050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Autovakanties Italië

Autovakanties Italië - Toer door glooiende heuvels en langs schilderachtige meren

Italië is een geliefd vakantieland bij cultuurliefhebbers. En dat is niet raar: het land loopt over van de kunst! In een prachtig glooiend landschap met cipressen, wijngaarden en olijfbomen ontdekt u het mooiste onder de Italiaanse zon. Tijdens een autovakantie Italië kunt u ontspannen genieten van dit prachtige landschap dat het decor is voor schitterende bezienswaardigheden. U slentert door kleine middeleeuwse dorpjes waar de mooiste wijnen gemaakt worden en waar in een onooglijk dorpskerkje een groots kunstwerk te vinden is van een bekende Italiaanse meester. U dwaalt door bekende steden als Florence, Parma of Bologna met sierlijke pleinen waar de terrassen u uitnodigen voor een heerlijke lunch met streekspecialiteiten. U toert langs prachtige meren met luxueuze villa’s en door groene bergen waar op de heuveltoppen kleine stadjes balanceren. Vakantie in Italië is la dolce vita in optima forma! Dus reis af naar het zonnige zuiden en toost met een mooie chianti op een geslaagde autovakantie in Italië!

Zorgeloos genieten tijdens een autovakantie in Italië

La dolce vita: het heerlijke zalige zoete leven! Italianenen zijn levensgenieters pur sang en u kunt net als hen genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in dit aardse paradijs. Genieten van de mooiste kunststeden, van heerlijke culinaire hoogstandjes, van een bubbelende spumante op een zonovergoten terras en van een avondwandeling met een gelato in uw hand. Dolce far niente... het zoete zalige nietsdoen: dat is vakantie in Italië! Uw autovakantie en de voorbereiding daarvan mogen dus zeker geen stress zijn. Daarom hebben wij voor u de mooiste autovakanties naar Italië samengesteld. Heerlijke reisroutes naar bekende Italiaanse regio's als Toscane, Umbrië en de Marken, waarbij u met uw eigen auto rondtoert door het land van pizza, pasta en heerlijke wijnen. Ultiem genieten van een heerlijke vakantie!

Deze autovakanties hebben meer om het lijf dan alleen een hotel, zoals u soms bij andere reisorganisaties ziet. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor u de mooiste agriturismo's uitgezocht en de beste reisroutes door Italië uitgestippeld, zodat u geniet van una bella vacanza. Zonder een eindeloze online zoektocht, zonder het doorspitten van reisgidsen weet u nu zeker dat u het mooiste van bella Italia gaat ontdekken. Want wie wil nu niet net als de 'rich and famous' een boottocht maken over het Comomeer, een opera bijwonen in de prachtige Romeinse arena van Verona, slenteren door kleine middeleeuwse dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan of een chianti drinken met uitzicht op de glooiende heuvels van Toscane?

Een autovakantie Italië van SRC Reizen is molto buona! Het biedt u alle comfort van een goed georganiseerde individuele reis, maar u heeft zelf het stuur in handen! Want binnen het excursieprogramma heeft u alle vrijheid om zelf uw tijd in te delen. Talloze tips en suggesties helpen u op weg om er uw ideale autovakantie van te maken! De reisafstanden per dag zijn zo gekozen dat u tijd overhoudt om nog even te stoppen in dat pittoreske dorpje voor een cappuccino, om uitgebreid te lunchen bij die kleine trattoria of om eerder bij uw vakantieadres aan te komen zodat u nog even met een boek en een glas wijn kunt ontspannen in de tuin van uw sfeervolle agriturismo. En wilt u langer genieten van bella Italia, ook dat is mogelijk. U kunt de autorondreis Italië altijd verlengen op de mooiste plekken!

De voordelen van een autovakantie Italië

Tijdens een autovakantie Italië van SRC Reizen kunt u dus heerlijk zorgeloos genieten, want alles is al voor u geregeld: de sfeervolle landelijk gelegen agriturismo's, een afwisselend excursieprogramma die u de highlights maar ook de onbekende plekjes laat zien en talloze tips om er una bella vacanza van te maken! Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens, verschillende proeverijen - van wijn maar ook van streekgerechten - strelen uw smaakpapillen en laten u genieten van de culinaire hoogstandjes van Italië. Maar niet alleen in Toscane, Umbrië of de Marken hebben wij een prachtige route voor u uitgestippeld, ook voor de reis er naar toe. De reisafstanden per dag zijn zo gekozen dat u tijd overhoudt om onderweg een leuk uitstapje in te plannen, om even de benen te strekken of om eerder bij uw hotel aan te komen zodat u nog kunt dwalen door het leuke stadje. De reis naar Italië, maakt tenslotte al deel uit van uw vakantie!

De voordelen van een autorondreis Italië van SRC hebben we overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. U reist met uw eigen auto naar Italië en dat geeft u alle vrijheid om de verschillende Italiaanse regio's op uw eigen manier te ontdekken.
  2. De route van de autorondreis is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Italië zeker niet zult missen.
  3. Ook voor de heen- en de terugreis is een rustige route gekozen met tijd voor een stadsbezoek of een excursie. Uw vakantie begint tenslotte al op de eerste dag.
  4. Wij hebben voor u kleinschalige en sfeervolle agriturismo's geselecteerd die vaak prachtig landelijk gelegen zijn en die zo bijdragen aan uw vakantiebeleving.
  5. Enkele excursies zoals een wijnproeverij of een verkenning met een gids zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken.
  6. Uw autovakantie Italië is inclusief ondersteuning van SRC en van onze vertegenwoordiger ter plaatse.
  7. U kunt desgewenst een upgrade naar een hogere hotelklasse boeken.
  8. Als u graag langer van Italië wilt genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen.

Kortom, met een autovakantie van SRC heeft u alle vrijheid om uw vakantie zo in te richten als u dat wilt, maar daarnaast heeft u toch de zekerheid van een goed georganiseerde autorondreis! Of u nu geniet van de prachtige kunststeden tijdens een autovakantie Toscane, toert langs de prachtige Italiaanse meren tijdens een autovakantie Noord-Italië of struint door middeleeuwse stadjes tijdens een autovakantie naar de Marken: u kunt er vanuit gaan dat uw autovakantie naar Italië tot in de puntjes geregeld is! Gaat u mee op een giro d'Italia?

Boek een autovakantie Italië bij SRC Reizen

De voordelen van onze autovakanties naar Italië spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 15 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet vertaalt zich in veel complimenten van onze gasten die regelmatig terugkeren voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek uw autovakantie Italië bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Toert u straks tijdens een autovakantie Toscane door glooiende heuvels langs karakteristieke wijngaarden, verkent u de geboortestad van Sint Franciscus, Assisi, tijdens een autovakantie Umbrië of ontdekt u deze zomer het ongerepte Italië tijdens een autovakantie naar de Marken? Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen Italië. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!