050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Individuele reizen

Individuele reizen - Ontdek de wereld op uw eigen manier

Met de individuele reizen van SRC Reizen ontdekt u de wereld zorgeloos op uw eigen manier! Heeft u altijd al op uw gemak door het Toscaanse landschap van Italië willen rijden, een fietstocht willen maken langs het Inle-meer in Myanmar of het swingende Cuba willen bewonderen? Maar wilt u deze reis niet met een groep onbekenden maken? Dan zijn de fly drives in Europa, privéreizen en de verre individuele reizen van SRC Reizen iets voor u! Op deze individuele rondreizen bent u voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis, maar reist u met uw eigen reisgezelschap. Wij hebben voor u de mooiste vakantiebestemmingen en routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. U reist als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

Ontdek de wereld met de individuele rondreizen van SRC

SRC heeft voor de individuele reizen de mooiste routes uitgestippeld, zodat u alle hoogtepunten van uw vakantieland ontdekt. Hoe u deze hoogtepunten ontdekt is aan u: pakt u zelf de huurauto met een fly drive of gaat u op een privéreis of een verre individuele reis? Natuurlijk bepaalt uw vakantiebestemming ook uw keuze! In Italië, Spanje, Amerika, maar ook in Zuid-Afrika, Costa Rica of op Cuba reist u eenvoudig met een huurauto door het land. De wegen en de bewegwijzering zijn goed en de afstanden niet te groot: ideale reisbestemmingen voor een fly drive dus! Maar u kunt u voorstellen dat u in landen als India, Indonesië, Bhutan, Jordanië of Iran liever wordt rondgereden. De taal, de kwaliteit van de wegen en het chaotische verkeer zijn zeker een obstakel. In die landen bieden wij dan ook een rondreis met een privéauto met chauffeur en eventueel een gids aan. U wordt gereden en hoeft dus alleen maar zorgeloos te genieten van uw vakantieland.

Bij onze individuele reizen heeft u dus de keuze uit een fly drive (een rondreis in een huurauto) of een privéreis (een rondreis in een privéauto met chauffeur). Tijdens een fly drive gaat u zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt u zelf uw dag in. In het informatiepakket zitten tips voor mooie en bijzondere plekken die u onderweg kunt bezoeken. Op een privéreis rijdt een of meerdere chauffeur(s) u door uw vakantieland. Soms is de chauffeur ook uw gids, die u alles vertelt over zijn land. Maar welke soort reis u ook kiest, bij alle individuele rondreizen kunt u er zeker van zijn dat de belangrijkste reislogistieke zaken, zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotels, voor u zijn geregeld. Daarnaast kunt u bij bijna elke individuele reis een of meerdere excursies bijboeken, een ander hoteltype kiezen en uw reis verlengen, bijvoorbeeld aan het strand. Zo maakt u uw individuele reis nog unieker! U hoeft dus alleen maar op uw eigen manier te genieten van de door u uitgekozen verrassende vakantiebestemming.

De voordelen van onze individuele reizen

Het maken van een individuele reis van SRC Reizen is perfect wanneer u een vakantieland op uw eigen manier wil ontdekken zonder dat u uren op het internet doorbrengt om uw eigen reis samen te stellen. U heeft alle voordelen van een rondreis die is samengesteld door reisexperts die de bestemming kennen, maar u reist gewoon met uw eigen reisgezelschap. Wat precies de voordelen zijn van een individuele reis? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotels, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket, routekaart en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Maakt u straks een fly drive door Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland, of reist u liever met uw privéchauffeur door Vietnam, Iran of Sri Lanka? Met de individuele rondreizen van SRC Reizen is het allemaal mogelijk! Waar gaat uw volgende vakantie naar toe?

Boek een individuele rondreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze individuele reizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in cijfers. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren de laatste jaren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een individuele reis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een fly drive naar Italië om het beroemde landschap van Toscane te bewonderen, verkent u het prachtige Amazonegebied tijdens een privéreis door Suriname, of ontdekt u de kleurrijke cultuur van het boeddhisme en het hindoeïsme tijdens de privéreizen in India? Laat u verrassen door de diversiteit van onze individuele rondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!