050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol

Natuurpracht in Patagonië en Vuurland

Reisleider Ronald:
‘Argentinië en Chili staan om één ding echt bekend: adembenemende natuur. En dat is waar u op deze reis van gaat genieten! Na de kennismaking met het bruisende Buenos Aires vliegt u naar het mythische Vuurland, dat met Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld, de poort naar Antarctica is. Vanuit hier verkent u in het natuurreservaat Tierra del Fuego de ongerepte natuur van Vuurland met baaien, meren en prachtige vergezichten: erg bijzonder!

In Chili bezoekt u een van de mooiste natuurparken van Zuid-Amerika: Torres del Paine. Gewoonweg schitterend! En in El Calafate, het hart van Patagonië, kijkt u uit over de koninklijke Andes, beboste hellingen en de opaalkleurige meren. U hoort reusachtige gletsjers kraken, zoals de wereldberoemde Perito Moreno. Hemelsblauwe ijsblokken breken van deze gletsjer af en vallen in het meer. De aanblik van de enorme ijsmassa is een overweldigende ervaring! In het noorden van Argentinië ziet u de watervallen van Iguazu, die behoren tot de grootste op aarde. Het klaterende water en het groene regenwoud dat de watervallen omringd zijn van ongekende schoonheid. Kortom: deze reis is bijzonder, compleet én comfortabel, vol indrukwekkend natuurschoon! Gaat u mee op avontuur?’

Inspirerende foto's van deze reis
Reisleidster Qurina maakte met haar gasten de reis Argentinië en Chili en legde de indrukwekkende cultuur en natuur vast op prachtige foto's. Bekijk een verzameling van de mooiste foto's die Qurina tijdens de reis maakte, in haar fotoalbum van Argentinië en Chili!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
3 binnenlandse vluchten
ruimbagage
middenklassehotels
verblijf in Torres del Paine
15x ontbijt, 1x lunch en 3x diner
inclusief entreegelden nationale parken
lokale gidsen tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
La Recoleta in Buenos Aires
Ushuaia in Vuurland
Tierra del Fuego
Torres del Paine National Park
gletsjer Perito Moreno
Los Glaciares bij El Calafate
watervallen van Iguazu
El Calafate aan Lago Argentino
SRC-reisleider Ronald
SRC-reisleider sinds 2000
Een bezoek aan de spectaculaire watervallen van Iguazu is onvergetelijk!
Ontmoet onze beste reisleiders in Argentinië
SRC=reisleidster Martine
Reisleidster sinds 1999
SRC-reisleidster Qurina
Reisleidster sinds 2011
SRC-reisleider Ronald
Reisleider sinds 2000

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Buenos Aires
Aankomst in Argentinië en kennismaking met Buenos Aires
Vrije dag in Buenos Aires
Binnenlandse vlucht naar Ushuaia in Vuurland
Wandeling in nationaal park Tierra del Fuego
Naar Punta Arenas
Puerto Natales en naar Milodón grot
Bezoek nationaal park Torres del Paine
Naar El Calafate
Nationaal park Los Glaciares en de gletsjer Perito Moreno
Vrije dag of optionele excursie naar gletsjers of El Chaltén
Binnenlandse vlucht van El Calafate naar Iguazu
Watervallen vanaf Argentijnse zijde
Optionele excursie watervallen vanaf Braziliaanse zijde
Binnenlandse vlucht van Iguazu naar Buenos Aires
Vlucht Buenos Aires – Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Buenos Aires

We vliegen naar Argentinië.

dag 2: Buenos Aires

Na aankomst op de luchthaven van de Argentijnse hoofdstad worden we naar ons hotel gebracht, waar we twee nachten verblijven. 's Middags ontdekken we het bruisende Buenos Aires. De hoofdstad van Argentinië werd in 1536 gesticht door de Spaanse ontdekkingsreiziger Pedro de Mendoza. Buenos Aires wordt door de Argentijnen zelf ook wel het Parijs van Latijns-Amerika genoemd. We verkennen deze heerlijke stad met brede avenida’s, parken en pleinen. Het bekendste plein is natuurlijk het Plaza de Mayo. We zien de koloniale wijk San Telmo en de veelkleurige wijk La Boca. Ook gaan we naar de elegante wijk La Recoleta, waar we het graf van Evita Perón bezoeken. (ca. 15 km)

dag 3: Vrije dag in Buenos Aires

Vandaag kunt u het kleurrijke Buenos Aires op eigen gelegenheid verkennen. Aan het Plaza de Mayo kunt u de kathedraal van Buenos Aires bezoeken. Hier is laatste rustplaats van de Argentijnse verzetsheld San Martín, de leider in de onafhankelijkheidsstrijd tegen de Spaanse bezetter. Een kapel in de kathedraal is volledig aan hem gewijd. U kunt ook een optionele excursie maken naar de Tigre-delta. Vanaf het water heeft u een verbluffend uitzicht over Buenos Aires. ’s Avonds is het mogelijk een tango- en dinershow bij te wonen (kosten niet inbegrepen).

dag 4: Vlucht naar Ushuaia in Vuurland

We vliegen naar de meest zuidelijke stad van de wereld: Ushuaia. Hier verblijven we twee nachten. De vrolijk gekleurde huizen van deze poort naar Antarctica liggen prachtig: tegen de berghellingen, en tussen de Martial-gletsjer en het brede Beaglekanaal. (ca. 30 km)

dag 5: Ongerept Vuurland

Met een lokale gids verkennen we in het natuurreservaat Tierra del Fuego de ongerepte natuur van Vuurland. Terwijl we door het gebied rijden, genieten we van baaien, meren en prachtige vergezichten, waaronder die op de natuurlijke grens met Chili. Onderweg maken we diverse wandelingen. In de middag kunt u een boottocht maken over het Beaglekanaal (kosten niet inbegrepen). (ca. 70 km)

dag 6: Naar Punta Arenas

We maken een mooie maar lange bustocht naar Punta Arenas, waar we de komende nacht verblijven. Onderweg genieten we van het Patagonische landschap. In Punta Arenas herinneren de schitterende gebouwen met gekleurde daken aan de tijd dat Punta Arenas een levendige handelsstad was. (ca. 645 km)

dag 7: Puerto Natales en naar Milodón-grot

Na een stadswandeling door Punta Arenas rijden we naar Puerto Natales, waar we twee nachten verblijven. Vanuit Puerto Natales brengen we een bezoek aan de Milodón-grot. Deze grot dankt zijn naam aan de resten die er zijn gevonden van een prehistorisch dier, de Milodón. We bewonderen de verschillende rotsformaties en de grot. Vanaf de verschillende uitzichtpunten bij de grot is het zicht op het weidse Patagonische landschap spectaculair! (ca. 320 km)

dag 8: Torres del Paine

Ons bezoek aan Torres del Paine, dat is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, is een hoogtepunt van de reis! Dit park dankt zijn naam aan de drie granieten bergen die uit de Patagonische steppe oprijzen. Onze wandeling voert ons langs imposante bergruggen en gletsjers over de uitgestrekte toendra. De natuur is hier overweldigend! We genieten van een picknicklunch op deze bijzondere plek. (ca. 100 km)

dag 9: Naar El Calafate

Per touringcar reizen we naar El Calafate, waar we drie nachten verblijven. El Calafate ligt aan het enorme Lago Argentino. De stad kijkt uit op de besneeuwde toppen van het Andesgebergte: de ideale uitvalsbasis voor onze excursies van de komende dagen. (ca. 270 km)

dag 10: Nationaal park Los Glaciares en de gletsjer Perito Moreno

In het nationale park Los Glaciares ziet u de meest imposante gletsjer van Argentinië: de Perito Moreno. Deze gletsjer verschuift continu, waardoor er grote stukken ijs van afbrokkelen. Erg indrukwekkend! Vanaf de voetgangersbruggen heeft u een goed zicht op de ijsmassa en hoort u het ijs kraken. Als het weer het toelaat, varen er boten. In een boot kunt u de gletsjer ook van dichtbij aanschouwen (kosten niet inbegrepen). (ca. 120 km)

dag 11: Vrije dag of optionele excursie naar gletsjers of El Chaltén

Op deze vrije dag kunt u een optionele excursie maken . U kunt een boottocht maken naar de gletsjers Onelli, Spegazzini en Upsala. Deze laatste is, met een oppervlakte van 592 km², de grootste gletsjer van Argentinië (kosten niet inbegrepen). Het uitzicht op de bergen en de gletsjers vanaf het water is adembenemend! Het is ook mogelijk een schitterende trekking te maken in de ultieme wandelbestemming van Argentinië: El Chaltén (kosten niet inbegrepen).

dag 12: Naar Iguazu

We rijden naar de luchthaven van El Calafate voor de binnenlandse vlucht naar Puerto Iguazu, waar we drie nachten verblijven. (ca. 35 km)

dag 13: Watervallen vanaf Argentijnse zijde

De watervallen van Iguazú zijn de grootste verzameling watervallen ter wereld en ontstaan door een vulkaanuitbarsting op de grens van Brazilië, Paraguay en Argentinië. Maar liefst 270 watervallen, verdeeld over bijna 3 kilometer, kletteren in de Paraná-rivier. Aan de Argentijnse zijde van de watervallen wandelen we door het tropisch regenwoud naar verschillende uitzichtpunten vanwaar we de watervallen optimaal kunnen ervaren. Liefhebbers kunnen naar de Duivelsmond wandelen, waar het water van drie zijdes naar beneden stort. De Duivelsmond is geregeld gehuld in mist van het vallende water en met een beetje geluk straalt er een kleurrijke regenboog: een onvergetelijke ervaring! (ca. 25 km)

dag 14: Optionele excursie watervallen vanaf Braziliaanse zijde

Deze dag is vrij, het is ook mogelijk een optionele excursie te maken om de watervallen van Iguazú vanaf de Braziliaanse zijde te bewonderen (kosten niet inbegrepen).

dag 15: Terug naar Buenos Aires

We rijden naar de luchthaven van Iguazú voor de binnenlandse vlucht naar Buenos Aires. Ons hotel voor de komende nacht staat in de Argentijnse hoofdstad. (ca. 40 km)

dag 16: Vrije ochtend en Buenos Aires – Amsterdam

In de loop van de ochtend worden we naar de luchthaven van Buenos Aires gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 40 km)

dag 17: Aankomst op Schiphol

We komen aan in Nederland.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Tango in Buenos Aires
Tango in Buenos Aires
Beleef de Argentijnse tango
Duur: circa 4 uur
Prijs: vanaf 15 deelnemers circa US$ 95,- per persoon, incl. reisleider
In Buenos Aires kunt u een tangoshow met diner bijwonen. De tango is onlosmakelijk verbonden met de Argentijnse cultuur. Aan het einde van de 19e eeuw is deze dans in Buenos Aires ontstaan uit verschillende muziek- en dansvormen, waaronder de Spaanse flamenco, de Oost-Europese polka, de Cubaanse habanera en de Afrikaanse candombe. Deze dans vormde een belangrijke uitingsvorm van de voornamelijk arme immigranten uit de sloppenwijken van Buenos Aires. Voorafgaand aan de show geniet u van een heerlijk diner. De kosten van het vervoer naar de show en terug zijn bij de prijs inbegrepen.
Rio de Hielo Express
Rio de Hielo Express
De imposante gletsjers van Argentinië
Duur: gehele dag
Prijs: vanaf 16 deelnemers circa US$ 175,- per persoon, incl. reisleider
In het nationale park Los Glaciares vaart u tijdens de excursie ‘Rio de Hielo Express’ langs diverse gletsjers, waaronder de imposante Upsala en Spegazzini. Met een oppervlakte van 592 km² is Upsala de grootste gletsjer van Argentinië. Deze gletsjer kan alleen over het water worden bereikt. Enorme hoeveelheden ijs worden opeengepakt, voortgestuwd en breken uiteindelijk af in het Lago Argentino. Langs de fraai gevormde blauwe ijsbergen van het meer vaart de boot vervolgens richting de Onellibaai, die genoemd naar de gletsjer Onelli. Als de weersomstandigheden het toelaten, kunt u aan land om een wandeling van circa 800 meter te maken. Tijdens de excursie gaat u ook richting de Spegazzini, de hoogste gletsjer van het park. De entreeprijs voor het nationaal park is inbegrepen. De lunch is niet inbegrepen.
San Isidro en Tigre-delta, Argentinië
San Isidro en Tigre-delta
Argentijnse aristocratie en boottocht
Duur: de gehele dag
Prijs: US$ 85,-
San Isidro is een stad met een rijke en interessante geschiedenis. U ziet hier de prachtige, weelderige huizen van de vroegere Argentijnse aristocratie. Aansluitend reist u door naar Tigre, waar u met de boot over een deel van de Paraná-rivierdelta vaart, een immens waterlabyrint van kleine eilanden en kanalen. Aan het einde van de dag heeft u vanaf het water een prachtig uitzicht over Buenos Aires.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Buenos Aires21:20 - 07:05 uur
Buenos Aires - Amsterdam16:30 - 09:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Dazzler Maipú in Buenos Aires, Argentinië
Hotel Dazzler Maipú - Buenos Aires
Dit comfortabele moderne hotel ligt aan de rand van het centrum van Buenos Aires en beschikt over een lift, gratis wifi, een koffiebar, een spa met een gezondheidsclub, een bubbelbad en een sauna. Het hotel is binnen wandelafstand van zowel Calle Florida als cafés, uitgaansgelegenheden en restaurants. De modern ingerichte, ruime kamers beschikken over een tv, een kluisje, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet, een föhn en gratis toiletartikelen.

Bekijk de website van hotel Dazzler Maipú
Fueguino Hotel Patagónico
Hotel Fueguino - Ushuaia
Vanuit hotel Fueguino wandelt u binnen een paar minuten naar de zee. Het hotel beschikt onder andere over gratis wifi, een lift en een 24-uursreceptie. De kamers zijn ingericht in avant-garde stijl en beschikken onder andere over een minibar, wifi, een led-tv, een kluisje, verwarming en een badkamer met een bad en een toilet.

Bekijk de website van Fueguino Hotel
Hotel Cabo de Hornos in Punta Arenas
Hotel Cabo de Hornos - Punta Arenas
In het historische centrum van Punta Arenas ligt het moderne Cabo de Hornos. Nabij het hotel kunt u één van de gezellige winkels en restaurants bezoeken. Dit hotel beschikt over een rustiek ingerichte lounge, waar u goed kunt relaxen na een bezoek aan de levendige stad Puento Arenas. De hotelkamer beschikt over gratis wifi, verwarming , een tv en een nette badkamermet een een föhn, toiletartikelen, een douche en / of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Cabo de Hornos
Hotel COSTAUSTRALIS in Puerto Natales, Chili
Hotel Costa Australis - Puerto Natales
In Puerto Natales verblijft u in Hotel Costaustralis waar u een schitterend uitzicht heeft op de Patagonische Andes en het fjord 'Ultima Esperanza'. Op loopafstand van het hotel ligt het centrale plein van Puerto Natales. Hotel Costaustralis beschikt over een restaurant, een bar en een lounge. Er is geen lift in het hotel. De stijlvolle kamers zijn voorzien van gratis wifi, een tv, een kluisje en een badkamer met een bad en/of een douche met een toilet.

Bekijk de website van Hotel Costaustralis
Hotel Lagos de Calafate
Hotel Lagos del Calafate - El Calafate
Op wandelafstand van het hart van El Calafate ligt Hotel Lagos del Calafate. Er bevinden zich verschillende restaurants in de directe omgeving, maar ook in het restaurant van het hotel kunt u terecht voor een heerlijk diner. Verder beschikt het hotel over een binnenzwembad, een lift en een bar. Ook is er gratis wifi. De comfortabele kamers zijn onder andere voorzien van een minibar, een verwarming, een tv en een badkamer met een bad, een toilet, een föhn en gratis toiletartikelen.

Bekijk de website van Hotel Lagos del Calafate
O2 hotel in Iguazu, Argentinië
Hotel O2 - Iguazu
Het O2 hotel is een modern 4-sterrenhotel in Iguazu met een schitterend uitzicht op de Iguazu-rivier. Het hotel beschikt over een restaurant, een zwembad en een lift. Op het dak van het hotel kunt u genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een drankje. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een kluisje en een badkamer met een bad en/of een douche met een toilet.

Bekijk de website van O2 Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Een fantastische reis in een plezierig gezelschap met een voortreffelijke reisleidster. Ook onze verlenging in Iguazu was uitstekend voorbereid en werd door de lokale partners van SRC prima uitgevoerd. Bij de bestemmingsinformatie over Argentinië staat dat je tijdens de reis voldoende contant geld mee moet nemen, en dat dit zowel euro's als Amerikaanse dollars kan zijn. Onze ervaring is dat Amerikaanse dollars overal geaccepteerd worden, euro's niet. Ook hadden we vooraf graag wat meer informatie gehad over de samenstelling van de groep. (red. Wij delen in verband met de privacywetgeving geen gegevens van medereizigers.)
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Ik vond de reis Patagonië /Chili een echte aanrader. Genoeg afwisseling in het programma en er was genoeg tijd over voor jezelf. Er werd ook veel verteld over Buenos Aires. Graag had ik wat meer info over de politieke situatie zoals hij is en was. Er is met zorg een geweldige tango-avond uitgezocht en het niveau van de dans en het orkest was hoog. De hotels waren goed gekozen. Van daaruit kon je gemakkelijk naar de centra van de plaatsen gaan. Het hotel in Torres del Paines lag ongelooflijk fraai! Dat was ons ook beloofd. Kortom: ik zou SRC en deze reis zeker aan iemand aanraden!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Een fantastische reis met een zeer goede reisleidster Qurina en heel mooi weer.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Naast de eindeloze steppen met guanaco’s, gaucho’s en voor ons onbekende planten- en vogelsoorten heeft Patagonië - dat geen officiële grenzen kent- talloze beroemde nationale parken, zoals Torres del Paine in Chili met grillige rotsformaties, ruige watervallen en diepblauwe meren. Lees ons complete reisverhaal over Argentinië en Chili!
We hebben genoten van een prachtige reis. Alles verliep voorspoedig, vooral dankzij onze geweldige reisleidster Qurina. Ze regelde alles uitstekend en toonde grote betrokkenheid met alle reisgenoten. Zij krijgt van ons een grote pluim!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Schitterende reis! De natuur is overweldigend. De reisleiders was zeer georganiseerd, vertelde veel over het land, de geschiedenis, cultuur, levenstandaard en de mentaliteit van de Argentijnen.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Bijzonder mooie reis! Soms wel erg vermoeiend door de lange reisdagen, wij hadden ons niet gerealiseerd hoe groot de afstanden soms zijn. De hotels zijn over het algemeen goed. Voor ons was het een zeer mooie en onvergetelijke reis!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 12 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.