050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Amerika

Reisinformatie Amerika

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, ook wat betreft reizen! De diversiteit van het continent is eindeloos. De wonderschone natuurpracht is haast onovertroffen. De Verenigde Staten hebben een aantal adembenemende natuurparken, zoals het Joshua Tree National Park, Yosemite en de beroemde Grand Canyon. En wat dacht u van de Niagara-watervallen op de grens met Canada?

Ook op cultureel gebied valt er in Amerika genoeg te genieten. Achter de vele bezienswaardigheden van Amerika schuilt vaak een indrukwekkende geschiedenis. Het land heeft prachtige cultuurrijke steden met een woud aan torenhoge wolkenkrabbers en hun kenmerkende multiculturaliteit. Bruisende steden als San Francisco, New York of Las Vegas met zijn beroemde ‘strip’ zijn slechts een paar van die Amerikaanse parels die u absoluut gezien moet hebben!

Naast indrukwekkende steden en natuurschoon is Amerika ook de bakermat van vele bereoemde muziekstromingen én artiesten. De roots van de Amerikaanse muziek ontdekt u bijvoorbeeld in Memphis, in de country-hoofdstad Nashville en in de stad van jazz en blues: New Orleans. Maar ook de westkust is boordevol muziek! Los Angeles, Bakersfield en San Francisco hebben hun ieder eigen unieke muziekscène!

Reis mee naar Amerika! Wanneer u dit land van onbegrensde mogelijkheden het beste kunt bezoeken? Bekijk het advies van onze reisleiders over de beste reistijd voor Amerika. Wanneer gaat u uw Amerikaanse droom beleven?