050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Noorwegen
Noorwegen - Weergaloos natuurschoon

De beste reisleiders in Noorwegen

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Noorwegen wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Noorwegen.

Reisleidster Edith Lindenburg
Edith Lindenburg
Reisleidster sinds 2006
Bestemmingen: Noorwegen, IJsland, Finland, Portugal
Lopen over de zeebodem… zo voelt het lopen over de bodem van de Mid-Atlantische rug op IJsland. Ooit zal dit weer zeebodem zijn. Op IJsland is de aarde nog aan het ontstaan, het landschap is ruig en woest.
SRC-reisleider Frits van Norden
Frits van Norden
Reisleider sinds 2006
Bestemmingen: Duitsland, Groot-Brittannië, Rusland, de Baltische staten, Scandinavië, Ierland, Amerika, Vietnam en Azië
Azië is voor mij het continent waar ik mij het meest thuis voel. Naast China maak ik veel reizen naar Vietnam en Cambodja. Iedere keer als ik een reis naar dit continent begeleid, heb ik als doel een beetje van mijn liefde voor die landen over te brengen op mijn gasten.
Reisleidster Léonie Wisse-De Waal
Léonie de Waal
Reisleidster sinds 2002
Bestemmingen: Scandinavië, Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zwitserland, Portugal, Spanje
De combinatie van rijke cultuur, prachtige natuur en ontmoetingen met mensen: dat vind ik zo leuk aan mijn werk als reisleider. Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen enthousiasme op de gasten over te brengen. In de loop van de jaren heb ik al heel veel verschillende landen mogen bereizen voor SRC.
Reisleider Elmar Vrij
Elmar Vrij
Reisleider sinds 2013
Bestemmingen: Duitsland, Spanje, Portugal, Noorwegen
Daar sta je dan, oog in oog met tientallen soorten tapas, de ene nog smaakvoller dan de andere. Ik verbaas me altijd weer over die veelzijdigheid van de Spaanse keuken, of eigenlijk ook weer niet. Spanje is tenslotte één en al veelzijdigheid. Als je van noord naar zuid of van west naar oost rijdt door Spanje, rij je door veel landen zonder de grens over te steken.
Reisleidster Claudia Vosman
Claudia Vosman
Reisleidster sinds 2001
Bestemmingen: Marokko, Griekenland, Oman, Iran, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Finland, Noorwegen, Ierland, China, Indonesië
Sinds 2001 ben ik werkzaam voor SRC Reizen. In eerste instantie werd ik aangenomen om reizen door Turkije te begeleiden. Mijn half-Turkse afkomst en mijn studie Turkse Talen en Culturen kwamen mij daarbij goed van pas.