050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Mexico | Het échte Mexico

Ontdek de pure schoonheid

Reisleidster Christine:
‘Wilt u het échte Mexico leren kennen? Ga dan mee op deze cultuurvakantie, die u kennis laat maken met het mooiste van Mexico. Van mystieke tempelcomplexen tot kleurrijke stadjes, van het machtige Mexico-Stad tot de prachtigste stranden en van de vriendelijke bevolking tot de verrukkelijke keuken: u ontdekt het allemaal!

Vele beschavingen hebben Mexico gemaakt tot de culturele schatkamer, die het land nu is. U treedt in hun voetsporen en ziet oude tempelsteden, waar onder andere de Maya’s, Azteken, Olmeken en Zapoteken ooit heersten. Waar Palenque, een van de mooiste Mayasteden, verscholen ligt in de jungle, ligt Monte Albán, met invloeden van de Zapoteken en Mixteken, op grote hoogte met een geweldig uitzicht over de omgeving. Elk bezoek verrast!

In koloniale stadjes als Puebla en Oaxaca ziet u de pure schoonheid van Mexico. U wandelt hier door de kleurrijke straatjes, waar in de vele restaurantjes heerlijke gerechten geserveerd worden. En in het grootse Mexico-Stad ontdekt u enkele van de vele musea die de stad rijk is. Als de naam van kunstenares Frida Kahlo u nog niets zegt, dan na deze reis zeker! Maar ook de natuur is verbluffend mooi! Van de spectaculaire Cañon del Sumidero, waar we een boottocht maken, en de klaterende watervallen van Roberto Barrios, waarin u een verfrissende duik kunt nemen, reizen we naar het ongerepte surfersparadijs Puerto Escondido. Ga mee en ontdek wat het fantastische Mexico u te bieden heeft!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage
middenklasse-accommodaties
14x ontbijt en 5x diner
boottocht Cañon del Sumidero
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca
Palenque en Teotihuacán
San Cristobal de las Casas
Museo Frida Kahlo in Mexico-Stad
surfersparadijs Puerto Escondido
Monte Albán
Museo Nacional de Antropología
cactuswoud Zapotitlán
La Venta Parque in Villahermosa
Cañon del Sumidero
watervallen van Roberto Barrios
watervallen van Agua Azul en Misol Ha
inheemse indianendorpjes
SRC-reisleidster Christine
SRC-reisleidster sinds 2009
Uw bezoek aan Oaxaca is fantastisch! De kleurrijke straten, het verrukkelijke eten en de gastvrije bevolking laten u kennis maken met het échte Mexico!
Ontmoet onze beste reisleiders in Mexico
SRC-reisleidster Ellen
Reisleidster sinds 2007
SRC-reisleidster Christine
Reisleidster sinds 2009

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Mexico-Stad
Verkenning Mexico-Stad en bezoek Museo Nacional de Antropología
De piramides van Teotihuacán en naar Puebla
Vrije tijd in levendige havenstad Veracruz
Bezoek La Venta Parque in Villahermosa en naar Palenque
Maya-stad Palenque en de ongerepte watervallen van Roberto Barrios
Via de watervallen van Agua Azul en Misol naar San Cristobal de las Casas
De inheemse dorpjes San Juan de Chamula en Zinacantán
Boottocht door de Cañon del Sumidero en naar Tehuantepec
Naar surfersparadijs Puerto Escondido
Vrije dag in Puerto Escondido
Oaxaca, het mooiste plaatsje van Mexico
Ruïnes Monte Albán en vrije middag in Oaxaca
Het cactuswoud van Zapotitlán en naar Mexico-Stad
Museo Frida Kahlo en terugvlucht Mexico-Stad - Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Mexico-Stad

We vliegen naar Mexico-Stad. Na aankomst worden we naar ons hotel gebracht, dat in het hart van de hoofdstad ligt. (ca. 10 km)

dag 2: Metropool Mexico-Stad

De culturele hoofdstad van Latijns-Amerika kent een rijke geschiedenis. In 1325 werd Tenochtitlán door de Azteken gesticht; het huidige Mexico-Stad. Van de stad bleef weinig heel na de verovering door de Spanjaarden in de 16e eeuw. Zij herbouwden de stad met als kloppend hart een van de grootste pleinen ter wereld: Zócalo. Het wordt omringd door prachtige gebouwen zoals de Catedral Metropolitana, de grootste kathedraal van Latijns-Amerika, en het Palacio Nacional met enorme muurschilderingen van Diego Rivera, waarin episodes uit de Mexicaanse geschiedenis worden afgebeeld. In het Museo Mural Diego Rivera bewonderen we een prachtige muurschildering van zijn hand. Ook zien we het indrukwekkende Palacio de Bellas Artes, dat nu een operagebouw is, het Templo Mayor, restanten van de tempelpiramide uit de tijd van de Azteken, en La Casa de los Azulejos, dat aan de buitenkant geheel met keramieken tegels bedekt is. En wist u dat Mexico-Stad barst van de interessante musea? We bezoeken het Museo Nacional de Antropología, hét museum van de stad met een van de grootste archeologische collecties ter wereld! (ca. 20 km)

dag 3: Mysterieus Teotihuacán

We bezoeken de gigantische tempelstad Teotihuacán, ooit gebouwd door de eerste grote beschaving in Mexico. De piramides stammen uit de pre-Columbiaanse tijd en worden omhuld door mysteries. Want nog altijd is niet duidelijk wie de Teotihuacanen waren en hoe men hier leefde. We bewandelen de Calzada de los Muertos, de laan van de doden, en zien onder andere de Pirámide del Sol, wat een van de hoogste piramides ter wereld is. Aansluitend reizen we naar het kleurrijke Puebla voor de overnachting. Na aankomst loopt u vanuit het hotel zo het pittoreske koloniale centrum van het stadje in. Dwaal door de vrolijk gekleurde straatjes, proef van de heerlijke zoetigheden die hier in overvloed verkocht worden en bewonder de vele kerken die de stad rijk is. In een van de vele gezellig restaurantjes kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd! (ca. 190 km)

dag 4: Havenstad Veracruz

We reizen in oostelijke richting naar Veracruz. In de grootste en oudste havenstad van het land verblijven we een nacht aan de levendige boulevard. De stad staat bekend om zijn tropische vibe en de heerlijke zandstranden. Na aankomst kunt u een strandwandeling maken of over de boulevard met de vele winkeltjes en eettentjes flaneren. Drinkt u een kop koffie op het grootse Zócalo, waar het ook 's avonds gezellig druk is? (ca. 280 km)

dag 5: Erfenis van de Olmeken

Onderweg naar Palenque, waar we twee nachten verblijven, bezoeken we La Venta Parque in Villahermosa. In dit openluchtmuseum zien we bijzondere kunstwerken uit La Venta, stad van de Olmeken, het moedervolk van Mexico. (ca. 610 km)

dag 6: In de jungle verscholen schatten…

We ontdekken Palenque. Deze Mayastad wordt door de mystieke jungle omgeven en is een van de mooiste Mayasteden. Bijzonder is dat het overgrote deel van de tempelstad nog onontdekt is, overwoekerd door de dichtbegroeide jungle. Na een korte wandeling door een stukje ongerept oerwoud, met kleine watervalletjes, brullende apen en felgekleurde papegaaien doemt de tempelstad voor ons op. We zien onder andere de Tempel van de Inscripties. Niet voor niets prijkte deze tempel ooit op cover van de Lonely Planet van Mexico. Heeft u voldoende energie? Beklim dan zeker een van de tempels! De klim is pittig maar het uitzicht over het complex is magnifiek! Een aanrader! De omgeving van Palenque is bekend vanwege de vele klaterende watervallen. ’s Middags bezoeken we de ongerepte watervallen van Roberto Barrios, waar we na de inspannende ochtend in de dampende jungle een verfrissende duik kunnen nemen in het blauwe water. (ca. 80 km)

dag 7: Klaterende watervallen

Via de watervallen van Agua Azul en Misol Ha reizen we naar het hoger gelegen San Cristobal de las Casas, wat een van de leukste plaatsjes van Mexico is. Het contrast met de dampende jungle van Palenque is groot. Hier, op ruim 2.000 meter, is het een stukje koeler: erg aangenaam. We verblijven hier twee nachten in het centrum van San Cristobal. (ca. 220 km)

dag 8: Authentieke indianendorpjes

We verkennen twee authentieke dorpjes in de omgeving. In het autonome San Juan de Chamula, een van de meest bezochte indianengemeenschappen, ontdekken we de wereld van sjamanen en bizarre rituelen. In de plaatselijke kerk zien we hoe oude rituelen van de Maya’s vermengd zijn met katholieke gebruiken. In Zinacantán maken we kennis met de inheemse bevolking, bekend om het kleurrijke weefwerk en de prachtige klederdracht. Terug in San Cristobal de las Casas heeft u wat vrije tijd. De inheemse bevolking stalt in het centrum hun koopwaar uit, een bont spektakel! Koopt u hier een mooi souvenir? (ca. 30 km)

dag 9: Spectaculaire boottocht

Onderweg naar Tehuantepec, waar we overnachten, maken we een boottocht over de rivier die door de Cañon del Sumidero kronkelt. Naarmate we verder de kloof in varen, rijzen de wanden steeds verder boven ons uit. We vergapen ons aan de duizelingwekkend hoge rotswanden en prachtige watervallen en hopen onderweg tropische vogels, slingeraapjes en grote krokodillen te spotten. (ca. 370 km)

dag 10: Naar Puerto Escondido

We reizen in westelijke richting naar Puerto Escondido, waar we twee nachten verblijven. In dit surfersparadijs aan de Stille Oceaan, dat nog niet ontdekt is door de vele toeristen, beleven we een ander Mexico. In tegenstelling tot de stranden aan de Caribische kust, die bedekt worden door aangespoeld zeewier, zijn de stranden hier prachtig, is de sfeer relaxed en draait alles om zon, zee, strand en de beste golven. (ca. 270 km)

dag 11: Vrije dag in het surfersparadijs

Een heerlijke vrije dag in het gemoedelijke Puerto Escondido! Bezoekt u de plaatselijke markt, waar u de lekkerste taco’s en enchilada’s kunt eten? Droomt u weg op het strand of maakt u een optionele excursie naar Playa Bacocho om te helpen bij het uitzetten van babyschildpadden (kosten niet inbegrepen)? Ook is het mogelijk om een boottocht te maken en op zoek te gaan naar dolfijnen, zeeschildpadden en meer (kosten niet inbegrepen). Tijdens het walvisseizoen (december – maart) is er ook een kans deze imposante dieren te spotten.

dag 12: Het mooiste plaatsje van Mexico

Na een lange rit bereiken we Oaxaca, dat in het binnenland ligt en omringd wordt door bergen. Ons verblijf hier van twee nachten is een van de hoogtepunten van onze reis. De kleurrijke straten met felgekleurde huisjes en bijzondere street art, het verrukkelijke eten en de gastvrije bevolking laten ons kennis maken met het échte Mexico. (ca. 250 km)

dag 13: Indrukwekkend Monte Albán en Oaxaca

Monte Albán was ooit het ceremoniële centrum van de hoogstaande Zapoteekse cultuur met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 750 voor Christus. De indrukwekkende tempelstad, waarvan een groot deel nog in uitstekende staat verkeert, ligt op bijna 2.000 meter hoogte. Vanaf deze uitgestrekte archeologische vindplaats, waar de invloeden van de Zapoteken en Mixteken duidelijk zichtbaar zijn, is het uitzicht over de omgeving magisch! Na ons bezoek aan Monte Albán reizen we terug naar Oaxaca. Hier is de middag ter vrije besteding: tijd om heerlijk rond te slenteren. De kronkelende straatjes in het oude centrum bieden een schitterend uitzicht over de uitgestrekte omgeving. Stap ook zeker de Santo Domingo binnen, deze 16e-eeuwse kerk heeft een prachtig interieur. Er is zo veel te ontdekken in dit mooiste plaatsje van het land! (ca. 20 km)

dag 14: De cactussen van Zapotitlán

We reizen richting Mexico-stad voor de laatste overnachting. Onderweg brengen we een bezoek aan het gigantische cactuswoud van Zapotitlán. In dit natuurreservaat van bijna 500.000 hectare groot zijn maar liefst 2.750 plantensoorten te vinden, voornamelijk cactussen. Vooral de kolomvormige 'Tetecho'-cactussen springen in het oog. Deze kunnen wel tot tien meter hoog en meer dan 200 jaar oud zijn! (ca. 500 km)

dag 15: Museo Frida Kahlo

Frida Kahlo is een van de bekendste en geliefde kunstenaars van de 20e eeuw. Ze is feministe, bekend vanwege haar krachtige zelfportretten vol symboliek én haar liefdesrelatie met kunstenaar Diego Rivera. We bezichtigen het Museo Frida Kahlo, het felblauwe oude woonhuis van deze beroemde Mexicaanse kunstenares. De rest van de dag is ter vrije besteding. Aan het begin van de avond worden we naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. Hiermee komt er een einde aan een indrukwekkende reis door het échte Mexico. (ca. 40 km)

dag 16: Aankomst in Nederland

In de loop van de middag landen we op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Excursie dolfijnen spotten in Mexico
Op zoek naar dolfijnen
Boottocht langs de Mexicaanse kust
Duur: circa 3 uur
Minimaal 4 deelnemers.
Prijs: circa US$ 60,- per persoon, te voldoen in lokale valuta
Maakt u zich op voor een heerlijke boottocht! Wanneer u langs de kust van Puerto Escondido vaart, geniet u van de vele dieren die hier de oceaan bewonen. Hopelijk ziet u allerlei verschillende vogels, zeeschildpadden en dolfijnen! Als u geluk heeft, kunt u gedurende het seizoen (december - maart) zelfs walvissen treffen. Een geweldige ervaring!
Babyschildpadden uitzetten op het strand in Mexico
Red de zeeschildpad!
Help mee bij het uitzetten van babyschildpadjes
Duur: circa 2 uur
Minimaal 2 deelnemers.
Prijs: circa US$ 35,- per persoon, te voldoen in lokale valuta
Ieder jaar komen waterschildpadden naar de stranden rondom Puerto Escondido om hun eieren te leggen. Deze eieren worden vervolgens in een speciaal ingericht 'sea turtle camp' tegen alle natuurlijke vijanden beschermd. Op een gegeven moment komen de eieren uit en u kunt helpen om de babyschildpadjes naar de zee te brengen! Het is erg bijzonder om dit van zo dichtbij mee te maken en door deel te nemen aan de excursie sponsort u ook nog eens het goede doel!

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Mexico-Stad14:30 - 17:59 uur
Mexico-Stad - Amsterdam21:55 - 15:05 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Majestic, Mexico-Stad
Hotel Majestic - Mexico-Stad
Dit prettige hotel in een historisch pand vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Mexico-Stad. Het grenst aan het Zócalo, hét drukke centrale plein van de stad. Hotel Majestic beschikt over een restaurant met een prachtig uitzicht over de stad, een bar waar lekkere cocktails geserveerd worden en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een zitje en de badkamer is voorzien van een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Majestic
Hotel Colonial Puebla, Mexico
Hotel Colonial - Puebla
Slechts één straatblok verwijderd van het centrale plein van het kleurrijke Puebla ligt dit charmante hotel. Hotel Colonial is gevestigd in een historisch pand uit de 17e eeuw en beschikt over een van de oudst nog werkende liften van het land. De koloniale architectuur en de portretten en kunstwerken aan de muren herinneren aan vervlogen tijden. Het hotel beschikt over een restaurant en gratis wifi. Alle kamers zijn voorzien van een douche en bad. De brede muren van het hotel zijn een natuurlijke thermische isolator; dat is de reden dat er geen airconditioning aanwezig is.

Bekijk de website van Hotel Colonial
Hotel Comfort Inn in Veracruz, Mexico
Hotel Comfort Inn - Veracruz
Aan de boulevard van het levendige Veracruz ligt het Comfort Inn Hotel. Het strand van Villa del Mar bevindt zich tegenover het hotel. Neemt u een verfrissende duik in het zwembad van het hotel of in de Golf van Mexico? Het hotel beschikt over een restaurant, een lift en een koffiebar. De kamers zijn voorzien van een kluisje, een tv, airconditioning, gratis wifi en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Comfort Inn
Hotel Nututun in Palenque, Mexico
Hotel Nututun - Palenque
Aan de rivier, in de jungle van Palenque, ligt het heerlijke hotel Nututun, dat beschikt over een mooie tuin en een groot buitenzwembad. Vroeg in de ochtend wordt u hier gewekt door de geluiden van tropische vogels en apen. Op het overdekte terras kunt u onder het genot van een mojito genieten van het uitzicht op de groene omgeving. In de publieke ruimtes kunt u gebruik maken van gratis wifi. Alle kamers beschikken over een douche en bad, een tv, airconditioning en een kluisje.

Bekijk de website van Hotel Nututun
Hotel Arrecife de Coral in San Cristobál de las Casas, Mexico
Hotel Arrecife de Coral - San Cristobal de las Casas
Op vijf minuten wandelen van het pittoreske centrum van San Cristobal de las Casas ligt hotel Arrecife de Coral. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een keurig onderhouden tuin, waar kolibries rondvliegen. Op loopafstand van het hotel zijn veel leuke restaurantjes te vinden. De kamers zijn voorzien van een douche en een zitje. In het gehele hotel is wifi aanwezig.

Bekijk de website van Hotel Arrecife de Coral
Hotel calli tehuantepec, Mexico
Hotel Calli - Tehuantepec
Dit eenvoudige hotel ligt in een buitenwijk van Tehuantepec. In de weelderige tuin kunt u een duik nemen in het buitenzwembad. Er is een restaurant en een bar in het hotel. De kamers van hotel Calli beschikken over airconditioning, een balkon en wifi.

Bekijk de website van Hotel Calli
Hotel Aldea del Bazar, Mexico
Hotel Aldea del Bazar - Puerto Escondido
Op ruim drie kilometer van Zicatela Beach ligt dit comfortabele hotel. Het dorp Puerto Escondido ligt op ongeveer 1,9 km vanaf het hotel. Hotel Aldea del Bazar beschikt over een bar, een restaurant, gratis wifi en spa-faciliteiten. In de ruim opgezette tuin is een heerlijk zwembad. Of leest u liever een boekje in een van de hangmatten die tussen de palmbomen gespannen zijn? Alle kamers beschikken over een douche en/of bad, een zitje en airconditioning.

Bekijk de website van Hotel Aldea del Bazar
Hotel Oaxaca Dorado
Hotel Oaxaca Dorado - Oaxaca
Hotel Oaxaca Dorado ligt nabij het centrum van Oaxaca en beschikt over een 24-uurs receptie, een bagageopslagruimte, een buitenzwembad (met een kinderbad), een restaurant en een bar. In de gehele accommodatie is gratis wifi aanwezig. Uw kamer is voorzien van een flatscreen-tv, een telefoon, een bureau en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Oaxaca Dorado

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

De groep was geweldig. Veel saamhorigheid en behulpzaam. Altijd op tijd.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Mooie reis met vele culturele hoogtepunten. Af en toe wel een lange reisdag. Reisleidster Christine deed het prima.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 25 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?