050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Afrikaanse natuur op haar best

Reisleidster Caroline:
‘We rijden over de savanne. Overal om ons heen, tot in het oneindige, zien we het golvende gras. De zon staat hoog aan de hemel en de wind blaast in het gezicht. We naderen een acaciaboom, zo kenmerkend in dit Afrikaanse landschap. Plotseling staan we stil. Gespannen scannen we de omgeving, op zoek naar een teken van leven. En dan zien we in de boom beweging. Een gevlekte staart wuift langzaam heen en weer. Vier poten hangen langs een dikke tak naar beneden. Een luipaard ligt in de schaduw van de bladeren, hoog in de boom genietend van een middagslaapje. Het prachtige dier kijkt op en opent vervolgens zijn machtige kaken voor een grote geeuw. Dit is de legendarische Serengeti!

Tijdens deze groene cultuurvakantie kunt u volop genieten van het ongerepte natuurschoon van Tanzania. U verkent de mooiste wildparken in het noorden van het land. Natuurlijk gaat u naar de Ngorogorokrater en bewondert u de eindeloze vlaktes van de Serengeti, waar we immense kuddes gnoes hopen te zien. Maar ook de ongekende schoonheid van de baobabs van Tarangire en het verblijf op de onbekende Sinya Plains met uitzicht op de iconische Kilimanjaro zullen u betoveren.

’s Avonds kunt u bij het kampvuur onder het genot van een drankje nagenieten van al het moois dat u heeft gezien. De vele sterren verlichten de donkere hemel en om u heen hoort u de rustgevende geluiden van de nachtelijke bush. Een prachtige setting om meer van mij te horen over de olifant, waar u tijdens uw game drive door Tarangire National Park oog in oog mee stond. Wat een indrukwekkende ontmoeting! Waarschijnlijk is uw respect voor deze machtige, sociale dieren alleen maar groter geworden. Zelf ben ik ooit verliefd geworden op de intense schoonheid van Tanzania! Gaat u met mij mee om dit ook te ervaren?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage
vervoer in 4-wheel drives
gegarandeerde raamplaats
(tented) middenklasselodges
7x ontbijt, 7x lunch en 6x diner
optionele ontmoeting met de Masaï
inclusief entreegelden
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
Serengeti National Park
Ngorongorokrater
Sinya Plains
Mount Kilimanjaro
Tarangire National Park
Lake Manyara National Park
Caroline in Tanzania
SRC-reisleidster sinds 2011
Bijzonder is ons verblijf op de onbekende Sinya Plains. We kunnen hier de Masaï bezoeken en het uitzicht op de Kilimanjaro magisch!
Ontmoet onze beste reisleiders in Tanzania
Caroline in Madagaskar
Reisleidster sinds 2011

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Kilimanjaro en verblijf in Arusha
Verkenning van de Sinya Plains met uitzicht op Mount Kilimanjaro
Game drive door Tarangire National Park
Op zoek naar de boomklimmende leeuwen van Lake Manyara National Park
Via het prachtige Ngorongoro Conservation Area naar de Serengeti
Volle dag game drive Serengeti National Park
Bezoek aan de magische Ngorongorokrater
Keuze uit twee excursies Ngorongoro en naar Kilimanjaro voor terugvlucht naar Amsterdam
Aankomst Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Kilimanjaro

We vliegen naar Tanzania. Na aankomst in Kilimanjaro worden we naar onze lodge nabij Arusha gebracht voor de overnachting. (ca. 5 km)

dag 2: West-Kilimanjaro

Op de grens met Kenia ligt het Amboseli-ecosysteem, een van de gebieden in Afrika met de rijkste wildpopulatie. Het ecosysteem bestaat uit het Keniaanse Amboseli National Park en de veel onbekendere Sinya Plains aan Tanzaniaanse zijde. Ver van de bekendste en drukbezochtste wildparken van Tanzania strekken deze savannes zich uit over de westelijke uitlopers van een van meest iconische bergen ter wereld: de 5.895 meter hoge Mount Kilimanjaro. De open savannes, acaciabossen en moerassen zijn zowel het leefgebied van veel wilde dieren als van de karakteristieke Masaï en hun vee. Ook is dit een van de weinige plekken in Afrika, waar nog grote mannetjesolifanten van meer dan 50 jaar oud met enorme slagtanden voorkomen. Dit is de perfecte plek voor een eerste kennismaking met de Afrikaanse natuur en cultuur. We verblijven hier in een kamp met een geweldig uitzicht over het gebied. In een cirkel van 360 graden bevinden zich verschillende bergen als de Ol Doinyo Longido, Mount Meru en natuurlijk Mount Kilimanjaro, waarvan de met sneeuw bedekte top boven alles uittorent. We maken een wandeling door de natuur met een Masaï-gids en hopen onderweg bijvoorbeeld zebra's en giraffes te zien. Ook kunnen we een Masaï-dorp bezoeken (kosten à US$ 20 per persoon niet inbegrepen). (ca. 100 km)

dag 3: De baobabs van Tarangire

Het landschap van Tarangire National Park is sprookjesachtig. Kenmerkend zijn de machtige baobabs, die het afwisselende landschap sieren. Aan deze indrukwekkende bomen zijn vele legendes verbonden. Dit park is minder bekend dan vele andere, grotere parken, maar van een verrassende schoonheid. Het ontleent zijn naam aan de rivier die vooral in het droge seizoen een drinkplaats is voor het vele wild, zoals voor de kuddes olifanten die hier veel voorkomen. Dit maakt het een van de beste plekken van het land om deze ‘gentle giants’ te spotten. We verblijven in een tented lodge met een spectaculair uitzicht over Lake Burunge. (ca. 290 km)

dag 4: Flamingo’s in Lake Manyara

We maken een game drive door Lake Manyara National Park. Dit kleine reservaat heeft een oppervlakte van slechts 300 km², maar door de diversiteit van leefgebieden kunnen we hier een grote variëteit aan dieren treffen. Rondom het zoutwatermeer, dat het grootste deel van het oppervlak beslaat, leeft veel wild en maar liefst 300 vogelsoorten. In de tropische bossen springen de apen van tak naar tak en horen we het gezang van kleurrijke vogels. Wanneer we het meer naderen, kleurt de horizon steeds rozer. Grote groepen flamingo’s worden aangetrokken door het voedselrijke water. Naast bavianen, nijlpaarden en giraffen zien we mogelijk ook de unieke boomklimmende leeuwen. We verblijven in de vruchtbare hooglanden van Karatu. (ca. 160 km)

dag 5: Naar de Serengeti

We reizen door de prachtige Ngorongoro Conservation Area richting ons overnachtingsadres voor de komende twee nachten, midden in Serengeti National Park. Onderweg zien we Masaï met hun kuddes vee door het adembenemende, heuvelachtige landschap trekken en er kan zomaar een zebra, buffel of ander wild langs de weg opduiken. (ca. 180 km)

dag 6: De eindeloze vlaktes van de Serengeti

De Serengeti, dat in het Masaï eindeloze vlaktes betekent, is een van de beroemdste wildparken ter wereld. In dit gebied van savannes en boslandschappen leven ongeveer 1,6 miljoen hoefdieren, die dagelijks op zoek zijn naar een vers stukje grasland. De Serengeti is vooral bekend vanwege de gnoe-migratie, die jaarlijks plaatsvindt tussen dit gebied en de Masaï Mara in Kenia. De aanblik van deze kuddes, soms reikend tot aan de horizon en in volle galop voorbij trekkend, is uniek, spectaculair en onvergetelijk. Naast grote kuddes gnoes hopen we leeuwen, cheeta’s, zebra’s en giraffen te spotten. Vergeet niet in de bomen te kijken! Het schichtige luipaard staat erom bekend zijn gedode prooi de boom in te slepen, zodat hij zijn maaltijd daar ongestoord kan verorberen. (ca. 50 km)

dag 7: De magie van de Ngorongorokrater

Onderweg naar de Ngorongorokrater maken we nog een laatste game drive over de savannes van de Serengeti. Droom nog een keer weg, terwijl u de horizon afspeurt naar wilde dieren. Maak u vervolgens op voor een groot contrast! Het landschap verandert en we sluiten de reis af met een van de absolute hoogtepunten: een bezoek aan de Ngorongorokrater, een van de mooiste safarigebieden ter wereld. Voor we afdalen in de krater hebben we vanaf de rand een ongeëvenaard uitzicht over dit bijzondere natuurfenomeen met haar unieke flora en fauna. Het centrum van de krater is het kratermeer, omringd met een roze lint van flamingo’s en andere vogels. In de moerassen, bossen, meren en savannes van de krater leven ruim 30.000 dieren, zoals zwarte neushoorns, olifanten, leeuwen en hyena’s. Velen zijn vaste bewoners van de krater en de kans op het spotten van (een deel van) de big five is hier dan ook behoorlijk groot. We verblijven in de omgeving van de krater. (ca. 200 km)

dag 8: Vrije ochtend en Kilimanjaro – Amsterdam

Op deze vrije ochtend heeft u de keuze uit twee activiteiten. Maakt u een wandeling door de bossen naar de Elephant Caves en een 150 meter hoge waterval? Het uitzicht vanaf de top over de omliggende koffieplantages en landgoederen is spectaculair! Of brengt u liever een bezoek aan een koffieplantage? In de middag reizen we naar de luchthaven van Kilimanjaro voor de late terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 200 km)

dag 9: Aankomst Schiphol

In de ochtend landen we op Schiphol.

NB
Wanneer u naar Tanzania reist, vragen we u gebruik te maken van zachte weekendtassen of rugtassen. Omdat de bagage vervoerd wordt in 4-wheel drives en de bagageruimte van deze jeeps beperkt is, passen zowel harde als zachte koffers niet.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Kilimanjaro10:10 - 20:35 uur
Kilimanjaro - Amsterdam20:40 - 06:55 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels en accommodaties

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

KIA Lodge, Tanzania
Lodge KIA - Arusha
De KIA Lodge ligt in een typisch Oost-Afrikaans savannelandschap, boven op een heuvel en vlak bij de luchthaven. De comfortabele lodge is het perfecte startpunt van uw safari door Tanzania! Het heerlijke zwembad, dat uitnodigt tot een verfrissende duik, wordt omringd door een prachtig aangelegde en vogelrijke tropische tuin. Bij helder weer heeft u in de ochtend en rond zonsondergang zicht op de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro. De met rieten daken bedekte huisjes beschikken over een klamboe en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.
Kambi ya Tembo Tented Camp, Tanzania
Lodge Kambi ya Tembo - Kilimanjaro
Met uitzicht op de indrukwekkende Kilimanjaro en de eindeloze Afrikaanse savannes vormt Kambi ya Tembo Tented Camp de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van de Sinya Plains. De Masaï in deze regio leven nog volgens de eeuwenoude tradities en zijn minder gewend aan toeristen, wat een kennismaking hier met deze beroemde nomadenstam extra bijzonder maakt. De 14 tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden uitzicht over de vlakten van Amboseli National Park of Kilimanjaro National Park. Zij beschikken over een klamboe, een badkamer met een douche en een toilet en een terrasje, vanwaar u van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Bekijk de website van Kambi ya Tembo Tented Camp
Lake Burunge Camp, Tanzania
Lodge Lake Burunge Camp - Minjingu
Lake Burunge Camp ligt dicht bij het gelijknamige meer, in de natuurlijke corridor tussen Lake Manyara en Tarangire National Park. Door deze ligging is de kans op het spotten van wild rondom het kamp groot, aangezien de dieren zich tussen beide parken bewegen. Vanaf het houten platform van het restaurant, waar zich ook een infinity pool bevindt, kunt u de oevers van het meer zien. Als u geluk heeft, ziet u het wild dat regelmatig aan het meer komt drinken. Geniet hier onder het genot van een Tanzaniaans biertje van een spectaculaire zonsondergang! De stijlvol ingerichte tenten, die over klamboes en een badkamer met een douche en een toilet beschikken, zijn ook gebouwd op een houten platform. Vanaf uw veranda heeft u uitzicht over de geweldige omgeving.

Bekijk de website van Lake Burunge Camp
 Lodge Marera Valley in Karatu, Tanzania
Lodge Marera Valley - Karatu
In een prachtige landelijke omgeving liggen de 18 cottages van de Marera Valley Lodge. Deze kleinschalige lodge opende haar deuren in 2018 en is dus nog vrij nieuw. De lodge beschikt over een lounge, een bar, een restaurant en een heerlijk zwembad. In de ruime kamers is gratis wifi aanwezig. Daarnaast beschikken de kamers over een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Marera Valley Lodge
Kati Kati Camp, Tanzania
Lodge Ndutu Kati Kati Camp - Serengeti
Midden in de legendarische Serengeti ligt dit mobiele tented camp, waar u het échte safarigevoel kunt beleven. Het kamp is zo opgezet dat het een minimale impact op de omgeving heeft en wordt voorzien door zonne-energie. Er is een hoofdtent, waarin het restaurant gevestigd is. Aan het einde van de middag wordt hier een kampvuur gemaakt, waarbij u kunt genieten van een aperitief voor u aan tafel gaat. De tenten zijn comfortabel ingericht en beschikken over een bucket shower, die op gezette tijden een warme douche biedt, en een toilet. Apparatuur kan bij de receptie opgeladen worden. Let op! Na zonsondergang mag u niet meer op eigen gelegenheid rond het kamp wandelen of uw tent verlaten. Hyena’s, buffels en leeuwen zijn slechts enkele van de dieren die door dit gebied kunnen trekken. Kijk ’s nachts dan ook niet op van gebrul in de verte of geritsel rond uw tent. Uw verblijf hier staat garant voor een onvergetelijk avontuur!

Bekijk de website van Kati Kati Camp
Ngorongoro Farm House
Lodge Ngorongoro Farm House - Ngorongoro
Ngorongoro Farm House ligt op slechts 5 kilometer van de ingang van de Ngorongorokrater: de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek. Deze exclusieve lodge is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een prachtig aangelegde tuin met een zwembad. De kamers zijn elegant ingericht en beschikken over een klamboe, een badkamer met een douche en een veranda met een panoramisch uitzicht.

Bekijk de website van Ngorongoro Farm House

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Mijn grote droom is dankzij deze reis uitgekomen. Van alle safari-reizen die ik op internet heb bekeken leek mij de reis Ongerept Tanzania het meest te bieden. Wat ik na zeven dagen game-drive heb gezien was zelfs boven alle verwachting.

Voor de reis was ik bang dat mijn vrouw, die zeer slecht ziend is, niet veel aan de reis zou hebben. Het tegendeel was waar. De wilde dieren waren soms heel dicht bij te zien, zoals olifanten, leeuwen, zebra’s en allerlei soorten antilopen. Met name de migratie was indrukwekkend. Een eindeloze stoet gnoes en zebra’s trokken voorbij.

De reisleidster Caroline was heel goed. Ook de drivers deden hun uiterste best om ons de dieren goed te laten zien. De lodges waren uitstekend en het eten was goed. De Tanzanianen zijn vriendelijke mensen. Hakuna Matata (geen probleem).
Het was een geweldig mooie reis. We genieten hier ieder moment van. We verbleven in mooie lodges midden in de natuur. De ontbijten, lunchboxen en diners waren goed.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
De reis naar Tanzania en Zanzibar was geweldig. De reisleidster Caroline Langevoord was heel erg goed, een dikke 9!
Het was gewoon een prachtige reis. Caroline vertelde heel veel over het land en over de dieren. Ook de verlenging op Zanzibar was geweldig, Bluebay Beach Resort is een heel goed hotel.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Groepsgrootte
Minimaal 6 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 12 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met een of meerdere nachten in Arusha of op Zanzibar. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een of meerdere voorbeelden van hotels waar u kunt verblijven. De verlenging is op basis van logies en ontbijt en de transfers zijn inbegrepen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Verlenging Zanzibar
Zanzibar is de ideale plek om na uw intensieve safari tot rust te komen! Het paradijselijke eiland ligt voor de kust van Tanzania in de Indische Oceaan op ruim een uur vliegen van Arusha. Het eiland wordt vooral geroemd vanwege de mooie hagelwitte zandstranden, het turkooise water en de wuivende palmbomen. Voor wie niet alleen op dat tropische strand wil liggen is er ook genoeg te doen! Een bezoekje aan het sfeervolle Stone Town, waar u een mix van culturen vindt, is zeker de moeite waard. Maar ook de ‘spice tour’, waarbij u uitleg krijgt over de lokale specerijen en het tropische fruit, of een excursie naar Jozani Forest, de enige plek waar de rode franjeaap voorkomt, zijn aanraders!

Moivaro Coffee Plantation Lodge, Tanzania
Lodge Moivaro Coffee - Arusha
Op 7 kilometer van Arusha ligt de Moivaro Coffee Lodge, waar het vriendelijke personeel u hartelijk ontvangt. De lodge ligt in een rustieke omgeving aan de voet van Mount Meru en is de perfecte plek om bij te komen na een spectaculaire rondreis. In de weelderige tuin met tropische begroeiing bevindt zich een klein zwembad. Op de ligbedden rond het zwembad komt u heerlijk tot rust. Leest u een boek, schrijft u de laatste belevenissen in uw reisdagboek of neemt u een verfrissende duik? Een bezoek aan Arusha National Park, dat op 20 kilometer afstand ligt en over spectaculaire landschappen beschikt, behoort tot de mogelijkheden. De kamers zijn elegant ingericht en beschikken over een klamboe en een badkamer met een bad of een douche.

Bekijk de website van Moivaro Coffee Plantation Lodge
KIA Lodge, Tanzania
Lodge KIA - Arusha
De KIA Lodge ligt in een typisch Oost-Afrikaans savannelandschap, boven op een heuvel en vlak bij de luchthaven. De comfortabele lodge is het perfecte startpunt van uw safari door Tanzania! Het heerlijke zwembad, dat uitnodigt tot een verfrissende duik, wordt omringd door een prachtig aangelegde en vogelrijke tropische tuin. Bij helder weer heeft u in de ochtend en rond zonsondergang zicht op de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro. De met rieten daken bedekte huisjes beschikken over een klamboe en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.
Ocean Paradise Beach Resort, Tanzania
Resort Ocean Paradise Beach - Zanzibar
Aan de noordoostkust van het paradijselijke eiland Zanzibar, waar zich de mooiste stranden bevinden, ligt het prachtige Ocean Paradise Beach Resort. De turkooizen Indische Oceaan, wuivende palmbomen, een hagelwit zandstrand en een prachtig aangelegde tuin hebben een betoverende werking op de gasten. Het luxueuze resort beschikt over een van de grootste zwembaden van Zanzibar, drie restaurants, een bar & lounge en een poolbar. Bij het zwembad of op het strand kunt u heerlijk relaxen op de ligbedden met parasolletjes. U verblijft in een rondgevormde standard garden room, die op 250 meter van het strand en het zwembad ligt en die beschikt over een balkon met uitzicht over de tuinen. Tegen betaling is een upgrade naar een superiorkamer, eventueel met zeezicht, mogelijk. Bij de tour office kunt u excursies boeken, zoals bijvoorbeeld een Spice Island Tour, een bezoek aan Stonetown of het Jozani Forest. Jambo, welkom in dit kleine stukje paradijs!

Bekijk de website van Ocean Paradise Beach Resort