050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Een spectaculaire wereldstad en een onbekende Indiase deelstaat

Reisleider Bob van der Linden:
‘U bent het al een beetje van mij gewend: elk jaar neem ik u graag mee naar een ander, onbekend deel van India. De Indiase regio’s Rajasthan, Punjab, Sikkim, het oosten en het zuiden, u kon het allemaal al met mij verkennen. Gelukkig is dit fantastische land zo groot dat ik u voorlopig nog wel even kan blijven verrassen. Ook voor deze winter heb ik samen met SRC Reizen weer iets bijzonders voor u samengesteld: een avontuurlijke en afwisselende reis waarbij u de gebaande toeristische paden regelmatig verlaat!

De ene dag komt u ogen en oren tekort in het hectische Mumbai (vroeger Bombay) en Ahmedabad, de volgende dag rijdt u met een jeep over de uitgestrekte zoutvlaktes van de Rann van Kutch of staat u oog in met de Aziatische leeuw in de jungle van Sasan Gir. We bezoeken prachtig bewerkte hindoe- en jaïntempels, dwalen door extravagante paleizen, bewonderen indrukwekkende trappenbronnen en bezoeken bijzondere musea met uitmuntende collecties. De deelstaat Gujarat is ook bekend vanwege haar volksstammen, waarvan we er een aantal zullen bezoeken. En natuurlijk maakt u uitgebreid kennis met de overheerlijke lokale keuken. Kortom, dit is een unieke en onvergetelijke reis waarbij ik u graag kennis laat maken met weer een ander stukje India! Gaat u met mij mee?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage KLM
2 binnenlandse vluchten
uitstekende viersterrenhotels
15x ontbijt, 2x lunch en 15x diner
jeepsafari’s Rann van Kutch en Sasan Gir
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Elephanta grotten in Mumbai
CSMVS Museum Mumbai
oude stad Ahmedabad
ruïnes van Champaner en Lothal
Lakshmi Vilas-paleis
Rani ka Vav in Patan
jaïn-pelgrimsplaats in Girnar
trappenbron in Adalaj
Aina Mahal-paleis in Bhuj
Navaulakha-paleis in Gondal
Takhteshwar-tempel in Bhavnagar
volksstammen in Gujarat
Mahalaxmi dhobi-ghat in Mumbai
Reisleider Bob
SRC-reisleider sinds 2006
We ontdekken de onbekende deelstaat Gujarat waar we de adembenemende zoutvlaktes van Rann van Kutch bezoeken, op zoek gaan naar de wilde ezels in Bajana, kennismaken met de lokale bevolking en genieten van de indrukwekkende paleizen en tempels.
Ontmoet onze beste reisleiders in India
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleider Bob
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Mumbai
Boottocht Elephanta-eiland en het CSMVS Museum Mumbai
Binnenlandse vlucht Mumbai – Ahmedabad
Het oude ommuurde centrum van Ahmedabad en de trappenbron in Adalaj
Van Ahmedabad naar Bajana
Safari in Bajana en naar Bhuj
Dagexcursie door de grote Rann van Kutch
Naar Gondal en overnachting in een erfgoedhotel
Via Junagadh naar Sasan Gir
Safari door de jungle van Sasan Gir en naar het eiland Diu
Naar Bhavnagar
Bhavnagar – Vadodara
Prachtige bezienswaardigheden in Vadodara en naar Jambhugodha
Volksstammen bij Chotta Udaipur
Binnenlandse vlucht Ahmedabad – Mumbai
Stadstour Mumbai
Terugvlucht Mumbai – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Mumbai

We vliegen naar de chaotische wereldstad Mumbai.

dag 2: Elephanta-eiland en het CSMVS Museum Mumbai

Na aankomst op de luchthaven van Mumbai worden we naar ons hotel gebracht. Na het ontbijt maken we een boottocht naar het eiland van Elephanta en bezoeken hier de beroemde hindoeïstische grottentempels, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan en dateren uit de 7e eeuw voor Christus. We zien de prachtige uitgehouwen beelden, onder andere van een driekoppige Shiva. Na de lunch bezoeken we het belangrijkste museum van de stad The Museum Mumbai, vroeger bekend als het Prince Of Wales Museum Of Western India. In het prachtige gebouw, dat terecht op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bewonderen we de collectie die objecten uit de hele geschiedenis van India omvat. (ca. 60 km)

dag 3: Mumbai – Ahmedabad

Op weg naar de luchthaven voor onze binnenlandse vlucht naar Ahmedabad, de hoofdstad van Gujarat, zien we onder meer de universiteitsgebouwen, de Marine Drive en Antilia, het huis van de billionaire Mukesh Ambani. De grote hectische industriestad Ahmedabad is een van de snelst groeiende steden van India. Zij ligt aan de oevers van de rivier Sabarmati en is in 1411 gesticht door Sultan Ahmad Shah. We verblijven hier twee nachten. (ca. 60 km)

dag 4: Het oude ommuurde centrum van Ahmedabad

We maken een prachtige wandeling door de straatjes van het oude ommuurde centrum van Ahmedabad. We beginnen bij de 19e-eeuwse Swaminarayan-tempel en eindigen bij de beroemde 15e-eeuwse Vrijdagsmoskee. Onderweg zien we verschillende hindoe- en jaïn-tempels en karakteristieke houten herenhuizen. In de middag genieten we van de rust in de Sabarmati Ashram, dat van 1917 tot begin 1930 de woning en het bezinningsoord was van Mahatma Gandhi. Ook bezoeken we de indrukwekkende trappenbron in Adalaj uit 1499. (ca. 30 km)

dag 5: Ahmedabad – Bajana

We rijden van Ahmedabad naar Patan, dat eeuwenlang de hoofdstad was van een groot hindoerijk. Hoogtepunt van de talloze bezienswaardigheden is de 11e-eeuwse Rani ka Vav, de oudste en meest imposante trappenbron van Gujarat, die door UNESCO beschermd wordt. Vervolgens bezoeken we de midden op het platteland gelegen Zonnetempel van Modhera, die met haar prachtige beeldhouwwerk een van de mooiste voorbeelden van tempelkunst uit dezelfde periode is. We overnachten in Bajana, aan de rand van de kleine Rann van Kutch: een uitgestrekt natuurgebied dat bestaat uit droge vlaktes, zoutmeren en moerassen. (ca. 230 km)

dag 6: Bajana – Bhuj

Bajana is de enige plek in India waar wilde ezels voorkomen, maar tijdens onze safari hebben we ook de kans om andere dieren te zien, waaronder antilopen, gazelles, pelikanen en flamingo’s. Hierna rijden we verder naar het ommuurde en sfeervolle stadje Bhuj. Het was eeuwenlang een belangrijk handelscentrum en kent vele koopmanshuizen, tempels en paleizen. We bezoeken het lokale museum en het Aina Mahal-paleis. We verblijven twee nachten in Bhuj. (ca. 190 km)

dag 7: De grote Rann van Kutch

Vandaag maken we kennis met een heel andere kant van Gujarat. Tijdens onze dagexcursie door de grote Rann van Kutch bezoeken we verschillende kleine dorpjes en maken we kennis met de tradities van de lokale volksstammen. Ook hebben we een prachtig uitzicht over de grote zoutvlakten vanaf Kalo Dungar, de hoogste berg van deze regio. (ca. 150 km)

dag 8: Bhuj – Gondal

Na een lange, maar prachtige rit bereiken we Gondal, waar we het museum in het 17e-eeuwse Navaulakha-paleis bezoeken. We verblijven in het nabijgelegen Orchard Palace, het voormalige gastenverblijf van de maharadja en tegenwoordig een erfgoedhotel. (ca. 280 km)

dag 9: Gondal – Sasan Gir

We rijden naar de stad Junagadh, waar we het Darbar Hall Museum bezoeken. Met een kabelbaan gaan we vervolgens naar de hoogste berg van Gujarat, de 1.031 meter hoge Girnar. Deze heilige berg is een van de belangrijkste jaïn-pelgrimsplaatsen in het subcontinent. Naast de vele prachtige tempels is het uitzicht over Junagadh en haar omgeving weergaloos! Na de lunch vervolgen we onze reis naar Sasan Gir. (ca. 130 km)

dag 10: Sasan Gir – Diu

In de vroege ochtend maken we een safari door de jungle van Sasan Gir. Naast de Aziatische leeuw zijn er nog genoeg andere dieren te zien, zoals de vierhoornige antilopen, gazelles, luipaarden, apen, wilde ezels, papegaaien en pauwen. Hierna rijden we naar het eiland Diu, dat tot 1961 deel uitmaakte van Portugal, maar altijd een belangrijke handelspost is geweest, onder andere van de Osmanen. Na de lunch in ons hotel maken we een wandeling door het oude centrum en genieten we van de ontspannen sfeer. (ca. 100 km)

dag 11: Diu – Bhavnagar

Na een bezoek aan de kleurrijke vismarkt in Vanakbara vervolgen we onze reis langs de kust van Gujarat door dorpjes met kleurig geklede vrouwen en in wit geklede mannen. Bhavnagar werd pas in 1723 gesticht door een prins uit Rajasthan, maar ontwikkelde zich vanwege de handel al snel tot een van de rijkste vorstendommen van India. Op een heuvel buiten de stad ligt de bijzondere Takhteshwar-tempel. De ligging biedt een prachtig uitzicht over de stad en de Arabische Zee. We overnachten in het vroegere paleis van de heersers van Bhavnagar. (ca. 210 km)

dag 12: Bhavnagar – Vadodara

Dit is onze laatste dag op het schiereiland Saurashtra. In de ochtend bezoeken we Lothal, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van de oude Indus-beschaving. Na onze lunch in het paleis van Utelia rijden we via een mooie route naar Vadodara, het voormalige Baroda, de culturele hoofdstad van Gujarat. (ca. 240 km)

dag 13: Vadodara – Jambhugodha

We bezoeken het imposante Lakshmi Vilas-paleis, een van de hoogtepunten van de zogenaamde Indo-Saraceense architectuur. Hierna genieten we van de 150 jaar oude muurschilderingen in Tambekar Wadha, de voormalige woning van de rechterhand van de maharadja van Baroda. De uitgestrekte 16e-eeuwse ruïnes van Champaner behoren tot de hoogtepunten van onze reis. Binnen de vervallen stadsmuren van deze ooit belangrijke stad liggen oude tombes, tuinen, koopmanshuizen en de prachtige Vrijdagsmoskee. Na al dit moois reizen we door naar Jambhugodha, waar we twee nachten verblijven. (ca. 110 km)

dag 14: Het platteland bij Chotta Udaipur

Vanuit Jambhugodha rijden we over het platteland naar Chotta Udaipur, het centrum van een gebied waar verschillende volksstammen wonen. We maken kennis met enkelen van hen en in het stadje bezoeken we het lokale museum. (ca. 80 km)

dag 15: Ahmedabad – Mumbai

Na een rustige ochtend in ons heerlijke hotel rijden we naar Ahmedabad voor onze binnenlandse vlucht naar Mumbai. (ca. 210 km)

dag 16: Stadstour Mumbai

Op deze laatste dag van ons verblijf in India maken we een uitgebreide stadsrondrit door hectisch Mumbai. We zien de imposante façade van Victoria Terminus en de georganiseerde chaotische drukte in Mahalaxmi dhobi-ghat. In deze grootste openluchtwasserij zijn de dhobis (wasmannen) continu bezig met het wassen van beddengoed, handdoeken en kleding. Ook bezoeken we het Dr. Bhau Daji Lad Museum, het oudste museum in Mumbai, met een collectie die bestaat uit archeologische vondsten, kostuums, kaarten en zilver- en koperwaren. Na de lunch heeft u wat vrije tijd, bijvoorbeeld om uw laatste aankopen te doen. (ca. 30 km)

dag 17: Mumbai – Amsterdam

Vroeg in de ochtend worden we naar de luchthaven van Mumbai gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 30 km)

NB
Gujarat is een dry state en dat betekent dat er, behalve in Mumbai en Diu, geen alcohol mag worden gedronken in publieke ruimtes. Reizigers kunnen ter plekke wel permissie regelen om alcohol te kopen die dan echter alleen op de kamer kan worden gedronken.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Mumbai11:45 - 00:40 uur
Mumbai - Amsterdam02:30 - 07:35 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Fariyas
Hotel Fariyas - Mumbai
Fariyas Hotel is gevestigd in Mumbai en ligt op 5 minuten rijden van de Gateway of India. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, 4 eetgelegenheden, een fitnesscentrum, 24-uursreceptie, een lift en gratis wifi in alle ruimtes. De comfortabele kamers zijn voorzien van een kluisje, een minibar, airconditioning, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Fariyas
Pride Plaza Hotel
Hotel Pride Plaza Ahmedabad - Ahmedabad
Het Pride Plaza Hotel in Ahmedabad is een eigentijds hotel met een scala aan voorzieningen. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een lift, een fitnesscentrum, een buitenzwembad, een bar en diverse eetgelegenheden. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar. De ruime kamers zijn voorzien van kluisje, een minibar, airconditioning, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Pride Plaza Hotel
Royal Safari Camp
Lodge Royal Safari Camp - Bajana
Het Royal Safari Camp in Bajana is een prachtige lodge met uniek vormgegeven cottages, ingericht door lokale ambachtslieden. De lodge ligt in een schitterende omgeving en biedt zo een authentieke ervaring dicht bij de natuur. De cottages zijn uitgerust met een badkamer met een toilet, een douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Gratis wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes.

Bekijk de website van Royal Safari Camp Bajana
Time Square Club Resort & Spa
Resort Times Square Club & Spa - Bhuj
Times Square Resort & Spa in Bhuj ligt gunstig in het hart van de stad, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Het hotel biedt vele voorzieningen, waaronder een spa, een fitnesscentrum, een buitenzwembad en meerdere eetgelegenheden. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, airconditioning, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet, een föhn en luxe toiletartikelen. Gratis wifi is beschikbaar in de gehele accommodatie.

Bekijk de website van Time Square Club Resort & Spa
Hotel Orchard Palace
Hotel Orchard Palace - Gondal
Hotel Orchard Palace ligt in Gondal te midden van weelderige boomgaarden en beschikt over een zwembad, een spa en een restaurant. De kamers zijn elegant ingericht en bieden moderne faciliteiten zoals airconditioning, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar.

Bekijk de website van Hotel Orchard Palace
Sarovar Portico Resort
Resort Sarovar Portico - Sasan Gir
Het elegante resorthotel Sarovar Porticona ligt bij de Gir Jungle Trails, grenzend aan het Gir National Park. Het hotel beschikt over een multi-cuisine restaurant, een zwembad, spafaciliteiten., een lift en een tuin. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn.. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar.

Bekijk de website van Sarovar Portico Resort
Radhika Beach Resort and Spa
Resort Radhika Beach and Spa - Diu
Radhika Beach Resort and Spa ligt op een prachtige locatie bij de pittoreske badplaats Diu. Het resort beschikt over een restaurant, e en bar, een buitenzwembad en een fitnesscentrum. De kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een minibar en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar.

Bekijk de website van Radhika Beach Resort and Spa
Hotel Nilambag Palace
Hotel Nilambag Palace - Bhavnagar
Het exclusieve erfgoedhotel Nilambag Palace ligt in Bhavnagar. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een fitnesscentrum, een tuin, een terras en een restaurant. De elegante kamers zijn voorzien van een kluisje, een minibar, airconditioning, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar.

Bekijk de website van Hotel Nilambag Palace
Hampton by Hilton Hotel
Hotel Hampton by Hilton - Vadodara
Het Hampton by Hilton hotel ligt op minder dan een kilometer van het centrum van Vadodara en op 5 kilometer van het Lakshmi Vilas-paleis. Het hotel beschikt over een restaurant, een snackbar, een 24-uursreceptie, een lift en een buitenzwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn. Gratis wifi is in de gehele accommodatie beschikbaar.

Bekijk de website van Hampton by Hilton Hotel
A Home For Nature Lovers
Resort A Home For Nature Lovers - Jambughoda
A Home For Nature Lovers is een bijzondere accommodatie gelegen te midden van de prachtige natuur. Het huis beschikt over een weelderige tuin, een terras, een zwembad, en restaurant en een lounge. Gasten kunnen genieten van de omringende natuur en deelnemen aan activiteiten zoals wandelen of vogel spotten. De kamers zijn elegant ingericht en voorzien van een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van A Home For Nature Lovers

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 20 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien