U bent hier: Home | Marokko
Marokko - Kleurrijk land van Berbers, kasbahs en koningssteden

De beste reisleiders

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Marokko wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Marokko.

Reisleider Paul den Arend
Paul den Arend
Reisleider sinds 2008
Bestemmingen:Italië, Spanje, Marokko, Frankrijk
Jaren geleden ben ik met een van mijn beste vrienden in een Fiat Panda naar Zuid-Italië gereden. Een volle maand zijn we toen zonder plan door Sicilië, Calabrië en Puglia getrokken. Het was een groot avontuur. Groene bergen, dorre hooglanden, prachtige stranden en fantastisch eten.
Reisleider M'Barek Oubahssou
M'Barek Oubahssou
Reisleider sinds 2009
Bestemmingen: Marokko
Ik ben geboren op het grootste strand ter wereld, in een van de oudste koninkrijken, waarvan men zegt ‘als u er bent, sta dan nergens van versteld’.
Reisleidster Maria Lauret-Wiegerinck
Maria Lauret-Wiegerinck
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Kroatië, Marokko
Na 21 jaar wonen en werken in Frankrijk woon ik inmiddels alweer 16 jaar in Nederland. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de reiswereld. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend van aard, regel en organiseer graag, en bovenal houd ik van reizen, kijken en ontdekken. Dit enthousiasme deel ik graag met mijn gasten.
Reisleider Ronald van der Werff
Ronald van der Werff
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Marokko, Griekenland
Als men mij zo’n 19 jaar geleden had verteld dat ik rond de wereld zou reizen naar de mooiste landen en om interessante verhalen te vertellen over vergane koninkrijken; de wereld te ontdekken vanaf de Nijl of de Amazone, met enthousiaste gezelschappen met wie je onvergetelijke momenten deelt…