050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Muziekreizen

Muziekreizen - Klassieke klanken of muziek van de 20e eeuw

Muziek is emotie en reizen is ontdekken. Een muziekreis is dus dubbel indrukwekkend! Of u nu liefhebber bent van de klassieke klanken van de opera of van moderne- of folkmuziek, SRC heeft voor iedere muziekliefhebber iets te bieden. Welke muziekreis u ook maakt, van een ding bent u zeker: u geniet van prachtige muzikale klanken én ontdekt en passant ook nog eens de mooiste cultuur!

Elk land zijn eigen muziekreis

Genieten van Italiaanse passie, de beste tenoren en schitterende decors in een unieke omgeving: dat doet u tijdens een muziekreis in Italië. Hier geniet u van de mooiste opera’s van Puccini of Verdi in prachtige setting: het Romeinse amfitheater van Verona is namelijk een van de best bewaarde amfitheaters en voor het Puccinifestival is er een speciaal openluchttheater gebouwd aan het Torre del Lago. Perfecte plekken voor het opvoeren van deze indrukwekkende opera’s! Tijdens een muziekreis in Boedapest wordt u aangenaam verrast door het muzikale lentefestival. Gedurende twee weken worden er concerten en opera’s uitgevoerd en zijn er beroemde orkesten uitgenodigd om op te treden in de hoofdstad van Hongarije; een waar muzikaal spektakel!

Naast deze klassieke muziekreizen kunt u met SRC én popkenner Leo Blokhuis ook afreizen naar Amerika om u onder te dompelen in het rijke verleden van verschillende muzieksoorten. Ontdekt u de roots van de Amerikaanse muziek in het zuidoosten van de Verenigde Staten in bekende plaatsen als Soulsville USA Memphis, Clarksdale, country-hoofdstad Nashville en de bakermat van jazz en blues: New Orleans? Of reist u af naar de Amerikaanse Westcoast met klinkende namen als Los Angeles, Bakersfield, Monterey en San Francisco? In beide gevallen staat de muziekhistorie van de 20e eeuw centraal op deze unieke muziekreizen.

Reis in het teken van muziek én cultuur

Uw muziekreis staat natuurlijk geheel in het teken van de muziek, maar ook tijdens deze reizen heeft u de kans de cultuur van uw vakantieland beter te leren kennen. Overdag reist u in de voetsporen van bekende muzikanten of leert u de stad waar u verblijft beter kennen. Want een muziekreis is daarnaast ook gewoon een culturele groepsreis, met alle voordelen die daarbij horen! Dus u reist in goed gezelschap van geïnteresseerde medereizigers die net als u willen genieten van de mooiste muziek. En natuurlijk kunt u rekenen op de hoge kwaliteit van onze reisleiders, die u met uitgebreide verhalen en anekdotes alles vertellen over de cultuur, geschiedenis en tradities die uw vakantieland rijk is! Doordat er gebruik wordt gemaakt van het handige audiosysteem kan de reisleider ook tijdens de stadswandelingen u eenvoudig van alle informatie voorzien.

Geniet u straks van klassieke klanken aan de Donau tijdens het Lentefestival in Boedapest, reist u dwars door de Verenigde Staten op zoek naar de ‘roots’ van de Amerikaanse muziek of woont u toch liever de opera’s van Puccini en Verdi bij in Italië? Welke muziekreis u ook maakt, u kunt er zeker van zijn dat u een prachtige muzikale belevenis tegemoet gaat!

De voordelen van een muziekreis van SRC Reizen

Een muziekreis van SRC Reizen is perfect wanneer u een land écht goed wil leren kennen én u wilt verdiepen in de muzikale achtergrond van uw vakantieland! We hebben de voordelen van onze muziekreizen voor u op een rijtje gezet:

1. Een uitstekend cultureel reisprogramma, waarbij muziek de hoofdrol speelt
2. Begeleiding door een deskundige SRC-reisleider met veel kennis van de muziekstroming
3. Kaarten voor opera's en concerten zijn altijd inbegrepen, waarbij u ook de mogelijkheid heeft uw kaarten te upgraden
4. De gedeelde interesses van de in muziek geïnteresseerde reizigers maken van elke groep een hecht reisgezelschap
5. Kleine groepen, variërend van 15 tot 32 deelnemers
6. Veel inclusief in de reissom: een muziekreis biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Een muziekreis van SRC staat dus garant voor een unieke en zeer gevarieerde reis waarbij u kennis maakt met de mooiste muziek die het land te bieden heeft. Ga mee op een muziekreis en ervaar het!

Boek een muziekreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze muziekreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een muziekreis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een muziekreis naar Italië om grootse opera's te aanschouwen, viert u de lente tijdens een muziekreis in Boedapest, of ontdekt u de indrukwekkende muzikale geschiedenis van de Verenigde Staten tijdens een muziekreis naar Amerika met muziekkenner Leo Blokhuis? Laat u verrassen door de diversiteit van onze muziekreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!