050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Zweden

Reisinformatie Zweden

Net zoals de andere Scandinavische landen is Zweden bijzonder rijk aan natuurschoon, met machtige bergen, besneeuwde toppen, schitterende meren, diepe bossen en een overvloed aan ruimte. Bijna drieduizend kilometer strand markeert de kustlijn. Boerderijen en kleine dorpjes met houten huizen omringen de talloze meren en rivieren. Zweden verrast haar ongetwijfeld met haar ongekende diversiteit!

In Stockholm kunt u de moderne kosmopolitische cultuur ervaren, terwijl de bosrijke natuur nooit ver weg is. Andere bezienswaardigheden in Zweden zijn de levendige studentenstad Kalmar en in Zweeds Lapland het ijshotel. De Zweden zijn een ruimdenkend volk: achter de gereserveerde houding gaan vriendelijke mensen schuil. Deze natuurliefhebbers trekken zich graag terug in hun huisjes op het platteland en houden van hun tradities en rituelen: de viering van de midzomernacht in juni en de Sint Lucia-processie in december zijn bijzondere belevenissen.

Laat u inspireren door de ruimte, cultuur en natuur van het schitterende Zweden! Wilt u weten wat de beste reistijd voor Zweden is? Onze reisleiders vertellen het u graag. Ga ook op vakantie naar Zweden en geniet van de rust, ruimte en cultuur!