050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Zowel de geschiedenis, de cultuur en natuur zijn hier groots

Op deze fly drive door Spanje verkent u de grootse koninklijke schoonheid van Madrid, het UNESCO-Werelderfgoed in Toledo en het authentieke Extremadura! In Madrid ontdekt u dat deze stad niet alleen een culturele metropool is, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad met een divers karakter: een koninklijke voornaamheid maar ook een moderne levendigheid. Het rijke verleden is terug te zien in de ontelbare monumenten en gebouwen. Mooie pleinen en boulevards met kleine zijstraatjes maken van Madrid een gezellige stad, waar u volop van het Spaanse leven kunt genieten!

Na uw bezoek aan Madrid reist u met uw huurauto naar het prachtige Toledo, dat niet voor niets op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. In de stad van drie culturen ontdekt u onder meer het expressieve werk van El Greco. U ziet enkele van zijn beroemdste schilderijen in de kerk van Sto.Tomé en in de kathedraal van Toledo, de op een na grootste kerk van Spanje.

Vervolgens rijdt u naar het zuidwesten van Spanje, naar Extremadura, het onbekende pareltje van dit prachtige land. Zowel de geschiedenis, de cultuur en de natuur zijn hier groots! De streek behoorde echter tot in de jaren vijftig van de vorige eeuw tot de armste regio’s van Spanje en de bevolking heeft hier moeten vechten voor zijn bestaan. Mede hierdoor is de sfeer in Extremadura nog authentiek Spaans. Vanuit het charmante bergdorpje Cuacos de Yuste, waar uw comfortabele appartement staat, verkent u met uw huurauto schilderachtige dorpjes, uitgestrekte landerijen en natuurgebieden en historische steden met talloze eeuwenoude gebouwen. Een bijzonder stukje Spanje, dat u niet mag missen!

Kortom, tijdens deze fly drive naar Madrid, Toledo en Extremadura kunt u in uw eigen tempo zorgeloos genieten van prachtige cultuur en indrukwekkende natuur van een minder bekend deel van Spanje. Gaat u mee?

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
8 dagen huurauto met airconditioning
2 overnachtingen Madrid
1 overnachting Toledo
4 overnachtingen Extremadura
welkomstpakket delicatessen in Extremadura
fietstour Madrid met gids
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
koninklijk Madrid
UNESCO-stad Toledo
Trujillo en Guadelupe
Plasencia en Cáceres
natuurgebied Monfragüe
klooster van Yuste
optioneel dagexcursie Sierra de Gredos
SRC-reisexpert Marit
SRC-reisexpert sinds 2022
Bijzonder aan deze reis: Fietstour door Madrid
U fietst met een Nederlandstalige gids langs de typische Spaanse pleinen en bouwwerken en leert zo op een leuke en ontspannen manier de Spaanse hoofdstad kennen.

De reis in het kort

Nederland – Madrid
Fietstour door Madrid
UNESCO-stad Toledo
Toledo – Guadelupe – Trujillo – Cuacos de Yuste
Cuacos de Yuste en omgeving
Sierra de Gredos of Ávila
Plasencia, Monfragüe en Cáceres
Madrid – Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Nederland – Madrid

Na aankomst op de luchthaven van de Spaanse hoofdstad haalt u de huurauto op en rijdt u naar het centrum van Madrid, waar u twee nachten verblijft. In de middag kunt u Madrid al heerlijk verkennen. De bekendste pleinen van de stad, het Plaza Mayor, de Puerta del Sol en het Plaza de Oriente, nodigen uit om neer te strijken op een van de terrassen voor een wijntje en wat tapas. (reisafstand ca. 20 km)

dag 2: Fietstour door Madrid

Tijdens een fietstour verkent u Madrid. Met een ervaren Nederlandssprekende gids leert u op een leuke en ontspannen manier de Spaanse hoofdstad kennen. In drie uur fietst u langs typische Spaanse pleinen en mooie bouwwerken. De gids laat u uiteraard ook een aantal verborgen schatten zien! Na afloop van de fietstour neemt u afscheid van de gids en heeft u de hele middag om op eigen gelegenheid de stad beter te leren kennen. Wist u dat Madrid ook een echte museumstad is? Aan de Paseo del Prado vindt u drie heerlijke musea. Als eerste natuurlijk het Prado, een van de beroemdste schilderijenmusea ter wereld. Voor liefhebbers van moderne kunst is het Reina Sofía een echte aanrader: hier hangt onder andere het wereldberoemde werk Guernica van Picasso. Voor een indrukwekkend overzicht van de westerse kunst is het Thyssen-Bornemisza the place to be. Of dwaalt u liever nog verder door de straatjes van de koninklijke en ontdekt u het gezellige Plaza Ana, dat omringd wordt door talloze cafeetjes en restaurants? Ook een uitstapje naar El Retiro, een reusachtig park midden in de stad, is een echte aanrader!

¡ Voorverlenging
U kunt uw verblijf in Madrid zo lang maken als u wilt! U kunt een of meerdere extra overnachtingen in het koninklijke Madrid bijboeken.

dag 3: UNESCO-stad Toledo

U verlaat op deze dag Madrid en reist met uw huurauto naar het prachtige Toledo, dat is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Toledo wordt ook wel de stad der drie culturen genoemd, omdat hier ten tijde van de Moorse overheersing moslims, christenen en joden vreedzaam samenleefden. Wandel door de straatjes en bezoek in de oude joodse wijk de voormalige synagoge, de Santa María la Blanca. In de kerk van Santo.Tomé kunt u enkele van de beroemdste schilderijen van de schilder El Greco bewonderen. El Greco werd in 1541 op Kreta geboren, maar woonde en werkte het grootste deel van zijn leven in Toledo. Ook in de kathedraal van Toledo, die de op een na grootste kerk van Spanje is, kunt u enkele werken van ‘De Griek’ bekijken. Vergeet in deze bisschopskerk niet naar boven te kijken: als u goed oplet, ziet u overal rode hoedjes aan het plafond hangen. Deze officiële bisschopshoeden hangen boven de graven van de bisschoppen van Toledo. U verblijft deze nacht in een hotel in Toledo. (reisafstand ca. 75 km)

¡ Tussenverlenging
Wilt u langer genieten van Toledo? U kunt een of meerdere extra overnachtingen in deze stad bijboeken.

dag 4: Toledo – Guadelupe – Trujillo – Cuacos de Yuste

U verlaat op deze ochtend Toledo om naar Extremadura te rijden. Extremadura is het onbekende pareltje van Spanje. Zowel de geschiedenis, de cultuur en natuur zijn hier groots en nog authentiek! Onderweg naar uw appartement in het charmante bergdorpje Cuacos de Yuste raden wij u aan via Guadalupe te rijden. In het midden van dit stadje ligt het beroemde klooster, dat een rijk bewerkte voorgevel heeft. De oorsprong van het klooster gaat terug tot in de late 13e eeuw, toen een herder uit Cáceres op de oever van de rivier de Guadalupe een beeld van de Heilige Maagd ontdekte. Het beeld was waarschijnlijk ooit verborgen om het te behoeden voor de Moorse indringers. Op de plaats van de vondst werd een kapel en later een klooster gebouwd, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe. Het klooster is rijk aan associaties met de Nieuwe Wereld, want de Maagd van Guadalupe is de patroonheilige van Mexico. Het was hier dat Christoffel Columbus, na de ontdekking van Amerika, God dankte voor zijn succes. Na uw bezoek kunt u verder rijden naar Trujillo, een oude stad met een hooggelegen Moorse burcht. Trujillo heeft zijn rijkdom te danken aan de conquistadores, de veroveraars van de Nieuwe Wereld. Francisco de Pizarro, de 16e-eeuwse veroveraar van Peru en ontdekker van het legendarische Incarijk, werd hier geboren. Op het Plaza Mayor kunt u vanaf een van de terrassen zijn ruiterstandbeeld bewonderen. Rondom het plein staan ook vele rijkversierde paleizen en in de bovenstad kunt u het geboortehuis van Pizarro, dat nu een museum is, bezoeken. Vervolgens rijdt u door naar Cuacos de Yuste, waar u vier nachten verblijft. (reisafstand ca. 380 km)

dag 5: Cuacos de Yuste en omgeving

Deze dag kunt u in alle rust Cuacos de Yuste en de omgeving verkennen. Vlak bij kunt u vele fraaie dorpjes als Garanta la Olla en Valverde de la Vera bezoeken en natuurlijk heeft uw thuis voor deze dagen, Cuacos, ook veel te bieden. Een bezoek aan het wereldberoemde klooster van Yuste is zeker een aanrader! Hier bracht keizer Karel V (koning Karel I in Spanje) de laatste dagen van zijn leven door. Of maakt u een aangename wandeling door de fraaie eikenbossen? Dit is ook de dag om te wennen aan het aangename Spaanse levensritme: doe uw boodschappen bij de kleine winkeltjes, drink wat bij de bar op het plein tegenover uw appartement of koop de beroemde geitenkaas met een laagje paprikapoeder bij de kaasfabriek. Geniet van de rust van het mooie bergdorpje!

dag 6: Sierra de Gredos of Ávila

Deze dag kunt u met een Nederlandssprekende gids een optionele dagexcursie maken door de Sierra de Gredos (kosten niet ingegrepen). Als het weer het toelaat is hierbij ook een picknick inbegrepen. Er wordt in overleg met u een programma op maat samengesteld, waarbij u bijvoorbeeld een mooie bergwandeling kunt maken, kunt zwemmen in een van de vele natuurlijke zwembaden, een bezoek kunt brengen aan de ruïnes van een Kelto-Iberische burchtstad of kunt proeven van de beroemde specialiteiten uit de streek. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid de streek verder verkennen. De historische stad Ávila, die via een mooie rit om het Gredosgebergte te bereiken is, is dan zeker een aanrader. Ávila, de hoogst gelegen provinciehoofdstad van Spanje, wordt volledig omringd door een 2,5 kilometer lange middeleeuwse stadsmuur, die 88 torens en 9 toegangspoorten heeft. Onder andere dankzij haar talrijke romaanse kerken en kloosters is Ávila opgenomen op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. In de beslotenheid van de ommuurde binnenstad lijkt de geest van de heilige Teresa, die hier is geboren, nog altijd rond te waren. (reisafstand ca. 160 km)

dag 7: Plasencia, Monfragüe en Cáceres

U kunt deze ochtend de markt in het levendige middeleeuwse centrum van Plasencia bezoeken. Via een fraaie route rijdt u door het nationale park Monfragüe. U kunt hier wandelen of, net als vele vogelaars uit de hele wereld, kijken naar de grote kolonie gieren. Deze vogels kunnen een spanwijdte hebben tot wel 2,75 meter. Misschien ziet u zelfs de zeldzame Iberische keizerarend! In het centrum van Cáceres kunt u een bezoek brengen aan de gotische kathedraal en ronddwalen door de ommuurde historische stadskern, die vol staat met adellijke paleizen uit de Spaanse gouden eeuw. (reisafstand ca. 250 km)

¡ Verlenging
Wilt u langer genieten van Extremadura? U kunt een of meerdere extra overnachtingen Cuacos de Yuste bijboeken.

dag 8: Madrid – Nederland

U rijdt naar de luchthaven van Madrid, waar u uw huurauto inlevert. Daarna vliegt u terug naar Nederland. (reisafstand ca. 230 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Sierra de Tormantos
Tocht door de Sierra de Tormantos
Een avontuurlijke dagexcursie met picknick
Duur: hele dag
Inclusief: vervoer in een 4x4 auto, begeleiding en picknick
Kosten: € 80,- per persoon
U maakt een mooie rit met 4x4 auto. Daardoor komt u op plekken waar je als toerist niet snel kunt komen. Als het mogelijk is maakt u een korte makkelijke wandeling van circa 4 kilometer in een prachtig natuurgebied waar wilde paarden rondlopen (als wandelen niet mogelijk is, dan gaat u met de 4x4 het gebied in). Er worden diverse stops gemaakt om te genieten van prachtige uitzichten, flora en fauna en het maken van foto's. Bezoek aan een mooie plek met waterstroom en waterval alwaar u geniet van een picknick met Spaanse lekkernijen. Als het weer het toelaat kunt u zwemmen in het kristal heldere verfrissende water.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van KLM. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het vaakst voorkomende vluchtschema voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Madrid09:30 - 12:05 uur
Madrid - Amsterdam13:00 - 13:35 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Huurauto

Bij de reissom is een huurauto Opel Corsa of gelijkwaardig met airconditioning inbegrepen. U kunt tegen een toeslag een upgrade bijboeken naar een Opel Astra of gelijkwaardig, vanaf € 95,-. Vraag bij uw reservering naar de actuele prijzen en mogelijkheden.

Sunny Cars bemiddelt voor ons in de autohuur. Bij de autohuur bieden wij een all-in pakket aan. Dit betekent onder meer dat bij de huurvoorwaarden een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief is, net als een WA-, schade- en diefstalverzekering en een glas-banden-bodem-dak-schadedekking. Omdat de huurvoorwaarden kunnen verschillen per land, per bestemming en per vertrekdatum, ontvangt u van ons bij boeking de voorwaarden die bij uw type auto van toepassing zijn.

Reistijd/rijafstanden

In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand vermeld die u die dag ongeveer moet rijden. Hou er rekening mee dat de wegen in Spanje niet overal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland.

Hotels en appartement

We hebben voor u sfeervolle hotels geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Hotel Ganivet, Spanje
Hotel Ganivet - Madrid
Hotel Ganivet ligt centraal op 10 minuten loopafstand van het Plaza Mayor. Het metrostation Puerta de Toledo ligt om de hoek. Het hotel beschikt over een bar en een snackbar. Op het dakterras kunt u onder het genot van een drankje bijkomen van de dag of een duik nemen in het seizoensgebonden zwembad. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en geluidsdicht. Ze zijn voorzien van een tv, een telefoon, een kluisje en een badkamer met een bad met douche, een föhn, toiletartikelen en een toilet. Er is gratis wifi aanwezig.

Bekijk de website van Hotel Ganivet
Hotel Alfonso IV in Toledo, Spanje
Hotel Alfonso VI - Toledo
Dit traditionele hotel ligt in het centrum van Toledo, op 300 meter van de kathedraal. Het hotel beschikt over een restaurant waar typisch Spaanse gerechten worden geserveerd. De kamers zijn voorzien van airconditioning en ingericht in een traditionele Castiliaanse stijl. Wifi is gratis in het gehele hotel.


Bekijk de website van Sercotel Alfonso VI
Entre Fuentes, Spanje
Appartement Entre Fuentes - Cuacos de Yuste
U verblijft in een 2- tot 4-persoonsappartement in het historische plaatsje Cuacos de Yuste. De viersterren appartementen zijn zeer comfortabel en ruim opgezet en liggen aan het centrale plein van het stadje. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en er is gekozen voor een comfortabele, lichte en tijdloze inrichting. De appartementen zijn ruim en bevatten alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het appartement bestaat uit een ruime woon/eetkamer met open keuken en apart toilet op de begane grond en heeft een eigen ingang vanaf de straat. Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar u beschikking heeft over een grote slaapkamer met balkon en badkamer. Indien meer dan twee personen in het appartement verblijven, kan er gebruik worden gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige slaapbank. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt uw huurauto parkeren op het plein voor de deur van het appartement.

Bekijk de website van Entre Fuentes

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Een zeer mooie reis voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het machtige Spanje van weleer, het bezoeken van een bruisende wereldstad met wereldberoemde musea en het ontdekken van een onbekende, authentieke doch oh zo mooie landstreek van Spanje! Een hele mooie mix van cultuur en natuur in een land met een aangenaam klimaat.
Beoordeling reis: 9
Ik kijk met een zeer prettig gevoel op mijn combinatiereis naar Madrid en Extremadura terug. Ik heb genoten van Madrid en de rust , cultuur , vriendelijkheid van de mensen in Extremadura en de onbeschrijflijke natuur in dit ongerept stuk Spaans achterland met zijn tal van mooie steden en dorpen.
Fijne hotels, geweldig appartement in Cuacos Yuste. De combinatie met stadsbezoek, Madrid,Toledo, Avila en natuur in Extremadura en Sierra Gredos vonden wij fantastisch. Als vogeliefhebbers erg genoten van alle Gieren, Arenden, Valken, Bijeneters, waterspreeuw etc. Ook hebben we overal erg goede restaurants gevonden. Één wil ik speciaal vernoemen: in Jaraiz de la Vera: Villa Xarahiz.
Beoordeling reis: 9Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Madrid en vice versa met KLM.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
8 dagen vervoer in een huurauto met airconditioning op basis van een Opel Corsa of gelijkwaardig.
Verblijf in goede centrumhotels in Madrid en Toledo en in een middenklasse-appartement in Extremadura.
Verzorging op basis van logies.
2 overnachtingen Madrid.
1 overnachting Toledo.
4 overnachtingen Cuacos de Yuste.
Welkomstpakket met lokale delicatessen in Cuacos de Yuste.
Fietstour door Madrid met gids.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Spanje zo lang maken als u zelf wilt. U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in Madrid, Toledo of Cuacos de Yuste. Heeft u interesse? Vraag bij boeking naar de prijzen en de mogelijkheden.

Madrid
‘Alleen in Madrid vind je de essentie’, aldus Ernest Hemingway. De Amerikaanse schrijver behoorde bijna tot het meubilair van Madrid, de stad waarop hij verliefd was geworden. En dat is niet gek: Madrid is een prachtige metropool! En er valt hier dus meer dan genoeg te beleven: drie wereldberoemde musea waar u de bekendste schilderijen uit alle stijlperiodes kunt bewonderen, heerlijke winkelstraten, mooie parken en pleinen en een groots koninklijk paleis. Genoeg om u meerdere dagen te vermaken!

Toledo
Toledo is een van de oudste steden van Spanje en telt een kleine 90.000 inwoners. Deze van oorsprong Kelto-Iberische stad heeft tot ver in de 16e eeuw een belangrijke rol op politiek, religieus en wetenschappelijk gebied vervuld, totdat Filips II de regeringszetel naar Madrid verplaatste. Hoewel Toledo niet stil heeft gestaan, is het authentieke karakter van de stad hierdoor wel behouden gebleven. Het is heerlijk dwalen door de smalle straatjes en aangenaam wandelen langs de deels nog Moorse stadsmuren. Een mooie plek om nog een aantal dagen langer te verblijven!

Cuacos de Yuste
Cuacos de Yuste, aan de voet van de Sierra de Gredos, is een charmant bergdorpje met een middeleeuwse dorpsplein. U vindt hier het klooster waar keizer Karel V zijn laatste levensjaren doorbracht. Cuacos leent zich uitstekend om het ritme van het aangename Spaanse leven te ervaren. Daarnaast zijn er nog genoeg mooie plekken in de omgeving te bezoeken. Wat dacht u van een uitstapje naar het bijzondere Portugese stadje Monsanto, dat bovenop reusachtige granieten keien is gebouwd? Ook Mérida is een absolute must: u kunt hier nog veel terugvinden van de Romeinse oorsprong van het stadje.

II Castillas, Spanje
Hotel Il Castillas - Madrid
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 84 p.p.
Het hotel ligt op een centrale locatie op 300 meter van de Puerto del Sol. Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de stad en bevindt zich op loopafstand van het koninklijk paleis en het museum Thyssen-Bornemisza. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. Er is in het hele hotel wifi aanwezig. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en beschikken over een tv en een badkamer met een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Il Castillas
Cigerral Domenico, Spanje
Hotel Cigarral Domenico - Toledo
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 160 p.p.
Hotel Cigarral Domenico ligt in Cigarrales, een van de mooiste buitenwijken van Toledo. Vanuit het hotel heeft u een spectaculair uitzicht op het twee kilometer verder op gelegen Toledo. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. De moderne en ruime kamers beschikken over een airconditioning, een minibar, een kluis, een tv, wifi en een badkamer met een douche, een föhn en een toilet.
Entre Fuentes, Spanje
Appartement Entre Fuentes - Cuacos de Yuste
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 140 p.p.
U verblijft in een 2- tot 4-persoonsappartement in het historische plaatsje Cuacos de Yuste. De viersterren appartementen zijn zeer comfortabel en ruim opgezet en liggen aan het centrale plein van het stadje. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en er is gekozen voor een comfortabele, lichte en tijdloze inrichting. De appartementen zijn ruim en bevatten alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het appartement bestaat uit een ruime woon/eetkamer met open keuken en apart toilet op de begane grond en heeft een eigen ingang vanaf de straat. Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar u beschikking heeft over een grote slaapkamer met balkon en badkamer. Indien meer dan twee personen in het appartement verblijven, kan er gebruik worden gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige slaapbank. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt uw huurauto parkeren op het plein voor de deur van het appartement.

Bekijk de website van Entre Fuentes