050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Leven als een koning in Frankrijk

Elegant stroomt de Loire door het hart van Frankrijk langs witte zandbanken en kleine eilandjes. Het ongetemde water graaft haar bedding in zacht tufkrijtsteen. Glooiende heuvels bekleed met eindeloze wijngaarden, graanvelden en zonnebloemen sieren de hellingen van het Loiredal, terwijl uitgestrekte bossen boordevol wild het afwisselende binnenland kleuren. Het is niet vreemd dat de Franse koningen en edelen zich graag terugtrokken in de tuin van Frankrijk...

Middeleeuwse forten en donjons verbouwden ze tot intieme lusthoven en overweldigende kastelen. In de uitgestrekte bossen hielden ze grootse jachtpartijen en bij de chateaus legden ze elegante siertuinen aan met grootse waterpartijen en romantische labyrinten. De Franse koningen zijn er niet meer maar hun koninklijke optrekjes hebben de tand des tijds goed doorstaan. Vanuit twee sfeervolle chambre d’hôtes ontdekt u tijdens deze autovakantie de volle schoonheid van het Loiredal. Langs de rivier bewondert u de roomwitte sprookjeskastelen die weerspiegelen in het dromerig stromende water of fier uitsteken boven charmante middeleeuwse stadjes. In de rijk aangeklede appartementen en sierlijke zalen of dwalend door de betoverende tuinen waant u zich heel even jonkvrouw of kasteelheer.

Maar de Loirevallei is meer dan kastelen. In sfeervolle stadjes als Tours en Blois slentert u door geplaveide steegjes, bewondert u oude vakwerkhuizen op genoeglijke pleintjes en bekijkt u fraaie basilieken. In Amboise dwaalt u door de woonvertrekken van Leonardo da Vinci en in Saumur neemt een gids u mee door de wijnkelders die diep zijn uitgegraven in het tufsteen. Naast alle koninklijke pracht en middeleeuwse charme geniet u hier ook van de schoonheid van de Loire. U vaart over de koninklijke rivier langs zandbanken met broedvogels en wandelt door glooiende wijngaarden of langs grotwoningen uitgehakt in het tufsteen. Een heerlijke week lang toert u langs de koninklijke rivier en geniet van het goede Franse leven. Met een glas sprankelende Loirewijn in de hand leeft u heel even als een koning in Frankrijk! Gaat u mee genieten van de tuin van Frankrijk?

Pluspunten
eigen vervoer
sfeervolle Bed & Breakfasts
4 nachten in de omgeving van Amboise
3 nachten in de omgeving van Saumur
7x ontbijt
wijnproeverij in Saumur
boottocht over de Loire
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Amboise, Blois, Saumur en Tours
Château de Chambord met kasteelpark
Da Vinci’s Manoir du Clos Lucé
Château d’Amboise
Château Royale de Blois
Château de Chenonceau
of Château de Cheverny
natuurpark Loire-Anjou-Touraine
abdij van Fontevraud
kasteel van Chinon
renaissancekasteel d’Azay-le-Rideau
of renaissancekasteel Villandry
Château Chaumont-sur-Loire
Sietske, SRC Reizen
Sietske
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: wijnproeverij in Saumur
In Saumur neemt een gids u mee door de wijnkelders die diep zijn uitgegraven in het tufsteen. Uiteraard wordt de rondleiing afgesloten met een glas wijn!

De reis in het kort

Naar de omgeving van Amboise in de Loirevallei
Het kasteel van Amboise en Manoir du Clos Lucé van Da Vinci
De kastelen van Chambord en Blois
Vrije dag in de omgeving van Amboise
Tours en via een renaissancekasteel naar Saumur
Slenteren door Saumur, wijnproeverij en boottocht
Natuurpark Loire-Anjou-Touraine met abdij van Fontevraud en Chinon
Vanuit Saumur naar Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Naar de Loirevallei

Uw vakantie start met een mooie rit richting het zuiden. Via België en het noorden van Frankrijk rijdt u naar Parijs en verder zuidelijk naar de Loirevallei. Vanaf Blois volgt u de loop van de koninklijke rivier die de rode draad tijdens deze autovakantie is. Majestueuze bruggen, sprookjeskastelen met de voeten in het water, wijngaarden zover het oog reikt... Het Loiredal heeft heel veel moois voor u in petto. In de namiddag bereikt u de omgeving van Amboise, waar u de komende vier nachten zult verblijven. (reisafstand ca. 680 km)

¡ Extra overnachting
Vindt u de rit naar de Loire te lang voor een dag? Of wilt u uw vakantie in een rustiger tempo starten? Dan kunnen wij voor u een extra overnachting in het noorden van Frankrijk boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

dag 2: Amboise, koninklijk met een vleugje Italië

Na een rustige ochtend rijdt u naar Amboise. Er is geen betere plek om uw kennismaking met de Loirestreek te starten dan in dit, prachtige aan de rivier gelegen, pittoreske stadje. Het is heerlijk slenteren door de verleidelijke middeleeuwse straatjes met gezellige terrasjes, waar u zo voor de lunch kunt aanschuiven. Het vermaarde Château d’Amboise dat majestueus oprijst aan de Loire kunt u onmogelijk missen. Door haar fraaie ligging geniet u hier van een prachtig uitzicht over de rivier. Het koninklijke kasteel dateert uit de tijd van Karel VIII, die na een veldtocht tegen Napels Italiaanse kunstenaars mee naar Frankrijk nam om aan dit schitterende kasteel te werken. Ook een van zijn opvolgers, Frans I, bracht veel tijd in Amboise door en het was deze koning die Leonardo da Vinci overtuigde om Italië voor Frankrijk te verruilen. De grote renaissancekunstenaar ligt begraven bij het kasteel, in de gotische Chapelle Saint-Hubert met z’n prachtige glas-in-lood ramen. De laatste drie jaar van zijn leven woonde en werkte Da Vinci in Manoir du Clos Lucé. In dit museum dwaalt u door zijn woonvertrekken en bekijkt u het atelier, waar de kunstenaar misschien nog aan de Mona Lisa heeft gewerkt. In de tuin van het museum kunt u verschillende uitvindingen van zijn hand bewonderen. Zo krijgt u een goed beeld van het vooruitstrevende werk van deze uomo universalis. Besluit uw dag met een wandeling naar het Île d’ore. Vanaf de brug naar dit eiland heeft u het mooiste uitzicht op Amboise en het kasteel dat goud kleurt in de avondzon. (reisafstand ca. 30 km)

¡ Tip
Start u de dag vroeg dan kunt u ook een bezoek brengen aan het vlak bij gelegen Château Chaumont-sur-Loire. Dit even robuuste als sierlijke kasteel ligt hoog boven het gelijknamige stadje aan de Loire en is ieder jaar het toneel van een fameus internationale tuinenfestival. De tuinen van het kasteel zijn dan ook vermaard!

dag 3: Koninklijke allure in Chambord en Blois

Vandaag bezoekt u het meest iconische chateau van het Loiredal: Chambord. Dit geesteskind van koning Frans I werd gebouwd als een luxueus jachtslot om indruk te maken op het hof. In omvang en grandeur verbleken andere kastelen bij dit overweldigende bouwwerk. Neem uw tijd om met een mini-gidsje of een tablet met 3D-animaties (beide in het Nederlands verkrijgbaar) de verschillende appartementen, de kapel en de keukens te bekijken. Fameus is de dubbele trap, die mogelijk is gebaseerd op een ontwerp van Leonardo da Vinci. Bezoek ook de dakterrassen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de recent gerenoveerde tuinen en de talloze schoorstenen van het kasteel. Het kasteel is gesitueerd in een schitterend en uitgestrekt landgoed, het vroegere jachtterrein van de koning. Er zijn tal van mogelijkheden om dit grootste ommuurde park van Europa te verkennen: te voet, op de fiets, te paard, met een huifkar en zelfs in een 4-wheel drive. In de middag rijdt u naar Blois. Al van verre ziet u het Château Royal de Blois fier boven het historisch centrum uitstijgen. Doordat de bouw van het kasteel bijna vier eeuwen duurde kunt u hier tal van bouwstijlen bewonderen, van gotisch tot classicistisch. In totaal zijn er nu 564 kamers (!) en maar liefst 75 trappen in het kasteel. Met de Nederlandstalige audiotour dwaalt u op uw gemak door de verschillende ruimtes van het chateau. Vergeet daarna niet het centrum van Blois te verkennen. De gezellige winkelstraten, de oude straatjes en pleintjes aan de voet van het kasteel en de omgeving van de Cathédrale Saint Louis zijn meer dan de moeite waard. Het VVV heeft met bronzen plaatjes in het plaveisel verschillende rondwandelingen uitgezet. Maak sowieso een fotostop bij de Escalier Denis-Papin: kleurrijke moderne kunst sieren het straatbeeld. Blois is ook een gezellige stad om een hapje te eten. Op het Place du Château en het vlak bij gelegen Place Louis XII vindt u verschillende restaurants. (reisafstand ca. 80 km)

¡ Tip
Bij het vallen van de nacht (in de zomer rond 22.00 uur) wordt het koninklijk kasteel van Blois het decor van een onvergetelijk geluid- en lichtspektakel. Met geluidseffecten en gigantische projecties op het kasteel wordt de geschiedenis van Frankrijk verteld.

dag 4: Vrij dag voor kastelen en meer

De Loirevallei biedt een keur aan prachtige kastelen om op een ontspannen manier te verkennen. Op deze vrije dag kunt u bijvoorbeeld met de auto of met de fiets (in Amboise kunt u e-bikes huren) een bezoek brengen aan het prachtige Château de Chenonceau, de koningin der kastelen. Dit intieme kleine paleisje dat met de voeten in het water van de Cher staat was ooit de twistappel tussen twee koninklijke dames: Diane de Poitiers, minnares van koning Hendrik II, en Catherina de Medici, zijn vrouw. Beiden hebben hun stempel op dit fraaie bouwwerkje gedrukt. Wanneer u kiest voor de e-bike dan toert u op uw gemak via een heuvelachtige landschap met kleine dorpjes en wijnaarden naar het kasteeltje. Ook de terugreis over goede fietspaden langs de Cher via Bléré en door het Fôret d’Amboise is prachtig! Bent u een liefhebber van Kuifje dan is een bezoek aan Château de Cheverny een aanrader. Dit kasteel uit de 17e eeuw heeft model gestaan voor kasteel Molensloot uit de stripboeken. Het is dan ook niet vreemd dat u in het chateau een permanente tentoonstelling over deze stripheld kunt bekijken! Of trekt u vandaag de natuur in en gaat u kanoën op de Loire? Voor beginnelingen, sportievelingen en families is de kano de perfecte manier om op verkenning te gaan. Op de bewegwijzerde route ‘Eco PatriLoire’ tussen Saint-Laurent-Nouan en Saint­Dyé­sur-Loire bij Chambord kunt u flora, fauna en het erfgoed aan de Loire in alle stilte verkennen.

¡ Extra overnachting
Bent u nog niet uitgekeken en wilt u langer genieten van dit deel van de Loirevallei? Dan kunnen wij een extra overnachting in de omgeving van Amboise voor u boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

dag 5: Tours en via een renaissancekasteel naar Saumur

Vandaag verlaat u de omgeving van Amboise en rijdt u langs de Loire naar Tours. Deze schitterende middeleeuwse stad ligt strategisch daar waar de Loire en de Cher samenkomen. Het oude centrum rond het Place Plumereau is echt een aanrader. Omringd door pittoreske vakwerkhuisjes vindt u hier tal van gezellige terrasjes voor een kopje koffie met een stukje Nougat de Tours. Meer lokale specialiteiten vindt u in de overdekte markthal Les Halles en op de ochtendmarkten in de straten van Tours. Slenter ook door de mooie Rue Colbert vol met winkels en restaurants in prachtige oude panden. Naast de indrukwekkende gotische kathedraal Saint-Gatien met fraaie glasvensters heeft de basiliek van San Martin al eeuwen een grote aantrekkingskracht op bezoekers van de stad. De middeleeuwse kerk die op het graf van Sint Maarten was gebouwd, is tijdens de Franse revolutie afgebroken, maar sinds 1925 zijn de relieken van de heilige te bewonderen in een neo-Byzantijnse kerk. Vergeet op uw rondwandeling ook het île Simon niet, een rustig eiland in de Loire. Zo heeft u de perfecte combinatie van stad en natuur! In de loop van de middag vervolgt u uw weg naar uw volgende vakantieadres in de omgeving van Saumur. Onderweg kunt u nog een fraai renaissancekasteel bekijken. Wanneer u langs de Loire verder rijdt ligt Château Villandry op uw route. Hier kunt u prachtig gereconstrueerde renaissancetuinen bewonderen. Ook als u geen groene vingers heeft, zult u beslist onder de indruk zijn van deze fantastische tuinen. Of rijdt u via het prachtige Château d’Azay-le-Rideau, een van de eerste renaissancekastelen in Frankrijk? Dit sierlijke kasteeltje weerspiegelt fraai in het rustige water van de middeleeuwse slotgracht. Aan het einde van de dag bereikt u uw chambre d’hôtes nabij Saumur, waar u drie nachten verblijft. (reisafstand ca. 125 km)

dag 6: Slenteren door Saumur, wijnproeverij en boottocht

In het hart van de wijnstreek Anjou omgeven door talloze wijngaarden ligt het middeleeuwse Saumur. Het indrukwekkende hertogelijke kasteel springt direct in het oog: het sierlijke silhouet en de met leisteen bedekte torentjes zijn al van ver te bewonderen. Vanaf het hooggelegen kasteel geniet u een prachtig uitzicht over de Loire. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Saumur en de streek dan is een bezoek aan het kasteel een aanrader. Slenter daarna door de steegjes van de middeleeuwse stad die aan de voet van het kasteel ligt. Rond het Place Saint-Pierre vindt u enkele oude vakwerkhuizen, de mooie 17e-eeuwse Église Saint-Pierre en verschillende leuke restaurants met gezellige terrasjes. Na de lunch is het tijd voor een wijnproeverij. Met een gids bezoekt u de ondergrondse wijnkelders die op een verbazingwekkende diepte van 12 meter onder de stad liggen. Hieruit werd vroeger tufsteen gewonnen, de beroemde geelwitte steen die werd gebruikt voor de bouw van de Loirekastelen. De gids geeft u uitleg over de mousserende wijnen die hier gemaakt worden en natuurlijk mag u ook de wijnen proeven. Na uw smaakpapillen is het tijd om uw ogen te verwennen met het natuurschoon van deze streek: in de namiddag gaat u aan boord voor een ontdekkingscruise over de Loire. U vaart tussen de zandbanken en de wilde eilanden om de flora en fauna te observeren. Natuurlijk biedt de cruise u ook de mogelijkheid om Saumur en het chateau vanaf het water te bewonderen. Sluit de dag af bij Auberge St. Pierre, waar de vriendelijke bediening heerlijke lokale gerechten en wijnen serveert. (reisafstand ca. 20 km)

dag 7: Natuurpark Loire-Anjou-Touraine

Tussen alle koninklijke pracht en praal van de Loirekastelen vormt deze dag in het prachtige natuurpark Loire-Anjou-Touraine een heerlijke afwisseling. In Montsoreau kunt u in het Maison du Parc (het bezoekerscentrum) de geheimen van deze plek van duizend landschappen ontrafelen. Hier vindt u alle informatie om te voet of op de fiets de bossen, wijngaarden, grotten en karakteristieke dorpjes te verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het dorpje Turquant een wandeling van twee uur (5 kilometer) maken naar de grotwoningen die in het zachte tufsteen zijn uitgehakt. Onderweg wordt u getrakteerd op prachtige vergezichten op de Loire. Of brengt u een bezoek aan de 12e-eeuwse abdij van Fontevraud, de best bewaarde verzameling kloostergebouwen in de wereld? Tijdens uw bezoek aan de kapittelzaal, de abdijkerk, de ziekenzaal en de grote middeleeuwse tuinen ontdekt u meer over het kloosterleven. Ook hier kunt u een wandeling van ongeveer twee uur (3,5 kilometer) maken door Fontevraud-l'Abbaye en ontdekt hoe nauw de geschiedenis van het dorpje verbonden was met het klooster. Of rijdt u door naar het prachtig dorpje Chinon aan de rivier de Vienne? Naast het grootse kasteel springen de vele middeleeuwse vakwerkhuizen, gezellige pleintjes en de typische kleine straatjes in het oog! Ook in de omgeving van Chinon kunt u wandelen, bijvoorbeeld door de wijngaarden en de graanvelden rond Panzoult. Onderweg kunt u natuurlijk de heerlijke wijnen uit deze streek proeven. (reisafstand ca. 80 km)

¡ Extra overnachting
Bent u nog niet uitgekeken en wilt u langer genieten van dit deel van de Loirevallei? Dan kunnen wij een extra overnachting in de omgeving van Amboise voor u boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

dag 8: Terug naar huis

Helaas is er een einde gekomen aan uw vakantie in la douce France. U verlaat de schilderachtige Loirevallei en rijdt met veel prachtige herinneringen en wellicht een aantal mooie flessen Loirewijn in uw kofferbak noordwaarts via Parijs en Lille terug naar huis. (reisafstand ca. 785 km)

¡ Extra overnachting
Vindt u de terugreis vanuit Saumur naar Nederland te lang voor een dag? Of wilt u uw vakantie in een rustiger tempo eindigen? Dan kunnen wij voor u een extra overnachting in het noorden van Frankrijk of België boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Eigen vervoer

Deze autovakantie maakt u met uw eigen vervoermiddel. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij het huren van een auto vanuit Nederland. Wilt u liever vliegen dan kan dat ook! Wij kunnen voor u een vlucht en een huurauto op locatie boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

Reistijd/rijafstanden

In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand vermeld die u die dag ongeveer moet rijden. Bij de heen- en de terugreis is dit de afstand berekend vanaf Utrecht naar de plaats van bestemming of vice versa. Houd er rekening mee dat de wegen in Frankrijk soms niet overal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland en dat zeker op de binnenwegen kleinere afstanden toch meer tijd in beslag kunnen nemen dan u zou verwachten.

Bed & Breakfast | Chambres d’hôtes

We hebben voor u twee sfeervolle Bed & Breakfast / chambres d’hôtes geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve accommodatie(s).

La Jacquière in Chaumont-sur-Loire in Frankrijk
Bed and Breakfast La Jacquière - Chaumont-sur-Loire
La Jacquière heeft ligt in de plaats Chaumont-sur-Loire. dicht bij de rivier de Loire en op slechts 10 minuten wandelen van Château de Chaumont. Ook Château de Chenonceau en Château d'Amboise liggen in de buurt, op een klein halfuur rijden van de accommodatie. Op zo'n tien minuten lopen van de accommodatie vindt u het centrum van het dorp, met verschillende restaurants. La Jacquière beschikt over een tuin en de kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Bed & Breakfast La Jacquière
Château de Beaulieu, Frankrijk
Bed and Breakfast Château de Beaulieu - Saumur
Deze prachtige chambre d'hôtes is gevestigd in een privékasteeltje. Château de Beaulieu is gebouwd in 1727 en ligt aan de rand van Saumur, op ongeveer 3 kilometer van het kasteel en op slechts 200 meter van de oevers van de rivier de Loire. De accommodatie heeft een verwarmd buitenzwembad, een biljarttafel en een tuin met een wijngaard. In de openbare ruimtes en in de kamers op de begane grond is gratis wifi aanwezig. De sfeervol ingerichte kamers waarvan sommige zijn voorzien van een decoratieve open haard en een zithoekje beschikken over een badkamer met een föhn, gratis toiletartikelen, een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Château de Beaulieu

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Verblijf in twee sfeervolle Bed & Breakfast in de omgeving van Amboise en de omgeving van Saumur.
Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van een bad en/of een douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt.
Wijnproeverij in Saumur.
Boottocht over de Loire bij Saumur.
Toeristenbelasting.
Reisbeschrijving met Amboise, Blois, Saumur, Tours, Château de Chambord, Da Vinci’s Manoir du Clos Lucé, Château d’Amboise, Château Royale de Blois, Château de Chenonceau, natuurpark Loire-Anjou-Touraine, abdij van Fontevraud en Chinon.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Reserveringskosten, € 25,- per boeking.
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht).
SGR-consumentenbijdrage € 5,- per persoon per boeking (verplicht).
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen met een of meerdere nachten extra in de Loire. Ook kunnen wij uw heen- of terugreis met een extra overnachting en route uitbreiden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.