050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Muziekreizen Amerika

Muziekreis Amerika – een land met indrukwekkende muziekgeschiedenis

Reizen door het zuiden van Amerika is reizen door een achtbaan van muziek. De muziekgeschiedenis van Verenigde Staten overdondert u met zijn veelheid aan genres. Luister blues en jazz in de kroegjes van New Orleans, country in het levendige Nashville en bezoek muziekstudio’s waar artiesten als Aretha Franklin, Elvis Presley en Otis Redding hun muziek opnamen. SRC Reizen heeft de bijzondere muziekgeschiedenis en hedendaagse muziekscene van Amerika als leidraad van een muziekreis: de Muziekreis Amerika met Leo Blokhuis. Op deze reis reist u langs de muzikale hoogtepunten van Amerika, waarbij muziekkenner en –liefhebber Leo Blokhuis een aantal dagen met uw reisgezelschap meereist. Een unieke kans om Amerika op een andere manier te leren kennen!

Culturele muziekreis Amerika met Leo Blokhuis

Eén keer per jaar vertrekt een grote groep muziekliefhebbers naar Chicago, het startpunt van een 15-daagse muziekreis langs de muzikale hoogtepunten van Amerika. Gelijk op de eerste dag kunt u in de avond genieten van optredens op diverse podia’s in de stad om de volgende dag nog dieper de muziek in te duiken met een muziektour. Alle grote steden van de muziek passeren de revue: bluegrass in Kentucky, country in Nashville, rock ’n roll op landgoed Graceland van Elvis en jazz in New Orleans. Overal op straat komen de muzikale klanken u tegemoet!

Natuurlijk komt de rijke historie van het zuiden ook in andere facetten aan bod: in Memphis bezoekt u de plaats waar 50 jaar geleden Martin Luther King werd vermoord en onvermijdelijk verdiepen we ons in de tragische gevolgen die orkaan Katrina voor New Orleans had. Deze reis wordt omlijst met diverse muziekdocumentaires die onderweg in de touringcar worden getoond, en Leo Blokhuis zelf geeft achtergronden en anekdotes bij de muziek middels een aantal speciaal voor deze SRC-reis samengestelde digitale columns en playlists. Gaat u mee op deze unieke muziekreis?

De voordelen van een muziekreis van SRC Reizen

Een muziekreis van SRC Reizen is perfect wanneer u een land écht goed wil leren kennen én u wilt verdiepen in de muzikale achtergrond van uw vakantieland! We hebben de voordelen van onze muziekreizen voor u op een rijtje gezet:

1. Een uitstekend cultureel reisprogramma, waarbij muziek de hoofdrol speelt
2. Begeleiding door een deskundige SRC-reisleider met veel kennis van de muziekstroming
3. Kaarten voor concerten zijn altijd inbegrepen, waarbij u ook de mogelijkheid heeft uw kaarten te upgraden
4. De gedeelde interesses van de in muziek geïnteresseerde reizigers maken van elke groep een hecht reisgezelschap
5. Kleine groepen, variërend van 15 tot 32 deelnemers
6. Veel inclusief in de reissom: een muziekreis biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Een muziekreis van SRC staat dus garant voor een unieke en zeer gevarieerde reis waarbij u kennis maakt met de mooiste muziek die het land te bieden heeft. Ga mee op een muziekreis naar de Verenigde Staten en ervaar het!

Boek een muziekreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze muziekreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 38 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een muziekreis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Ontdekt u straks de muzikale geschiedenis van de Verenigde Staten tijdens een muziekreis naar Amerika met muziekkenner Leo Blokhuis?