050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Roemenië
Roemenië - Rijke tradities en folklore

De beste reisleiders in Roemenië

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Roemenië wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Roemenië.

Reisleidster Crístina
Crístina
Reisleidster sinds 2000
Bestemmingen: Roemenië
Bij Roemenië denken veel mensen aan een arm Oost-Europees land; des te verrassender is de culturele rijkdom die mijn land te bieden heeft. U vindt hier de mooiste kerken en kloosters en fraaie steden, en bijzondere tradities worden door mijn landgenoten volop in ere gehouden.
SRC-reisleidster Manette
Manette
Reisleidster sinds 2019
Bestemmingen: Roemenië
Ik woon al bijna 20 jaar in Roemenië. Ik ben voor de liefde verhuisd naar dit mooie land, en ik kan me niet meer voorstellen hier ooit weg te gaan. We wonen in een ontzettend leuk dorp, Cârța, aan de voet van de zuidelijke Karpaten, waar ik met mijn man ook een camping beheer. Een prachtige plek midden in de natuur: echt schitterend!