050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Turkije

De beste reisleiders in Turkije

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Turkije wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Turkije.

SRC-reisleidster Claudia
Claudia
Reisleidster sinds 2001
Bestemmingen: Marokko, Griekenland, Engeland, Ierland, Midden-Oosten, Iran, Oezbekistan, Scandinavië, Ethiopië, Kroatië.
Sinds 2001 ben ik werkzaam voor SRC Reizen. In eerste instantie werd ik aangenomen om reizen door Turkije te begeleiden. Mijn half-Turkse afkomst en mijn studie Turkse Talen en Culturen kwamen mij daarbij goed van pas.
SRC-reisleider Bülent
Bülent
Reisleider sinds 1999
Bestemming: Turkije
Geen land is zo verrassend en veelzijdig als Turkije. Denk aan de prachtige uitgestrekte stranden en de pittoreske baaien, de ongelooflijk rijke cultuur en de geschiedenis met zijn ongekende mooie antieke opgravingen. Niet te vergeten de gastvrije bevolking en zijn heerlijke keuken. Klinkt het niet boeiend? Het is mij een eer dit mooie land aan u te laten zien.
SRC-reisleidster Güldal
Güldal
Reisleidster sinds 2022
Bestemmingen: Turkije
Mijn prachtige thuisland Turkije biedt u een grote diversiteit aan beschavingen en culturen. Van de wereldstad Istanbul naar het fabelachtige Cappadocië. Van de kalkterrassen in Pamukkale naar straten waar apostel Paulus overheen heeft gelopen in Efeze. Van oost naar west en van noord naar zuid: elk gebied heeft zijn eigen rijkdom en genot. Beleef en ontdek samen met mij dit mozaïek!