050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Amerika

Fly drive Amerika – Ontdek de Verenigde Staten met een huurauto

Groots en overweldigend, zowel in natuur als geschiedenis, dat zijn de Verenigde Staten! Het zal u dan ook niets verbazen dat u tijdens de fly drives door Amerika kunt kiezen uit een ontdekkingstocht langs de indrukwekkendste natuurparken die West-Amerika te bieden heeft met een fly drive West-Amerika en daarnaast uit een fly drive door het zuiden van Amerika waar u onder in de korte maar turbulente muziekgeschiedenis van de Verenigde Staten duikt. Amerika heeft zo veel te bieden! Ontdekt u de adembenemende natuur en wereldsteden of maakt u kennis met maar liefst acht staten in het zuiden van Amerika?

Fly drive West-Amerika

Beleef uw eigen American dream met een fly drive langs de westkust van de Verenigde Staten! Deze fly drive is een aangename afwisseling van natuur en cultuur: bezoeken aan grote steden zoals Las Vegas, San Francisco en Los Angeles worden afgewisseld met de mooiste nationale parken. U reist met uw huurauto van kuststad Santa Barbara naar San Francisco, waar u onder andere een ritje kunt maken met de bekende historische kabeltram! Na uw bezoek deze stad start uw avontuur in de nationale parken: de grillige granietrotsen van Yosemite national Park, de immens grote sequoia-bomen in Sequoia National Park, de hitte in het bijzondere landschap van Death Valley en natuurlijk staan ook Grand Canyon en Bryce Canyon National Park op het programma. U besluit uw fly drive door West-Amerika met een bezoek aan entertainmenthoofdstad Los Angeles. Een fly drive door het westen van de Verenigde staten is voor de cultuur- en natuurliefhebber een droomreis!

Fly drive Zuiden van Amerika

Een heel anderereis maakt met een fly drive Zuiden van Amerika. Oude culturen komen hier tot leven, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het Cherokee-reservaat, de oorsprong van het oude zuiden, of in Charleston waar u de stad nog met paard en wagen kunt verkennen. Daarnaast is Zuid-Amerika de vakantiebestemming bij uitstek voor muziekliefhebbers. Bezoek in Memphis de Sun Studios, waar artiesten als Elvis Presley en Johnny Cash hun eerste nummers opnamen en ontdek in New Orleans hoe muziek het straatbeeld bepaalt, de jazz komt u overal tegemoet wanneer u door de straten van deze stad loopt! Een fly drive door het zuiden van Amerika is een mix tussen geschiedenis, cultuur met af en toe een uitstapje in de natuur. Stapt u in de huurauto om het muzikale zuiden van Amerika te ontdekken?

De voordelen van een fly drive Amerika

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het grootse en overweldigende landschap van Amerika te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Amerika van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door de Verenigde Staten? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Amerika te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Amerika zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van de Verenigde Staten wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Of u nu tijdens een fly drive langs en door de mooiste natuurparken van West-Amerika reist of de bijzondere muziekgeschiedenis induikt in Memphis, New Orleans en Nashville tijdens een fly drive door het zuiden van Amerika: u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive in dit prachtige land tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw eigen tempo Amerika te ontdekken?

Boek uw fly drive naar Amerika bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Amerika in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Amerika bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!