050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Verre individuele reizen – Zorgeloos zelf op reis

Wilt u op reis naar een exotische verre bestemming waarbij u veel wilt ontdekken van uw vakantieland, maar reist u liever niet met een groep? Dan is een verre individuele reizen van SRC Reizen de ideale uitkomst. Alles wordt voor u geregeld, van de vluchten en het vervoer ter plaatse tot de overnachtingen en verschillende excursies met Engelssprekende gidsen. Ook zijn alle transfers tussen uw bestemmingen geregeld, waardoor u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Alles wat u nog rest is om te genieten!

Geniet van de zorgeloosheid van een verre individuele reis

Van welk exotisch vakantieoord droomt u? Een privéreis naar Jordanië is bijvoorbeeld een aanrader! Naast prachtige Romeinse tempels, stoere woestijnkastelen en het wereldberoemde Petra verkent u hier ook met een privéchauffeur in een 4-wheel drive het indrukwekkende Wadi Rum. Of kiest u juist voor een fly drive door Oman, een sprookjesachtig land waar u bijzondere forten, lemen dorpjes en groene wadi's elkaar afwisselen. Of heeft u altijd al het groene Vietnam willen bezoeken? In dit land wordt u overweldigd door de sublieme schoonheid van de natuur, de bijzondere culturele schatten en de charme van de bevolking! Uw privéchauffeur rijdt u langs een prachtige route, zodat u gegarandeerd het mooiste van Vietnam ontdekt.

Ook het exotische Maleisisch Borneo is een prachtige reisbestemming! Uw verre individuele reis begint in het regenwoud van Sarawak, in het nationale park Bako. Vervolgens reist u naar het indrukwekkende nationale park Gunung, dat vooral bekend is om zijn grottenstelsel en vleermuizen. Het avontuur eindigt in Sabah, met orang-oetangs, de mangrovejungle in het Kinabatangan-reservaat en een overnachting op Turtle Island. Zo beleeft u de rijke natuur van Borneo op de best mogelijke manier! Of is het ongerepte Tanzania uw volgende vakantiebestemming? Hier ervaart u het echte Afrika zoals u dat kent uit de meest spectaculaire natuurdocumentaires. Tijdens deze privéreis ontdekt u samen met uw privéchauffeur/gids in een 4-wheel drive alle natuurlijke pracht van dit Afrikaanse land! Of droomt u van een reis naar het paradijselijke Sri Lanka, het vroegere Ceylon? Hier vindt u overweldigende tropische natuur, prachtige palmenstranden, sprookjesachtige meren, grazende buffels op de savanne, rijstvelden en vogels in de wetlands.

Er zijn nog zoveel exotische reisbestemmingen die u kunt ontdekken! Maar welke verre individuele reis u ook kiest, u bent ervan verzekered dat onze reisexperts alles voor u regelen. Het enige dat u hoeft te doen is zorgeloos genieten! U ontdekt de wereld met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen manier, maar bent u wel voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis! Wij hebben voor u de mooiste routes uitgezocht, zodat u ontspannen al het moois kunt ontdekken. U reist dus als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

De voordelen van een verre individuele reis van SRC Reizen

Een verre individuele reis van SRC Reizen is perfect wanneer u een land, samen met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen tempo, écht goed wil leren kennen. We hebben de voordelen van onze verre individuele reis voor u op een rijtje gezet:

1. Een uitstekend samengesteld reisprogramma voor uw eigen reisgezelschap
2. Een verre individuele reis heeft alle voordelen van een groepsreis, maar biedt nog veel ruimte voor eigen invulling
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, het verblijf en het vervoer ter plaatse zijn voor u geregeld
4. Veel inclusief in de reissom: een verre individuele reis biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
5. U heeft naast het standaard excursieprogramma de mogelijkheid om diverse extra excursies bij te boeken
6. De excursies worden begeleid door professionele Engelssprekende gidsen

Een verre individuele reis van SRC staat dus garant voor een unieke en zeer gevarieerde reis waarbij alle logistieke zaken zijn geregeld, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantieland. Boek een verre individuele reis en ervaar het!

Boek een verre individuele reis bij SRC Reizen

De voordelen van onze verre individuele reis spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een verre individuele reis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een verre individuele reis door Afrika om de big five te spotten, ontdekt u de groene natuur van Costa Rica tijdens een verre privéreis door Latijns-Amerika, of bezoekt u de bewijzen van eeuwenoude beschavingen op een individuele privérondreis door Azië ? Welke verre individuele rondreis u ook kiest, u ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!