050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Wandelreizen

Wandelreizen - Verken de wereld te voet!

Bent u een echte wandelliefhebber? En houdt u ervan om een flinke wandeling te combineren met culturele excursies? Neem dan uw wandelschoenen mee en ga met SRC Reizen op wandelreis! Tijdens onze wandelreizen wandelt u over de mooiste wandelpaden door de meest indrukwekkende landschappen van cultuurrijke regio’s. U komt op plaatsen waar u met een auto of een touringcar makkelijk aan voorbij zou gaan. Wandelend ziet u meer!

Italië en Spanje verkennen tijdens een wandelreis

U leert een land op een heel andere manier kennen tijdens een wandelreis! Van kleine dorpjes tot grote steden en van bergpassen tot glooiende landschappen, tijdens een wandelreis ziet u ontzettend veel van een land. En komt u ook heel eenvoudig in aanraking met de lokale bevolking! SRC biedt wisselende wandelreizen aan, die soms in het teken staan van een historisch volk, een belangrijke historisch figuur of een bekende route.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandelreis door Italië in het spoor van de eeuwenoude Etrusken? Dit mysterieuze volk leefde in de regio’s Toscane en Lazio waar zij hun bijzondere necropoli in het wonderschone landschap achterlieten. Het prachtige natuurschoon vol rust en stilte met her en der een eeuwenoud stadje en de restanten van verlaten graftombes nodigt uit de wandelschoenen aan te trekken. Of wandelt u straks door het groene hart van Italië in de voetsporen van de heilige Franciscus? Tijdens deze bijzondere wandelreis ervaart u in de groene en ongerepte natuur van Umbrië waar Franciscus zijn inspiratie vond en regelmatig zelf flinke afstanden aflegde.

Natuurlijk kan ook een wandelreis naar Santiago de Compostela niet missen binnen ons reisaanbod. Al eeuwenlang leggen pelgrims soms wel duizend kilometer te voet, of op de fiets, af naar Santiago de Compostela, in het meest noordwestelijke puntje van Spanje. De “Camino”, de pelgrimsroute naar het graf van de heilige Jakobus, voert langs de mooiste plaatsen en door een landschap dat zijn gelijke niet kent! En u kunt een aantal wandelingen over deze bijzondere route maken om uiteindelijk wandelend Santiago te bereiken. Een bijzondere ervaring!

De voordelen van een wandelreis van SRC Reizen

Het maken van een wandelvakantie is een perfecte combinatie tussen een culturele groepsreis en een actieve reis. Wat precies de voordelen zijn van onze wandelreizen in Europa? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. Een uitstekend cultureel reisprogramma, waarbij de mooiste wandelingen voor u zijn uitgestippeld
2. Begeleiding door een deskundige SRC-reisleider die u meer vertelt over de cultuur van uw vakantieland
3. Een ervaren lokale gids leidt u over de mooiste wandelpaden van de regio
4. De gedeelde interesse voor natuur en cultuur geïnteresseerde reizigers maken van elke groep een hecht reisgezelschap
5. Kleine groepen, variërend van 12 tot 34 deelnemers
6. Veel inclusief in de reissom: naast de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse ook de mooiste wandeling
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Een wandelreis van SRC staat dus garant voor een unieke en actieve reis waarbij u kennis maakt met de cultuur én natuur van uw vakantieland. Ga mee op wandelreis en ontdek het!

Boek een wandelreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze wandelreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een wandelreis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Wandelt u straks trajecten van de Camino naar Santiago de Compostela tijdens een wandelreis in Spanje of verkent u de geheimen van het Toscaanse landschap tijdens een wandelreis in Italië? Laat u verrassen door de diversiteit van onzewandelreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!