050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

De schatkamer van Spanje

Andalusië heeft alles! Hier kunt u genieten van besneeuwde bergen, 1.000 kilometer kust, bossen met kurk- en steeneiken, graanvelden vol klaprozen en eindeloze olijfboomgaarden. In dit prachtige landschap liggen sfeervolle witte dorpjes en de mooiste steden van Spanje: Granada, Córdoba en Sevilla, de meest Spaanse stad van Spanje! Deze bruisende steden herbergen beroemde monumenten, die iedere cultuurliefhebber een keer gezien moet hebben! Tijdens deze fly drive door het zuiden van Spanje dwaalt u met een gids door de prachtige zalen en tuinen van het beroemdste paleizencomplex van Andalusië: het Alhambra. U bezoekt ook de eeuwenoude Mezquita in Córodoba en verkent te voet of met een fiets het charmante historische centrum van de sfeervolle hoofdstad van Andalusië, Sevilla.

Maar naast de beroemde driehoek Sevilla, Córdoba en Granada herbergt de schatkamer van Andalusië nog veel meer juwelen! Deze fly drive neemt u ook mee naar de kleinere steden en dorpen, zoals de zogenaamde pueblos blancos. Sommige van deze witte dorpjes liggen op een heuvel, als een grenspost tussen de oude gebieden van christenen en Moren. In deze verstilde dorpjes slentert u door nauwe steegjes en over kleine pleintjes, waar de terrasjes in de schaduw liggen en het leven zich voltrekt in een aangenaam lome sfeer. In dit onbekendere deel van Andalusië kunt u ook genieten van de mooiste natuur. Zo bezoekt u met een gids in een 4-wheel drive het prachtige natuurpark Doñana. Daarnaast ontdekt u ook de culinaire geneugten van Andalusië tijdens een bezoek aan een bodega in Jerez en een tapasproeverij in Chiclana.

Tijdens deze fly drive ontdekt u met uw huurauto het prachtige zuiden van Spanje. In uw eigen tempo gaat u op pad. De afstanden zijn klein, zodat u alle tijd heeft om veel moois te ontdekken. In heel veel plaatsen staat een gids op u te wachten om u het mooiste te laten zien! Hierdoor ontdekt u meer van deze heerlijke Spaanse regio. Kortom, tijdens deze fly drive door Andalusië kunt u zorgeloos genieten van prachtige cultuur en natuur. Gaat u mee?

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
14 dagen huurauto met airconditioning
sfeervolle centrale hotels
13x ontbijt
2 nachten in Granada
2 nachten in Sevilla
wandeling in Córdoba met gids
wandeling in Sevilla met gids
bezoek Alhambra met gids
bezoek Mezquita met gids
natuurpark Coto Doñana met gids in 4-wheel drive
wijnproeverij
entreegelden tijdens excursies
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
overige entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Granada, Sevilla en Córdoba
Ecija, Carmona en Ronda
nationaal park Coto Doñana
Jerez de la Frontera
El Rocío en Cádiz
Arcos de la Frontera
Alhambra in Granada
Mezquita in Córdoba
Baena
SRC-reisexpert Marit
SRC-reisexpert sinds 2022
Bijzonder aan deze reis: Gibraltar
Deze verborgen schat wordt gekenmerkt door de Rots van Gibraltar, die al van verre zichtbaar is. Het is mogelijk om met een kabelbaan naar de top van de rots te gaan, waar u van een magnifiek uitzicht kunt genieten.

De reis in het kort

Amsterdam – Málaga
Málaga– Antequera – Granada
Alhambra: Moorse pracht
Baena en Córdoba
Stadswandeling Córdoba en naar Sevilla
Zwierig Sevilla
Sevilla – El Rocío – nationaal park Doñana
El Rocío – Arcos de la Frontera – Santa Maria
Cartujo-paarden en Jerez de la Frontera
Gibraltar
Cádiz
Chiclana de la Frontera
El Puerto de Santa Maria – Ronda
Málaga – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Málaga

U vliegt rechtstreeks naar Málaga. Op de luchthaven neemt u uw huurauto in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar uw hotel in Malaga. Uw Andalusische avontuur is begonnen! (reisafstand ca. 35 km )

dag 2: Málaga– Antequera – Granada

U rijdt met uw huurauto noordwaarts, naar het deels ommuurde Antequera. Dit prachtige Moorse stadje ligt op een rots en vlak bij de bergketen El Torcal. Het uitzicht over de vallei is magnifiek! Eeuwenlang was dit een van de meest vruchtbare gebieden van Andalusië. Nog altijd komen de beste asperges, granen en olijven hier vandaan. In de zomer kleuren de zonnebloemen, die hun kopjes richting de zon draaien, de velden vrolijk geel. Nabij het stadje ligt de zoutwaterlagune Fuente de Piedra, een van de weinige plekken in Spanje waar flamingo’s broeden. Door het kalksteenlandschap rijdt u verder naar Granada, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 180 km)

dag 3: Alhambra: Moorse pracht

Vandaag staat een hoogtepunt van uw bezoek aan Andalusië op het programma: het Alhambra. U rijdt naar de parkeerplaats van het Alhambra, waar de gids voor u klaar staat voor een bezoek aan dit fascinerende Moorse paleizencomplex. Binnen de vestigingsmuren van het Alhambra vindt u de pracht en praal van Arabische paleizen, de geurende tuinen van de Generalife, de imposante christelijke kerken en de middeleeuwse torens, die u terug naar de 14e eeuw brengen. Na dit indrukwekkende bezoek kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Granada bekijken. Breng een bezoek aan de oude Moorse wijk Albaicín, de grafkapel van de Katholieke Koningen en de monumentale kathedraal.

NB Als deze dag in het weekend valt, dat geldt er een toeslag van € 65,- per gids.

¡ Extra
U kunt op deze avond een optionele flamencoshow bijwonen, voor een passievolle avond met dans en muziek.

dag 4: Baena en Córdoba

Onderweg naar Córdoba kunt u een stop maken in Baena. Op het Plaza de la Constitución van dit gezellige stadje kunt een prachtige 18e-eeuwse zuilengang bewonderen. Hier vindt u een van de beste tapasbars van Baena. Een lunchstop in dit Mesón Casa del Monte, dat in een oud herenhuis is gevestigd, is dan ook een aanrader! Een andere leuke stop is het 16e-eeuwse Madre de Dios, een klooster in mudejarstijl. Behalve dat u hier een indrukwekkend renaissancekoor kunt bewonderen, verkopen de nonnen van het klooster ook heerlijke koekjes en lekker gebak. Maar Baena is vooral bekend om de goede olijfolie, die hier wordt geproduceerd. Hierna reist u met uw huurauto door naar Córdoba, waar u een nacht verblijft. (reisafstand ca. 160 km)

dag 5: Stadswandeling Córdoba en naar Sevilla

Op deze ochtend ontdekt u Córdoba met een gids. Córdoba was eens een belangrijk centrum van de Moorse en joodse cultuur. U wandelt door de schilderachtige oude joodse wijk Judería en bezichtigt de Mezquita. Al in de 8e eeuw begonnen de Omajjaden met de bouw van deze schitterende moskee. Het interieur van de Mezquita bestaat uit een woud van ranke, deels Romeinse zuilen. In de 16e eeuw werd midden in de moskee een kathedraal gebouwd. Na de lunch rijdt u naar Ecija, een stadje in een vallei met lage heuvels. Hier staan enkele prachtige barokke kerken met gekleurde tegels. U ziet de torens al van ver! Het stadhuis en het op indrukwekkende wijze versierde Palacio de Peñaflor zijn ook aanraders. U vervolgt uw rit naar het beeldschone Carmona, een van de oudste steden van Andalusië. In de oude wijk ziet u monumentale gebouwen, elegante paleizen, patriciërshuizen en mooie kerken. Alle stijlen van Andalusië zijn hier te vinden. In de straatjes die uitkomen op het centrale plein, dat gezellige terrasjes heeft, kunt u heerlijk slenteren. U eindigt uw dag in Sevilla, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 145 km)

NB Als deze dag in het weekend valt, dan geldt er een toeslag van € 65,- per gids.

dag 6: Zwierig Sevilla

U verkent Sevilla met een gids. Ontdek de zwierige schoonheid van het compacte historische centrum. U ziet onder andere het Parque María Luisa, het Plaza de España en de oude tabaksfabriek die het decor vormde voor de opera ‘Carmen’. Via de Barrio de Sta.Cruz, het oude middeleeuwse centrum, gaat u naar de giralda, de klokkentoren. Daarna bezoekt u de kathedraal en het prachtige koninklijke mudejarpaleis Reales Alcázares. U kunt de tour afsluiten met een kennismaking met het architectuurproject Metropol Parasol.

NB Als deze dag in het weekend valt, dan geldt er een toeslag van € 65,- per gids.

dag 7: Sevilla – El Rocío – nationaal park Doñana

Op deze dag start uw kennismaking met een onbekender deel van Andalusië. U rijdt met uw huurauto zuidwaarts naar El Rocío, een pittoreske dorpje aan de rand van het nationale park Doñana. El Rocío is bekend om de beroemde pelgrimstocht die hier met Pinksteren plaatsvindt. Vanuit dit kleurrijke plaatsje kunt u prachtige excursies maken in het nationale park. Na aankomst bezoekt u met een gids in een 4-wheel drive dit bijzondere natuurpark om te genieten van de prachtige flora en fauna. Cota Doñana is een van de belangrijkste natuurgebieden van Zuid-Europa. Door de combinatie van duinen, naaldbossen, kreupelhout en wetlands bewondert u hier dieren als flamingo’s en roofvogels en prachtige landschappen. Het gebied wordt beschermd door UNESCO. U overnacht in El Rocío. (reisafstand ca. 65 km)

dag 8: El Rocío – Arcos de la Frontera – Santa Maria

Na het ontbijt rijdt u naar Arcos de la Frontera. Dit witte dorpje ligt op een rotsachtige bergkam van kalksteen. De smalle straatjes tussen de witgekalkte huisjes nodigen uit om heerlijk te dwalen. Bezoek een paleis en waan u in de tijd van de Moren! Vanaf de berg heeft u een prachtig uitzicht over de vallei van de Guadalete-rivier, waar olijf- en sinaasappelbomen groeien. U kunt ook een duik nemen in het Lago de Arcos. Vervolgens rijdt u naar het plaatsje El Puerto de Santa Maria. Hier verblijft u vijf nachten. (reisafstand ca. 250 km)

dag 9: Cartujo-paarden en Jerez de la Frontera

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan het het 15e-eeuwse kartuizerklooster, waar de beroemde gelijknamige cartujo-paarden, kartuizerpaarden, in de velden grazen. Op sommige dagen kunt u ook een kijkje achter de schermen in de stallen nemen. U ziet hoe de paarden getraind worden en kunt een dressuuroptreden bij wonen. ’s Middags kunt u Jerez de la Frontera verder ontdekken. In het oude centrum ziet u bijvoorbeeld het 11e-eeuwse Alcázar, de oude stadspoort en de kathedraal. (reisafstand ca. 55 km)

Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre is een mond vol voor de benaming van de koninklijke rijschool van Andalusië. Hier worden paarden opgeleid naar het voorbeeld van de Weense rijschool. Je kan op sommige dagen in de week de trainingen van de paarden bijwonen of een rondleiding volgen in de boxen. Of ga er kijken naar een showspektakel (1 x per week) met de befaamde Andalusische paarden in de hoofdrol op muziek.

dag 10: Gibraltar

Vandaag kunt u de dag zelf indelen. Een aanrader is om naar Gibraltar te rijden, het schiereiland in het zuiden van Spanje dat bij het Verenigd Koninkrijk hoort. Deze verborgen schat wordt gekenmerkt door de rots van Gibraltar, die al van verre zichtbaar is. Het is mogelijk om met een kabelbaan naar de top van de rots te gaan, we u een magnifiek uitzicht heeft. Op deze rots leeft ook de enige wilde apenpopulatie van Europa. De naam Gibraltar komt van ‘Rots van Tarik’. Deze Moorse legerleider stak in 711 met de Moorse strijders de zee over. U waant zich hier echt in Engeland, omdat er zelfs de welbekende rode dubbeldekbussen rondrijden. (reisafstand ca. 250 km)

dag 11: Cádiz

Rijdt u vandaag naar Cádiz? Deze sfeervolle stad wordt aan drie zijden omringd door het water en verrast elke bezoeker met haar historische forten, de middeleeuwse toegangspoort, de uitzichttoren met camera obscura, de kerk met fresco’s van Goya, het kunstmuseum en de fameuze tapascultuur! Maak zeker een wandeling door het centrum, dat gezellige straten en pleinen heeft. De stralende witte gevel van de kathedraal en de goudkleurige tegeltjes van de koepel zullen u zeker niet ontgaan! U kunt vandaag natuurlijk ook ontspannen bij het hotel. (reisafstand ca. 45 km)

dag 12: Chiclana de la Frontera

U rijdt naar een zoutwinningsgebied in het nationaal park Bahía de Cádiz, vlak bij het leuke plaatsje Chiclana de la Frontera. U krijgt hier van een Engelstalige gids een rondleiding door het gebied en uitleg over het zoutwinningsproces. In het gebied rond Chiclana wordt ook wijn geproduceerd. Deze wijn kunt u keuren onder het genot van diverse tapas. In het centrum van Chiclana bezoekt u het Museo del Vino y la sal. Hierna kunt op uw eigen gelegenheid Chiclana verkennen. Dwaal zeker door de smalle straatjes met de kenmerkende witte huisjes. (reisafstand ca. 65 km)

dag 13: El Puerto de Santa Maria – Ronda

Na een rustige ochtend rijdt u naar het lieflijke Ronda. Ronda is een schitterende historische stad die heel bijzonder ligt: op een steile rotspartij in een prachtig dal. De stad wordt in tweeën gesneden door El Tajo, een 150 meter diepe kloof. De ene kant van de stad, waar de oude Moorse medina staat, heet simpelweg La Ciudad. Aan de andere kant ligt de wijk El Mercadillo. Ronda is de bakermat van het stierenvechten. In het centrum vindt u dan ook een grote arena met een museum. De wijnen uit deze regio zijn niet te versmaden. U sluit deze reis daarom af met een heerlijke wijnproeverij in een charmante bodega. U verblijft een nacht in Ronda. (reisafstand ca. 135 km)

dag 14: Málaga – Amsterdam

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven van Málaga, waar u uw huurauto inlevert. Met uw vlucht naar Amsterdam komt er een einde aan uw fly drive door het prachtige Andalusië. (reisafstand ca. 100 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Flamenco Granada, Spanje
Flamenco - Granada
Geniet van een prachtige flamencoavond
Duur: 2 uur
Inclusief: entree
Exclusief: vervoer
Kosten: € 32,00 per persoon
’s Avonds kunt u in Granada een flamencoavond bijwonen. Flamenco is niet gewoon een dans, maar een krachtige en artistieke uitdrukking van levensvreugde en -verdriet. Het is een puur Andalusische kunstvorm, die oorspronkelijk door zigeuners werd uitgevoerd. Er bestaan meerdere stijlen ‘cante’, liederen, in verschillende delen van Andalusië. De choreografie ligt niet vast. De dansers improviseren op de basispassen en volgen het ritme van de gitaar en hun gevoel.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van Transavia. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u de twee meest voorkomende vluchtschema’s voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven, zoals Eindhoven of Rotterdam? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Ruimbagage en stoelreservering
Bij vluchten met Transavia is het meenemen van ruimbagage niet bij de reissom inbegrepen. Deze kunt u zelf tegen betaling van een toeslag online van tevoren bijboeken. Ook kunt u voor vertrek een stoelreservering maken. Lees meer over de online services (bijboeken ruimbagage, inchecken en stoelreservering) van Transavia.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Malaga06:50 - 09:50 uur
Malaga - Amsterdam10:40 - 13:45 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Huurauto

Bij de reissom is als huurauto een Opel Corsa of gelijkwaardig met airconditioning inbegrepen. U kunt tegen een toeslag een upgrade naar een ruimere auto bijboeken (vanaf € 75,- voor een Opel Astra of gelijkwaardig). Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden en actuele prijzen.

Sunny Cars bemiddelt voor ons in de autohuur. Bij de autohuur bieden wij een all-in pakket aan. Dit betekent onder meer dat bij de huurvoorwaarden een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief is, net als een WA-, schade- en diefstalverzekering en een glas-banden-bodem-dak-schadedekking. Omdat de huurvoorwaarden kunnen verschillen per land, per bestemming en per vertrekdatum, ontvangt u van ons bij boeking de voorwaarden die bij uw type auto van toepassing zijn.

Reistijd/rijafstanden

In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand die u die dag ongeveer moet rijden. Hou er rekening mee dat de wegen in Spanje niet overal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle hotels geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Hotel Don Curro in Málaga Spanje
Hotel Don Curro - Malaga
In het centrum van Málaga ligt hotel Don Curro. De kathedraal en het Picassomuseum liggen op loopafstand. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning en een minibar.

Bekijk de website van hotel Don Curro
Dauro2, Spanje
Hotel Dauro II - Granada
In het historische centrum van Granada ligt hotel Dauro. Vanuit het hotel wandelt u in ongeveer tien minuten naar het Plaza Nueva en de kathedraal. De stijlvolle kamers hebben een tv met satellietzenders, airconditioning en gratis wifi.

Bekijk de website van Hotel Dauro II
Eurostars las Adelfas, Spanje
Hotel Exe Las Adelfas - Córdoba
Dit hotel in koloniale stijl is omgeven door schaduwrijke tuinen met palmbomen. Daardoor is het er heerlijk rustig en goed toeven! Er is ook een prachtig openluchtzwembad (opening afhankelijk van het seizoen). Met de auto rijdt u in tien minuten naar het centrum van Córdoba. Bij het hotel is een gratis parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte vlak bij het hotel. De kamers in avant-gardestijl zijn licht, met een raam aan de straatzijde. Alle kamers beschikken over gratis wifi, een satelliet-tv, een telefoon en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Exe Las Adelfas
H10 Corregidor Boutique
Hotel H10 Boutique Corregidor - Sevilla
Dit boutiquehotel, dat in het centrum van Sevilla staat, is gebouwd rondom een typisch Andalusische patio met een fontein en ademt een bijzondere sfeer uit. In vijftien minuten wandelt u naar de kathedraal en het beroemde Reales Alcázares. De kamers beschikken over airconditioning, een tv en een minibar.

Bekijk de website van Hotel H10 Boutique Corregidor
Hotel La Malvasía
Hotel La Malvasia - El Rocío
Hotel La Malvasía ligt in La Aldea del Rocío, naast het Nationaal Park Doñana. De stranden van Matalascañas kunnen in 10 minuten met de auto worden bereikt. Het hotel is voorzien van een zwembad, een bar en een 24-uursreceptie. Er is gratis wifi beschikbaar in de gehele accommodatie. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een toilet, een bad of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel La Malvasía
Hotel San Monasteria de San Miguel in El Puerto de Santa Maria, Spanje
Hotel Monestario de San Miguel - El Puerto de Santa María
In een 18e-eeuws klooster in het centrum van El Puerto de Santa María bevindt zich het hotel Monasterio San Miguel. U wandelt vanuit het hotel zo het historische centrum van El Puerto in. Het strand bevindt zich op 2,5 km van het hotel. In het restaurant van Monasteria de San Miguel kunt u terecht voor een traditionele Spaanse maaltijd en in het café va het hotel kunt u genieten van een drankje en tapas. In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar en er is een lift aanwezig. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Monasteria de San Miguel
Don Miguel, Spanje
Hotel Don Miguel - Ronda
In het centrum van Ronda en naast de bekende brug, de Puente Nuevo, ligt het hotel Don Miguel. Vanuit het hotel heeft u zelfs uitzicht op de kloof! Het hotel beschikt over een Spaans restaurant. In het café kijkt u uit over een prachtig natuurpark. De traditioneel ingerichte kamers beschikken over een balkon of een terras, airconditioning, een tv en gratis wifi.

Bekijk de website van Don Miguel

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Heel mooie reis. We hebben genoten van elke dag. De gidsen waren heel gepassioneerd. We hebben met veel interesse veel nieuwe zaken geleerd over de geschiedenis van Andalusië. Hotels hadden telkens een ideale ligging en waren goed bereikbaar met de wagen en er was telkens parking voorhanden. Alles tip top in orde in elk hotel. Heel blij dat we deze reis met SRC hebben gedaan. Echte aanrader.
Het totale pakket is ons zeer goed bevallen. Met name de rondleidingen met gids geven echt een meerwaarde aan het betreffende bezoek. Daarnaast was er meer dan genoeg ‘vrije tijd’ om een relaxte vakantie te ervaren in een prachtige omgeving. Wij zijn heel tevreden over deze reis en kijken er met veel plezier op terug.Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vluchten Amsterdam – Málaga en vice versa met Transavia.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
14 dagen vervoer in een huurauto categorie BB met airconditioning.
Verblijf in sfeervolle hotels in 2-persoonskamers met een bad of een douche en een toilet.
Onder andere 2 overnachtingen in Granada.
Onder andere 2 overnachtingen in Sevilla.
Verzorging op basis van logies en ontbijt.
Stadswandeling Córdoba met gids.
Stadswandeling Sevilla met gids.
Bezoek Alhambra met gids.
Bezoek Mezquita met gids.
Bezoek Doñana NP met gids in een 4-wheel drive.
Bezoek zoutwinningsgebied Bahía de Cádiz en museum Chiclana de la Frontera.
Wijnproeverij met tapas.
Entreegelden excursies volgens programma.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Reserveringskosten, € 25,- per boeking.
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht).
SGR-consumentenbijdrage € 5,- per persoon per boeking (verplicht).
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen op meerdere locaties. U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in de steden Sevilla, Córdoba en Granada. Ook kunt u een of meerdere nachten verlengen in Nerja, een charmante badplaats die op 60 kilometer ten oosten van Málaga ligt, of in het bergdorpje Pizarra. Hieronder vindt u informatie over verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Verlenging in Sevilla, Córdoba en Granada
U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in de steden Sevilla, Córdoba en Granada. Heeft u interesse? Vraag naar de prijzen en de mogelijkheden.

Verlenging Nerja
Nerja wordt gekenmerkt door traditie, lieflijke architectuur en een gemoedelijke sfeer met hoog boven de grillige kust het plateau El Balcón de Europa. De pieken van de Sierra Nevada beschermen deze badplaats tegen de koele noordenwind. In het gezellige centrum kunt u heerlijk rondwandelen en de typisch Spaanse sfeer proeven. Natuurlijk zijn er vele restaurants, gezellige terrasjes en bars.

Verlenging Pizarra
Pizarra, een typisch Andalusisch stadje met ongeveer 9.000 inwoners, ligt in de Guadalhorce-vallei, aan de voet van de 350 meter hoge Sierra del Hacho. Vlak bij Pizarra ligt het charmante Álora, een typisch ‘pueblo blanco’ met steile straatjes en op de heuvel een burcht. Ook is hier een van de oudste kerken van Spanje te vinden. Uiteraard kunt u vanuit Pizarra ook gemakkelijk naar Málaga: u kunt behalve met uw huurauto ook gebruikmaken van de rechtstreekse treinverbinding. Een mooie plek om te verlengen, dus!