050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Zuid-Afrika

Fly drive Zuid-Afrika – ontdek Zuid-Afrika met een huurauto

Op safari in Zuid-Afrika, bij wie staat het niet op het wensenlijstje? En terecht! Zuid-Afrika is met zijn gevarieerde natuur en enorme wildpopulatie een prachtbestemming om uw vakantie door te brengen. Eén van de mooiste manieren om Zuid-Afrika te verkennen is om met uw eigen huurauto en op uw eigen tempo het land te doorkruisen. In sommige wildparken kunt u zelfs in uw eigen huurauto op zoek gaan naar zebra’s, antilopes en springbokjes… Bij SRC heeft u de mogelijkheid om de bezienswaardigheden van het wonderschone Zuid-Afrika op deze manier te ontdekken! De route, de hotels en andere logistieke zaken zijn voor uw verzorgd, waardoor u op een onbezorgde manier kennis kunt maken met de natuur, de steden en de vriendelijke bevolking van Zuid-Afrika. Maakt u een van onze fly drives door Zuid-Afrika?

Waar start uw fly drive door Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika is groot en heeft veel bijzondere plekken om te bezoeken. SRC Reizen biedt u de mogelijkheid met een fly drive het Zuiden van Zuid-Afrika of het Oosten van Zuid-Afrika te ontdekken wanneer u interesse heeft in een bepaalde gedeelte van dit diverse land. In het Zuiden van Zuid-Afrika brengt u natuurlijk een bezoek aan, volgens velen, de mooiste stad ter wereld: Kaapstad. Na een kennismaking met deze metropool zoekt u de rust op in de glooiende wijnlanden van Stellenbosch, maakt u hier kennis met de heerlijke Afrikaanse wijnen?

Even mooi is het oosten van Zuid-Afrika, hier vindt u overweldigende natuur en vele wildparken, waar het maken van een safari een must is! Wild spotten in het beroemdste park van Zuid-Afrika, het Kruger National Park, kennismaken met de Zulucultuur, genieten van de schitterende natuur in de Drakensbergen en het koninkrijk Swaziland verkennen: dat is een fly drive door het oosten van Zuid-Afrika in een notendop.

Natuurlijk is het ook mogelijk om Zuid-Afrika in een keer te ontdekken tijdens een fly drive Zuid-Afrika Compleet. Alle hoogtepunten van het land zijn opgenomen in uw route: van Kaapstad en Stellenbosch rijdt u via Oudsthoorn, de struisvogelstad, langs verschillende wildparken. Een van de hoogtepunten in uiteraard een safari in het Krugerpark, waar u met een beetje geluk de big five zelf kunt spotten. U sluit uw fly drive passend af door via de panoramaroute naar de luchthaven in Johannesburg te rijden. Bent u klaar voor alle hoogtepunten die een fly drive Zuid-Afrika u te bieden heeft?

De voordelen van een fly drive Zuid-Afrika

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de uitgestrekte wegen van Zuid-Afrika te rijden is onvergetelijk! Maar dan wel graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Zuid-Afrika van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Zuid-Afrika? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Zuid-Afrika te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Afrika zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Zuid-Afrika wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Of u nu tijdens een fly drive langs de wijnvelden van Stellenbosch toert in de het zuiden van Zuid-Afrika, een safari maakt door het Krugerpark maakt in het noorden van Zuid-Afrika of de bijzondere cultuur van Swaziland verkent: u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo Zuid-Afrika te ontdekken?

Boek uw rondreis naar Zuid-Afrika bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Zuid-Afrika in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Zuid-Afrika bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!