050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Beleef uw eigen American Dream

In het westen van de Verenigde Staten vindt u talloze bekende bezienswaardigheden: de Golden Gate Bridge in San Francisco, de Strip in Las Vegas, de prachtige hoodoos in Bryce Canyon en de peilloze diepte van de Grand Canyon. Niet voor niets is dit een van de meeste geliefde vakantieregio’s in Amerika. Tijdens deze individuele reis gaat u het allemaal zelf ontdekken: de prachtigste natuurparken en de mooiste steden passeren tijdens deze fly drive door West-Amerika de revue!

Uw American Dream begint in the city of sin, Las Vegas en eindigt in the city of bay, San Francisco. Daartussen ontdekt u in 16 dagen met uw huurauto de indrukwekkende schoonheid en de overweldigende leegte van West-Amerika. Alle logistieke zaken, zoals het vervoer en de hotels, zijn voor u geregeld. Met uw huurauto en een routekaart verkent u de prachtige natuur en de typisch Amerikaanse steden. Hier ervaart u hoe enorm uitgestrekt en divers West-Amerika is: vooral op het gebied van de natuur is dit deel van de Verenigde Staten really amazing!

Zo bewondert u in Yosemite de prachtige watervallen die zich van de granieten rotsen naar beneden storten, rijdt u door de desolate Death Valley, verkent u het western-filmdecor bij uitstek Monument Valley en bekijkt u de kleurrijke kloof van Glen Canyon langs de kronkelende Colorado-rivier. Uiteraard kan de Grand Canyon, een van de meest beroemde natuurparken in Amerika niet ontbreken, net zo min als Bryce Canyon en Zion National Park: allemaal onovertroffen mooi!

Daarnaast heeft u meer dan genoeg gelegenheid om de echte Amerikaanse cultuur op te snuiven, waarbij u historische wildwest plaatsjes afwisselt met de bruisende metropool met hippie invloeden, San Francisco. En wellicht wint u wel een fortuin in Las Vegas!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage
16 dagen huurauto met airconditioning en gps
toeristenklassehotels
verblijf op basis van logies
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
Las Vegas en San Francisco
Grand Canyon National Park
Glen Canyon en Antelope Canyon
Monument Valley en Mesa Verde
Yosemite National Park en Tioga Pass
Death Valley National Park
Zion National Park
Bryce Canyon National Park
Mammoth Lakes
historische treinrit Durango
Canyonlands en Capitol Reef
Arches National Park
Germa, SRC Reizen
SRC-reisexpert sinds 1992
Bijzonder aan deze reis: Vele natuurparken
Dit is de ultieme roadtrip door West-Amerika! U geniet van de mooiste natuurparken zoals Yosemite, Grand Canyon en Death Valley en verkent bruisende steden!

De reis in het kort

Amsterdam – Las Vegas
Las Vegas – Tusayan
Tusayan – Page
Page
Page – Monument Valley – Cortez
Cortez – Mesa Verde – Durango
Durango- Silverton in een historische trein
Durango – Canyonlands – Moab
Arches National Park
Van Moab – Capitol Reef – Bryce Canyon
Bryce Canyon National Park
Bryce Canyon – Zion National Park – Las Vegas
Las Vegas - Death Valley
Death Valley – Mammoth Lakes
Over de Tioga pass door Yosemite National Park
Yosemite National Park – San Francisco
San Francisco
San Francisco naar Amsterdam
Aankomst in Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Las Vegas

U vliegt naar Las Vegas. Door het tijdsverschil komt u nog dezelfde dag aan. Na aankomst neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar het hotel in Las Vegas voor de eerste overnachting in de VS. (reisafstand ca. 5 km)

dag 2: Grand Canyon

U verlaat Las Vegas, maar wees gerust. U komt hier later weer terug om de kakafonie van lichtjes, veren en glitters dieper op u in te laten werken. U gaat op deze ochtend onderweg om Grand Canyon National Park te verkennen. De overweldigende omvang en het briljante kleurenspel maken van de Grand Canyon een natuurlijk wereldwonder. Langs de South Rim van de kloof zijn diverse uitzichtpunten te vinden die goed bereikbaar zijn met de (gratis) shuttlebussen, die vertrekken vanaf het bezoekerscentrum. Vanaf deze uitzichtpunten kunt u diverse mooie ‘hikes’ maken. U kunt uiteraard ook uw huurauto gebruiken om de Grand Canyon te ontdekken. Bij de Bright Angel Lodge vindt u een spectaculair uitkijkpunt. De lodge zelf is ook prachtig monument: hier kunt u onder andere een tentoonstelling van de geschiedenis van de kloof zien. Het hotel waar u vannacht verblijft ligt vlak voor de ingang van het park in Tusayan. (reisafstand ca. 335 km)

dag 3: De wondere wereld van Page

Sta op deze dag vroeg op om de onvergetelijke zonsopgang over de Grand Canyon te zien. Zie hoe de zon langzaam boven de rode kliffen komt en een waar kleurenspektakel verzorgt. Hierna rijdt u door naar Lake Powell. Duizenden jaren lang stroomde de Colorado-rivier door dit gebied waardoor de kleurrijke Glen Canyon uit het zandsteen is uitgeslepen. Lake Powell is het grote stuwmeer dat ontstaan is door de bouw van de Glen Canyon-dam. Het meer nodigt uit voor allerlei watersportactiviteiten. Tevens vindt u hier Antelope Canyon, waar de lichtinval ieder uur een ander onovertroffen beeld vormt. U verblijft twee nachten in Page. (reisafstand ca. 250 km)

dag 4: Page

Vandaag heeft u de mogelijkheid om Page en de omgeving nog beter te ontdekken. Rij zeker naar Horseshoe Bend. Vanaf dit punt heeft u een geweldig zicht op de Colorado-rivier die daar een perfecte hoefijzervormige bocht in de kloof heeft geslepen. Het groene water steekt prachtig af tegen de rode rotsen. Breng ook een bezoek aan de grootste natuurlijke brug in de wereld: Rainbow bridge. Page biedt voor iedereen wat wils!

¡Extra
Bezoek Upper Antelope Canyon en verbaas u over de bijzondere lichtinval waardoor het gesteente steeds weer een andere kleur lijkt te hebben.

¡Extra
Stap aan boord en volg het natuurlijke pad van de Colorado-rivier door de grootse kleurrijke Glen Canyon.

dag 5: Monument valley en Cortez

U verlaat Page en rijdt richting Monument Valley. Monument Valley is het decor voor vele (western)films. Ook een sleutelscene uit Forrest Gump is hier opgenomen: hier stopte Forrest met rennen. Het unieke landschap bestaat uit rode grond met oprijzende zandstenen rotsformaties met klinkende namen als de drie gezusters en de duim. Het gebied wordt op sommige plekken nog steeds bewoond door de oorspronkelijke bewoners, de Navajo-indianen. Bezoek ook het bezoekerscentrum over de Navajo-natie en hun gebruiken. U overnacht in Cortez. (reisafstand ca. 400 km)

dag 6: Mesa Verde

Mesa Verde is een echte schatkamer met meer dan 4.000 archeologische vondsten van de oorspronkelijke Anazasi-stam, waaronder circa 600 klifwoningen. Deze woningen zijn gebouwd in beschermende nissen en ravijnen. Deze dorpen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Stop zeker bij het Far View-bezoekerscentrum om meer te leren over het park en zijn oorspronkelijke inwoners. Hiervandaan zijn ook tours naar de woningen te boeken. Vervolg uw weg naar Durango, waar u twee nachten verblijft. Durango is een echt cowboystadje dat vooral bekend staat om zijn station en spoorwegverbinding. Het stadje heeft nog steeds het echte wildwest gevoel. Bekijk het historische Strater Hotel, waar vroeger de eerste bank van de regio in zat en drink een bourbon in een echte saloon! (reisafstand ca. 73 km)

dag 7: Durango- met de historische trein

Vandaag krijgt u een unieke ervaring! U maakt de historische route van Durango naar Silverton in een echte ouderwetse stoomtrein! De trein baant zich een weg over de kronkelende Narrow Gauge railroad door prachtige canyons en over adembenemende wildernis van San Juan national forest.

dag 8: Van Durango naar Moab

Na het ontbijt staat u een lange, maar mooie rit te wachten richting Moab. Onderweg bezoekt u Canyonlands National Park. Canyonlands is een immens landschap met ontelbaar veel kloven, rotsformaties en tafelbergen. Er zijn meerdere gebieden die u kunt bezoeken. Island in the Sky is goed bereikbaar en zeker een bezoek waard. Deze 300 meter hoge tafelberg wordt omringd door een vlakte waar het soms wat heiig is. Hierdoor lijkt de vlakke top van de berg op een eiland in de lucht. In ditzelfde gebied ligt ook Mesa Arch: een mooie roodstenen boog door winderosie uitgesleten uit de rotsen. Ook kunt u the Needles bezoeken, waar u veel roestig rood gekleurde rechtopstaande rotspilaren kunt vinden. In dit gebied kunt u niet overal komen zonder 4-wheel drive. U kunt vanaf Soda Spring wel diverse wandelingen maken variërend in niveau. Hierna rijdt u verder naar Moab, waar u twee nachten verblijft. Moab is een gezellig stadje met aan hoofdweg vele restaurants en barretjes. (reisafstand ca. 370 km)

dag 9: Arches National Park

Wanneer u vroeg uit de veren gaat en zorgt dat u net voor zonsopgang in Arches National Park bent dan wordt u getrakteerd op de mooiste taferelen: de zon wordt op haar weg omhoog gevangen in de unieke doorkijkjes van dit bijzondere landschap vol natuurlijke bogen en indrukwekkende rotspilaren. De natuur is hier constant in beweging zoals het altijd in beweging is geweest. Een mooi schouwspel van moeder aarde. Bij het bezoekerscentrum kunt u verschillende tours in een 4-wheel drive boeken om op spectaculaire wijze dit gebied nog verder te verkennen!

dag 10: Van Moab via kleurrijk Capitol reef naar Bryce Canyon

Op deze dag staat er een werkelijk prachtige route op het programma. U verlaat Moab en rijdt richting Capitol Reef. Na iedere bocht ontdekt u weer een ander landschap en een oogverblindend uitzicht. U rijdt door een indrukwekkend maanlandschap, naar witte bergen, gevolgd door rode bergen om vervolgens over te gaan in oranje/roze bergen. Stop bij Panorama Point voor een geweldige foto. Capitol Reef National Park dankt zijn naam aan een lijn zandstenen kliffen die doen denken aan het United States Capitol Building. U rijdt verder via Kodachrome Basin State-park om uiteindelijk aan te komen in Bryce Canyon, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 468 km)

dag 11: Bijzonder Bryce

Deze ochtend kunt u Bryce Canyon National Park bezoeken. Bryce bevat amfitheaters van kleurrijke geërodeerde rotsformaties die ook wel hoodoos worden genoemd: blokken hard gesteente die op pilaren lijken. Vanaf de verschillende uitzichtpunten in het park heeft u een spectaculair uitzicht over deze hoodoos. Ook zijn er een aantal wandelpaden in het park, waarbij u tussen de hoodoos kunt rondlopen en de immensiteit van deze rotsformaties kunt ervaren. Paardrijden is een andere populaire manier om de hoogtepunten van het park te ontdekken.

¡Extra
Bekijk Bryce Canyon niet alleen vanaf de uitzichtpunten, maar ga als een echte cowboy te paard de canyon in. Een onvergetelijke ervaring!

dag 12: Op naar sin city

Vandaag gaat u vroeg op pad en rijdt in de richting van Zion National Park. U wordt hier begroet door gigantische zandstenen monolieten. In Zion vindt u ook de Narrows, de beroemde slot canyons: smalle stenen spleten met kleurrijke strepen die gevormd zijn door miljoenen jaren erosie door water en wind. Het resultaat is een paradijs voor wandelaars! De wandeling naar de Narrows gaat grotendeels door de rivier! In het park en langs de rivier vindt u verder veel verharde en onverharde paden voor ontdekkers van alle niveaus. Na dit bijzondere bezoek rijdt u verder naar Las Vegas! Ondanks dat de stad vooral bekend is als gokstad, heeft Las Vegas veel meer te bieden. Van liveshows tot spannende casino’s: Las Vegas leeft 24 uur per dag! Tijdens een wandeling over de Las Vegas Boulevard, beter bekend als The Strip, kijkt u zeker uw ogen uit. De hotels en casino’s wedijveren om uw aandacht. Elk casino heeft een ander thema. Allemaal tooien ze zich met de meest bizarre bouwwerken: van grootse fonteinen tot een sfinx en van een piramide tot een heuse Eiffeltoren. Wilt u Las Vegas op een andere manier bekijken? Dan kunt u de Stratosphere Tower beklimmen. Vanaf het observatiedek op 350 meter hoogte heeft u een weids uitzicht over de stad en haar verre omgeving. Houdt u van winkelen? Van koopjes tot luxeartikelen: alles is hier te vinden. De show met de fonteinen van het Bellagio is een aanrader voor de avond. (reisafstand ca. 413 km)

dag 13: Las Vegas naar Death Valley

Vandaag is een dag van wellicht het grootste contrast tijdens deze reis. U laat de glitter and glamour van Las Vegas achter u en reist naar het dorre en desolate landschap van Death Valley. Deze vallei ligt tussen een aantal bergruggen, waardoor de wolken hun regen moeten lozen om de bergrug over te komen. Het resultaat is een extreem droog en extreem heet klimaat. De zon heeft hier vrij spel en zorgt voor extreme temperaturen. Death Valley is dan ook een van de heetste plaatsen ter wereld. In 2013 werd hier een temperatuur van maar liefst 58,3 °C gemeten! In Furnace Creek staat het bezoekerscentrum van dit bijzondere gebied. U verblijft een nacht in Death valley. (reisafstand ca. 215 km)

dag 14: Death Valley – Mammoth Lakes

Het wordt tijd om naar koelere temperaturen te vertrekken. U reist naar het groene koelere gebied van Mammoth Lakes. Hier worden de groene bergen afgewisseld door prachtige bergmeren waarvan June lake en Mono Lake de twee meest bekende zijn. Breng zeker een bezoek aan de Devils Postpile National Monument, waar honderden hexagonale basaltblokken een bijzonder natuurfenomeen vormen. Hier vindt u ook de Rainbow Falls. De naam zegt het al. Deze waterval staat bekend om de prachtige kleurrijke regenboog die gecreëerd wordt door de mist van de waterval. U verblijft een nacht in Mammoth Lakes. (reisafstand ca. 320 km).

dag 15: Over de Tioga pass door Yosemite

Vandaag staat u een lange indrukwekkende dag te wachten. U bereist Yosemite National Park. Dit prachtige park is vooral bekend om de grillige granietrotsen, die ogenschijnlijk verticaal oprijzen. Hier en daar storten watervallen zich over de randen van de kliffen de diepte in. U rijdt over de Tioga Pass die dwars door Yosemite loopt naar de linkerkant van het park, vanwaar er verschillende ingangen het park in gaan. Vanuit de vlakke Yosemite Valley kunt u diverse wandelingen maken. Ook kunt u naar het bezoekerscentrum gaan, waar u meer leert over het gebied en de menselijke invloeden erop. Aansluitend rijdt u naar Oakhurst, waar u overnacht.

Let op!
De Tioga Pass is geopend van mei tot oktober afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer de pas gesloten is verblijft u niet in Mammoth Lakes maar in Bakersfield. U kunt dan Sequoia National Park bezoeken in plaats van Mammoth Lakes.

dag 16: Van Yosemite naar The city by the Bay San Francisco

U laat het natuurschoon van de Verenigde Staten achter u en rijdt naar het bruisende San Francisco. Er zijn meerdere routes die u vandaag kunt kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om naar Monterey en Carmel by the Sea te rijden. Carmel is uitgeroepen tot een van de mooiste steden van Californië. Het naastgelegen Monterey is een schattig kustplaatsje met diverse restaurantjes. Vanaf hier rijdt u de fameuze highway 1 overgaand in de 17-mile drive langs prachtige rotskusten, verlaten strandjes, beschutte baaitjes en fraaie landhuizen naar San Francisco. U kunt er ook voor kiezen om via Napa Valley te gaan en daar een bezoek te brengen aan een van de vele wijnboerderijen. Dit gebied is het meest bekende wijngebied van Amerika. U rijdt hier bijna tussen de wijnranken en landerijen door. Een must voor elke wijnliefhebber. Uiteraard kunt u ook direct naar San Francisco rijden, want deze stad biedt u meer dan voldoende mogelijkheden om u te verbazen. In de middag levert u uw huurauto in bij het stadskantoor van de autoverhuurder. U verblijft twee nachten in San Francisco. (reisafstand rechtstreeks ca. 312 km, via highway 1 ca. 462 km, via Napa Valley ca. 457 km)

dag 17: San Francisco

San Francisco biedt haar bezoekers veel interessante bezienswaardigheden en activiteiten! Maak zeker een ritje met een historische kabeltram en ga naar Fisherman’s Wharf, de oude zeeliedenbuurt waar nu veel authentieke visrestaurants en trendy cafés zijn. In deze wijk bevindt zich ook pier 39, de beroemde plek waar veel Californische zeeleeuwen zonnebaden. Een andere aanrader is een bezoek aan het fameuze gevangeniseiland Alcatraz, waar u een rondleiding kunt krijgen: de beruchte Amerikaanse gangster Al Capone zat hier gevangen. U kunt ook via de Golden Gate Bridge een uitstapje maken naar het gelijknamige park, waar u op zoek kunt gaan naar de kudde bizons die hier leeft. Of bekijk het pittoreske kunstenaarsdorpje Sausalito. ’s Avonds kunt u in de verschillende wijken kiezen uit de vele restaurantjes in San Francisco. Van het Italiaanse deel van North Beach tot Chinatown: er is voor elk wat wils!

¡Extra
Maak een begeleide fietstocht over de Golden Gate Bridge naar Sausalito. Uw gids vertelt u onderweg alle ins en outs van wat u tegenkomt.

dag 18: San Francisco naar Amsterdam

Vandaag reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland. (reisafstand ca. 5 km)

dag 19: Aankomst in Amsterdam

Met uw aankomst op Schiphol komt er een einde aan uw Amerikaanse avontuur.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Antelope Canyon, Amerika
Upper Antelope Canyon
Bewonder het bijzondere lichtspel
Kosten: € 60,- per persoon
Duur: 1,5 uur
Inclusief: vervoer in een jeep naar de canyon, gids, entreegelden
Bezoek Upper Antelope Canyon en verbaas u over de wonderen die het licht aan het licht brengen.
Antelope Canyon Cruise
Antelope Canyon Cruise
Vaar tussen de hoge wanden
Kosten: € 55,- per persoon
Duur: ca. 1,5 uur
Stap aan boord van de boot en volg het natuurlijke pad van de Colorado-rivier door de grootse kleurrijke Glen Canyon.
Paardrijden in Bryce Canyon National Park
Paardrijden in Bryce
Als een echte cowboy tussen de kleurrijke geërodeerde rotsformaties
Kosten: € 60,- per persoon
Duur: 1,5 uur
Inclusief: Gids
Bekijk Bryce Canyon niet alleen vanaf de uitzichtpunten, maar ga als een echte cowboy te paard langs de omgeving van de canyon. Een onvergetelijke ervaring!
Golden Gate Bridge in San Francisco, Amerika
Bike the Golden Gate Bridge
Met de fiets over de must see van San Francisco
Kosten: € 45,- per persoon
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: Fietshuur, gids, kaart
Maak een begeleide fietstocht over de Golden Gate Bridge naar Sausalito. Uw gids verteld u onderweg alle ins en outs van wat u tegenkomt.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van KLM. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Bij KLM kunt u voor vertrek een stoelreservering maken. Lees meer over de online services (bijboeken ruimbagage, inchecken en stoelreservering) van KLM.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Las Vegas12:35 - 14:15 uur
San Francisco - Amsterdam13:50 - 09:10 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Huurauto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen (een Nissan Rogue of gelijkwaardig). U kunt tegen een meerprijs een upgrade naar een ruimere auto boeken. Vraag bij uw boeking naar de mogelijkheden en de actuele prijzen.

Bij de autohuur bieden wij een all-in pakket aan. Dit betekent onder meer dat bij de huurvoorwaarden een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief is, net als een WA-, schade- en diefstalverzekering. Tevens is er reeds een extra bestuurder inbegrepen.

Hotels

We hebben voor u toeristenklassehotels geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Gold Coast Hotel & Casino, Amerika
Hotel Gold Coast - Las Vegas
Het Gold Coast Hotel & Casino ligt zo'n 1,5 kilometer ten westen van de beroemde Las Vegas Strip. Het hotel beschikt over een casino, vijf restaurants, een cocktaillounge, een bowlingcentrum, een kapperszaak en een stomerij. Ook zijn er een buitenzwembad, een jacuzzi en een fitnesscentrum aanwezig. Er is een lift in het hotel en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. Parkeren en valet parking bij het hotel zijn gratis. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Gold Coast Hotel
Red Feather Lodge in Grand Canyon Village, Amerika
Lodge Red Feather - Tusayan
Dit hotel heeft een strategische ligging ten opzichte van Grand Canyon National Park en ligt vlakbij het Grand Canyon Visitor Center. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar/lounge, een seizoensgebonden buitenzwembad, een wasserij en er zijn fitnessfaciliteiten. De hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een tv en gratis wifi.

Bekijk de website van Hotel Red Feather
Marriott Courtyard Page, Amerika
Hotel Marriott Courtyard Page - Page
Het Marriott Courtyard hotel ligt in Page, nabij Lake Powell. Het hotel beschikt over een zwembad en een fitnessruimte. De in Zuidwest-Amerikaanse stijl ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau en een koelkast.

Bekijk de website van Marriott Courtyard Page
Best Western Turquoise hotel in Cortez, Amerika
Hotel Best Western Turquoise Inn - Cortez
Het Best Western Turquoise Inn & Suites hotel ligt vier blokken van het centrum van Cortez en zo'n 15 kilometer van Mesa Verde National Park. De accommodatie beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, een ontbijtruimte en een wasserette. U kunt gratis gebruikmaken van wifi. Er is geen lift aanwezig. Bij het hotel kunt u gratis parkeren. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Best Western Turquoise
Durango Downtown Inn hotel in Durango, Amerika
Hotel Durango Downtown Inn - Durango
Het Durango Downtown Inn hotel bevindt zich in hart van de historische stad Durango en ligt op loopafstand van de Duango Silverton narrow Gauge Railroad. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar/lounge, een binnenzwembad en een 24-uurs receptie. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, gratis wifi, een koffiezetapparaat/waterkoker en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van
Big Horn Lodge in Utah, Amerika
Lodge Big Horn - Moab
De Big Horne Logde ligt vlakbij de promenade en het winkelcentrum van de stad Moab in Utah. Vanuit het hotel kunt u ook gemakkelijk ontsnappen en in het natuurschoon van de omgeving duiken. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiebar, een buitenzwembad en er is een dagelijkse schoonmaakservice. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, een koelkast, een magnetron en er is gratis wifi.

Bekijk de website van
Bryce View Lodge, Amerika
Lodge Bryce View Lodge - Bryce
Deze lodge ligt naast Bryce Canyon National Park. De halte van de shuttlebus bevindt zich op het terrein, waardoor u gemakkelijk het nationaal park kunt bezoeken. Op loopafstand bevinden zich een spa, restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, fitnessfaciliteiten, een zwembad en een jacuzzi. Wifi is gratis te gebruiken. U kunt bij de accommodatie parkeren, hiervoor is reserveren noodzakelijk. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Bryce View Lodge
Stovepipe Wells Village in Death Valley, Amerika
Hotel Stovepipe Wells Village - Death Valley
In Death Valley National Park bevindt zich het Stovepipe Wells Village hotel. Het hotel, in de stijl van het echte Wilde Westen, dateert uit 1926 en ligt op circa anderhalve kilometer van Grotto Canyon. Er is een restaurant en een rustieke saloon aanwezig in het hotel. De hotelkamers zijn voorzien een tv, een minikoekast, een koffiezetapparaat/waterkoker, gratis wifi en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Stovepipe Wells Village
Mammoth Mountain Inn in Mammoth Lakes, Amerika
Hotel Mammoth Mountain Inn - Mammoth Lakes
Het Mammoth Mountain hotel ligt in de prachtige natuurschone omgeving van Mammoth Lakes, Californië. In de wintermaanden is het zelfs mogelijk tot aan de voordeur van het complex te skiën. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een restaurant en een koffiebar/café. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, roomservice, een koffiezetapparaat/waterkoker, gratis wifi en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Mammoth Mountain Inn
Yosemite Southgate hotel in Oakhurst, Amerika
Hotel Yosemite Southgate - Oakhurst
Dit hotel ligt in het centrum van de plaats Oakhurst en ligt aan de toegangsweg tot Yosemite. Het hotel beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, gratis parkeerplaatsen en een 24-uurs receptie. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, een koelkast, een magnetron en gratis wifi.

Bekijk de website van Hotel Yosemite Southgate

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vluchten Amsterdam – Las Vegas en San Francisco - Amsterdam met KLM.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
16 dagen vervoer in een huurauto met airconditioning.
Verblijf in toeristenklassehotels in 2-persoonskamers met een bad of douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies.
Durango Silverton trein.
Digitale routebeschrijving.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Reserveringskosten, € 25,- per boeking.
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht).
SGR-consumentenbijdrage € 5,- per persoon per boeking (verplicht).
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?