen
Boedapest is echt ’mijn stad’! Als sinds 1999 leid ik hier met veel liefde SRC-groepen rond. Het meest fascinerende vind ik de twee gezichten van de stad: het heuvelachtige Buda met sprookjesachtige gebouwen staat in mooi contrast met het bruisende Pest, waar het spannende stadsleven u tegemoet komt.
Reisleider Tibor Bérczes
Tibor Bérczes
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Hongarije, Oostenrijk
Het kan lastig zijn om in Oost-Europa wonen: er is niet altijd stabiliteit en er komen steeds weer leiders die dé waarheid ontdekken... Maar het is ook fantastisch om in Oost-Europa te leven: het leven is vol avonturen en creativiteit en je gevoel voor humor kan zich perfect ontwikkelen. Het alledaagse leven biedt de Hongaren een ideaal uitgangspunt voor ironie.
Reisleidster Gyöngyi Mulder
Gyöngyi Mulder
Reisleidster sinds 2011
Bestemmingen: Hongarije
Ik ben in Boedapest geboren en getogen. Ik was 9 jaar oud toen ik besloot dat ik reisleidster wilde worden en zodoende heb ik mijn studies in vreemde talen gevolgd. In 1991 ben ik afgestudeerd als officiële reisleidster met vergunning en startte ik met werken. Mijn beroep is altijd mijn droom geweest. Met mijn enthousiasme laat ik u op een leuke manier kennismaken met Boedapest. Mijn doelen? Kwaliteit en tevredenheid!