050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Een spectaculaire wereldstad en een onbekende Indiase deelstaat

Reisleider Bob:
‘U bent het al een beetje van mij gewend: elk jaar neem ik u graag mee naar een ander, onbekend deel van India. De Indiase regio’s Rajasthan, Punjab, Sikkim, het oosten en het zuiden, u kon het allemaal al met mij verkennen. Gelukkig is dit fantastische land zo groot dat ik u voorlopig nog wel even kan blijven verrassen. Ook voor dit najaar heb ik samen met SRC Reizen weer iets bijzonders voor u samengesteld: een avontuurlijke en afwisselende reis waarbij u de gebaande toeristische paden regelmatig verlaat.

De ene dag komt u ogen en oren tekort in het hectische Mumbai (vroeger Bombay) en Ahmedabad, de volgende dag rijdt u met een jeep over de uitgestrekte zoutvlaktes van de Rann van Kutch of staat u oog in met de Aziatische leeuw in de jungle van Sasan Gir. U bezoekt prachtig bewerkte hindoe- en jaïntempels, dwaalt door extravagante paleizen en bijzondere musea met uitmuntende collecties en bekijkt indrukwekkende trappenbronnen. Ook ontdekt u meer over de kunstnijverheid van de verschillende volksstammen die in Gujarat leven. En natuurlijk maakt u uitgebreid kennis met de overheerlijke lokale keuken. Kortom, dit is een unieke en onvergetelijke reis waarbij ik u graag kennis laat maken met weer een ander stukje India! Gaat u met mij mee?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage KLM
2 binnenlandse vluchten
uitstekende viersterrenhotels
15x ontbijt, 2x lunch en 15x diner
jeepsafari’s Rann van Kutch en Sasan Gir
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Elephanta grotten in Mumbai
CSMVS Museum Mumbai
oude stad Ahmedabad
ruïnes van Champaner
Lakshmi Vilas-paleis
opgraving Dholavira
jaïn-pelgrimsplaats in Girnar
trappenbron in Adalaj
Aina Mahal-paleis in Bhuj
Navaulakha-paleis in Gondal
volksstammen in Gujarat
Portugees Diu
koloniale architectuur Mumbai
Reisleider Bob
SRC-reisleider sinds 2006
We ontdekken de onbekende deelstaat Gujarat waar we de adembenemende zoutvlaktes van Rann van Kutch bezoeken, op zoek gaan naar de wilde ezels in Bajana, kennismaken met de lokale bevolking en genieten van de indrukwekkende paleizen en tempels.
Ontmoet onze beste reisleiders in India
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleider Bob
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006

Reisprogramma

Vlucht Amsterdam – Mumbai
+ lees meer
Boottocht Elephanta-eiland en het CSMVS Museum Mumbai
+ lees meer
Binnenlandse vlucht Mumbai – Ahmedabad
+ lees meer
Het oude ommuurde centrum van Ahmedabad
+ lees meer
Van Ahmedabad naar Bajana
+ lees meer
Safari in Bajana en naar Bhuj
+ lees meer
Dagexcursie door de grote Rann van Kutch
+ lees meer
Naar Gondal en overnachting in een erfgoedhotel
+ lees meer
Via Junagadh naar Sasan Gir
+ lees meer
Safari door de jungle van Sasan Gir en naar het eiland Diu
+ lees meer
Naar Bhavnagar
+ lees meer
Bhavnagar – Vadodara
+ lees meer
Prachtige bezienswaardigheden in Vadodara en naar Jambhugodha
+ lees meer
Bezoek Bhasha’s Adivasi Academy
+ lees meer
Binnenlandse vlucht Ahmedabad – Mumbai
+ lees meer
Stadstour Mumbai
+ lees meer
Terugvlucht Mumbai – Amsterdam
+ lees meer
Routekaart Avontuurlijk Mumbai en Gujarat
2110 KM

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Mumbai11:45 - 00:40 uur
Mumbai - Amsterdam02:30 - 07:35 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

+ Bekijk hotels
Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 20 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.