050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Portugal

Fly drive Portugal – Beleef Portugal met een huurauto

De mooiste plekken van Portugal ontdekken, beginnend bij eigentijdse Lissabon waarna u via prachtige landschappen afdaalt naar het zuidelijkste puntje van Portugal: dat is een fly drive door Portugal met SRC Reizen! De route, de hotels en andere logistieke zaken zijn voor uw verzorgd, waardoor u op een onbezorgde manier kennis kunt maken met de bekende en onbekendere delen van dit diverse land. Maak kennis met een grootse geschiedenis van ontdekkingsreizigers, een geschiedenis die terug te zien is in de monumenten die u onderweg tegenkomt. Maar ontdek ook de hartverscheurende fado in de kleine barretjes van Lissabon, de stilte van de Alentejo en de ruige stranden van de Algarve. Maakt u uw eigen ontdekkingsreis met een fly drive door Portugal?

Dwalen door de wijken van Lissabon in Portugal

Lissabon is een stad vol geheimen. Laat de huurauto staan en bezoek te fiets en te voet een paar van de bekende bezienswaardigheden van Portugal, zoals de Torre de Belém en het Momument der Ontdekkingsreizigers. Voor het echte vakantiegevoel kunt u tram 12 nemen die u in 20 minuten door de wijken Alfama en Baixa rijdt. Vergeet ook zeker niet uit te stappen, want een van de mooiste dingen om te doen is de kronkelige straatjes van de wijken van Lissabon al lopende te verkennen. Een koffiestop in Belém is een echte aanrader: hier proeft u de befaamde pastéis de Belém die zeker welkom zijn na een stevige wandeling door de stad!

Rijd met uw huurauto door de Portugese natuur

Portugal heeft nog veel meer te bieden dan alleen de levendige hoofdstad. De natuur van Portugal roept waarschijnlijk niet meteen een beeld bij u op, waarschijnlijk omdat het zo ontzettend divers is. Wanneer u met uw huurauto van stad naar stad rijdt en steeds zuidelijker komt, zult u merken dat de natuur van glooiende heuvels met prachtige olijfbomen in het binnenland verandert naar ruige rotskusten in het zuiden van Portugal. De kust van de Algarve is werkelijk een plaatje, waar u vanuit uw huurauto eindeloos naar buiten kan blijven kijken zonder dat het gaat vervelen. Ga mee op een fly drive Lissabon en de Algarve en laat u verrassen door bijzondere natuur!

De voordelen van een fly drive Portugal

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het pittoreske landschap van Portugal te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Portugal van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Portugal? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Portugal te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Portugal zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Portugal wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Wanneer u reis ook vertrekt, met hoeveel personen u ook in de auto stapt, u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive door Portugal tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo Portugal te ontdekken?

Boek een fly drive Portugal bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Portugal bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!