Individuele reizen - Ontdek de wereld op uw eigen manier

Met de individuele reizen van SRC ontdekt u de wereld op uw eigen manier! Heeft u altijd al op uw gemak door het Toscaanse landschap van Italië willen rijden, een fietstocht willen maken langs het Inle-meer in Myanmar of het swingende eiland Cuba willen bewonderen? Maar wilt u deze reis niet met een groep maken? Dan zijn de fly drives en de privéreizen van SRC iets voor u!

Op deze individuele reizen bent u voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis, maar reist u met uw eigen reisgezelschap. Wij hebben voor u de mooiste vakantiebestemmingen en routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. U reist als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

Ontdek de wereld met een individuele reis van SRC

SRC heeft voor de individuele reizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van uw vakantieland ontdekt. Hoe u deze hoogtepunten ontdekt is aan u: pakt u zelf de auto met een fly drive of gaat u op een privéreis met uw eigen chauffeur en gids? Of u nu kiest voor een fly drive of een privéreis, bij alle individuele reizen kunt u er zeker van zijn dat de belangrijkste zaken, zoals vluchten, vervoer ter plaatse en de hotels, voor u zijn geregeld. U hoeft alleen maar op uw eigen manier te genieten van de door u uitgekozen verrassende bestemmingen!

Bij de individuele reizen heeft u de keuze uit een fly drive (een autorondreis in een huurauto) of een privéreis (een rondreis in een privéauto met chauffeur). Tijdens een fly drive gaat u zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt u zelf uw dag in. In het informatiepakket zitten tips voor mooie en bijzondere plekken die u onderweg kunt bezoeken. Op een privéreis rijdt een of meerdere chauffeur(s) u door uw vakantieland. Soms is de chauffeur ook uw gids, die u alles vertelt over zijn land. Bij bijna elke individuele reis kunt u excursies bijboeken, een ander hoteltype kiezen en uw reis verlengen, bijvoorbeeld aan het strand. Zo maakt u uw individuele reis nog unieker!

De voordelen van een individuele reis

Het maken van een individuele reis van SRC is perfect wanneer u een vakantieland op uw eigen manier wil ontdekken. Wat precies de voordelen zijn van een individuele reis? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals vluchten, vervoer ter plaatse en hotels, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket, routekaart en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of andere categorie huurauto
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Maakt u straks een fly drive langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland, of rijdt u liever met uw privéchauffeur door het uitgestrekte landschap van Vietnam, Iran of Sri Lanka? Met de individuele reizen van SRC is het allemaal mogelijk! Waar gaat uw volgende vakantie naar toe?