050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Malta | Pasen op Malta

Indrukwekkende processies en rijkversierde kerken

Reisleidster Linda Farrugia:
‘De ridders van de orde van Sint Jan hebben Malta stevige katholieke wortels gegeven. Mijn landgenoten zijn trots op hun parochie en steken veel tijd in het organiseren van christelijke feestdagen. Niet vreemd dus dat Pasen groots wordt gevierd: de Goede Week staat bol van de feestelijkheden. En hoe dichter Pasen nadert, hoe indrukwekkender de festiviteiten! Tijdens deze bijzondere paasreis kunt u de belangrijkste momenten van het paasfeest meemaken.

Zo kunt u net als de Maltezers op de avond van Witte Donderdag zeven kerken bezoeken. Tijdens deze zeven-kerkentocht is er extra aandacht voor de rijkgedecoreerde zijaltaren, waar de geconsacreerde hosties worden bewaard. Op Goede Vrijdag zelf heerst er een ingetogen sfeer in de kerken, die rood gekleurd zijn als symbool van het bloed van Christus. Het hoogtepunt is de Goede Vrijdag-processie die in vele dorpen en steden wordt gehouden. In deze dramatische processie, die ’s middags plaatsvindt, worden verschillende beelden van de kruisweg van Christus in trage pas op krachtige schouders gedragen. Aan de urenlange processies nemen tientallen tot honderden mensen deel, zowel kinderen als volwassen. De processie wordt begeleid door droevige muziek: een indrukwekkend schouwspel dat u gaat zien!

Net als de Maltezers bezoekt u op paaszondag de mis in de domkerk van Mosta. De Paasmis wordt gevolgd door een wedloop met het beeld van de Herrezen Christus die op de schouders wordt gedragen. Deze processie eindigt als de dragers al rennend en jubelend het beeld weer de kerk in brengen. ’s Middags is het na het lange vasten eindelijk tijd voor de inwendige mens: thuis of in de vele restaurants genieten mijn landgenoten van een feestmaal. Een Maltezer lekkernij dat dan op tafel verschijnt is figolla: een cake gemaakt van amandelen overdekt met suikerglazuur. Dat moet u zeker ook proeven! Gaat u met mij mee?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Air Malta
toeristenklassehotel
verblijf in bruisend Sliema
6x ontbijt en 1x diner
diner in restaurant bij Mdina
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
zeven-kerkentocht op Witte Donderdag
processies op Goede Vrijdag
Paasmis in domkerk Mosta
havencruise Valletta
co-kathedraal van Sint Jan in Valletta
de Drie Steden
Gozo met Victoria
stille stad Mdina
rotskust bij Dwejra
vissersplaatsje Marsaxlokk
prehistorische tempels
botanische tuinen San Anton
Palazzo Parisio in Naxxar
wandeling bij Dingli Cliffs
Reisleidster Linda Farrugia
SRC-reisleidster sinds 2014
Favoriete plek: de Drie Steden
De Goede Week staat bol van de feestelijkheden. En hoe dichter Pasen nadert, hoe indrukwekkender de festiviteiten!
Ontmoet onze beste reisleiders in Malta
Reisleidster Linda Farrugia
Reisleidster sinds 2014

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Malta
Stadswandeling Valletta, de co-kathedraal van St.Jan en havencruise
Witte Donderdag: prehistorische tempels, de Drie Steden en bezoek aan Rabat
Goede Vrijdag: vissersplaatsje Marsaxlokk, de Blauwe Grot, vrije middag en de Goede Vrijdag-processies
Buureiland Gozo: rotskust bij Dwejra, Xlendi, Ta Pinu en Victoria
Paaszondag: bijwonen Paasmis in domkerk Mosta, stille stad Mdina en vrije middag
Palazzo Parisio, de botanische tuinen van San Anton en wandeling in de omgeving van de Dingli Cliffs
Vlucht Malta – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Malta

We vliegen naar Malta. Na aankomst op de luchthaven worden we naar ons hotel in Sliema gebracht. (ca. 10 km)

dag 2: Stadswandeling Valletta en havencruise

We maken een stadswandeling door de levendige hoofdstad van Malta: Valletta. De stad draagt de naam van haar stichter Jean Parisot de la Valette, grootmeester van de orde van Sint Jan, die het eiland verdedigde tijdens de slag om Malta. De schitterende vestingstad ligt op de kale rotsen van het schiereiland Mount Sceberras, die hoog oprijzen boven twee diepe havens, Marsamxett en Grand Harbour. In 1566 werd begonnen met de bouw van Valletta en binnen verbluffend korte tijd, in slechts 15 jaar, was de stad met haar indrukwekkende bastions, forten en kathedraal voltooid.

De stad is dan ook rijk aan monumenten, wat Valletta tot een van de meest geconcentreerde historische gebieden ter wereld maakt. Vanaf de Baraccatuinen hebben we een schitterend uitzicht over de havens, en we bezichtigen, indien geopend, het Paleis der Grootmeesters. Wie het exterieur van de co-kathedraal van Sint Jan bekijkt, kan niet vermoeden hoe fraai de kerk van binnen is. We bewonderen dit godshuis, waar onder andere het schilderij De onthoofding van Johannes de Doper van Caravaggio te zien is. ’s Middags maken we een boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour, twee van de mooiste havens van Europa. De hoge vestingmuren langs de zee die Valletta aan drie kanten beschermen, zorgden ervoor dat de stad in de late 17e eeuw tegen de aanvallen van de Osmanen verdedigd kon worden. Vanaf het water hebben we een goed zicht op de indrukwekkende barokke vestingwerken. (ca. 20 km)

dag 3: Witte Donderdag: prehistorische tempels en de Drie Steden

We bezoeken de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra, die door UNESCO beschermd worden als werelderfgoed. De megalithische tempels zijn uit enorme stenen opgebouwd en hebben een schitterende ligging, vlak bij zee. De architectonische meesterwerken vormen het bewijs dat Malta al zeer vroeg werd bewoond door een georganiseerde gemeenschap. Aansluitend gaan we naar de ommuurde steden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, ook wel de Drie Steden genoemd. Deze steden vormden de eerste thuisbasis van de ridders van Sint Jan op Malta. Hierdoor kunnen we in deze stadjes fraaie kerken, grootse paleizen en indrukwekkende verdedigingswerken bewonderen. De middag is ter vrije besteding. Aan het einde van de middag gaan we naar Rabat en Mdina, waar we in een restaurant genieten van een gezamenlijk diner. Daarna bezoeken we, net als de Maltezers, enkele kerken. Op Witte Donderdag zijn namelijk alle kerken in de avonduren geopend. De inwoners van Malta bezoeken dan maar liefst zeven kerken en er zijn veel mensen op de been. De meeste kerken hebben een rijk versierd zijaltaar en in sommige kerken zijn de beelden te bewonderen, die op Goede Vrijdag tijdens de processies rondgedragen zullen worden. (ca. 80 km)

dag 4: Goede Vrijdag: Marsaxlokk en Goede Vrijdag-processie

In het pittoreske vissersplaatsje Marsaxlokk zorgen de typisch Maltese vissersbootjes voor een kleurrijk aanzicht. We wandelen door het haventje. Daarna kunt u, bij een kalme zee, een optionele excursie naar de Blauwe Grot maken, waar u wordt verrast door het prachtige kleurenspel van het water (kosten niet inbegrepen). De middag is ter vrije besteding. Aan het einde van de middag gaan we naar Zebbug, dat in het binnenland van Malta ligt. Hier zijn we getuige van een indrukwekkend schouwspel: de Goede Vrijdag-processie, die in verschillende dorpen en steden wordt gehouden. Tijdens deze plechtige optochten worden de verschillende beelden van de lijdensweg van Christus in trage pas op de schouders rondgedragen, terwijl een muziekband droevige klanken ten gehore brengt. Aan de urenlange processies nemen honderden mensen deel: het hoogtepunt van de paasviering op Malta! (ca. 60 km)

dag 5: Buureiland Gozo

Op een klein halfuur varen van Malta ligt het kleinere, groene eiland Gozo. Dit eiland heeft een heel eigen identiteit en overtreft Malta qua natuurschoon. Ook heerst er een prettige, dorpse sfeer. We bekijken in het westen van Gozo de rotskust bij Dwejra. Ondanks dat de beroemde rotsdoorgang kort geleden in zee gestort is, is dit deel van Gozo nog steeds een bezoek waard. We genieten hier van de ruige, ongerepte natuur. Daarnaast zien we de citadel van Victoria, die vernoemd is naar de voormalige Britse koningin, het heiligdom Ta Pinu en het pittoreske havenplaatsje Xlendi. (ca. 70 km)

dag 6: Paaszondag: Mosta en Mdina

Op paaszondag wonen we een Paasmis bij in de beroemde imposante domkerk van Mosta. Een traditioneel gebruik is een wedloop met het beeld van de herrezen Christus, die op de schouders wordt gedragen. Ook brengen we een bezoek aan de Mdina, ook wel de stille stad genoemd. De sfeer in het historische stadshart van deze vroegere hoofdstad van Malta, met zijn paleizen en kerken, is werkelijk uniek. We bekijken (indien geopend) de mooie kathedraal en de imponerende vestingmuren, vanwaar we een adembenemend uitzicht over het hele eiland hebben. Bij goed weer kunt u zelfs Sicilië zien liggen! De middag is ter vrije besteding. Maakt u een ontspannen wandeling over de boulevard van Sliema en strijkt u op een terrasje neer, met uitzicht op de zee? Of neemt u de bus naar Mellieha, waar u heerlijk kunt genieten van een mooi zandstrand? (ca. 30 km)

dag 7: Palazzo Parisio, San Anton en wandeling

Centraal op het eiland ligt het vriendelijke dorpje Naxxar. Hier brengen we een bezoek aan het sierlijke Palazzo Parisio. Vooral het prachtige interieur van dit 18e-eeuwse paleis spreekt tot de verbeelding. In de weelderige tuinen kunt u op een terras genieten van een lekker kopje koffie of thee met een goed stuk taart. Aansluitend bezoeken we de botanische tuinen van San Anton, die bekend zijn om de fraaie fonteinen en de fleurige bloembedden. ’s Middags maken we een wandeling in de omgeving van de Dingli Cliffs. De steile, witte kliffen van Dingli zijn het hoogste punt van Malta en zijn erg indrukwekkend! De kliffen worden gekenmerkt door oude karrensporen en megalieten. Van hieruit wandelen we naar de Buskett Gardens, een van de groenste gebieden op Malta, ooit geplant door de ridders. Ook zien we het 17e-eeuwse Girgenti Palace. Onderweg genieten we van het weidse uitzicht landinwaarts, dat zeer de moeite waard is! (ca. 40 km)

dag 8: Malta – Amsterdam

Met de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland komt er een einde aan deze bijzondere passreis. (ca. 10 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Boottocht Blauwe Grot
Boottocht Blauwe Grot
Beleef de magie van de Blauwe Grot
Duur: ca. 25 minuten
Geen minimumaantal deelnemers
Prijs: ca. € 8,- per persoon
Als de zee kalm is, kunt u een boottochtje maken. In het uiterste zuiden van het eiland zijn zeven zeegrotten die alleen vanaf het water en met kleine vissersbootjes te bereiken zijn. De bekendste is de Blauwe Grot, een prachtige inham in glashelder water met felblauwe, oplichtende wanden. Met een bootje vaart u naar deze prachtige grot. Wie aan wal blijft, kan genieten van de spectaculaire uitzichten over de ruige kust.

Vluchtschema
air_malta.png

Amsterdam - Malta11:30 - 14:25 uur
Malta - Amsterdam07:20 - 10:40 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotel

Hieronder vindt u meer informatie over het toeristenklasse hotel Plaza/Plaza Regency die tijdens de reis wordt gebruikt. Het kan voorkomen dat u verblijft in een ander, gelijkwaardig hotel. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens de reis te verblijven in het comfortabele middenklassehotel Le Méridien Hotel & Spa in St. Julian’s. In de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Tijdens de excursiedagen wordt u bij Le Méridien Hotel & Spa opgehaald en ook weer afgezet.

Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Al met al echt een prachtige reis, waarbij alle processies en andere religieuze festiviteiten rondom de Pasen voor een mooie toevoeging op het excursieprogramma zorgden. Echt een bijzondere en ontroerende week op Malta! Linda was daarbij een enthousiasmerende reisleidster die voor iedereen aandacht had en met veel inzet ervoor zorgde dat er echt maar dan ook echt nooit iets ook maar zou misgaan. Alle lof voor haar!
Beoordeling reisleidster: 10
Beoordeling reis: 10
Mevr. A. Mielart uit AmsterdamReisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met 3 of 7 nachten in Plaza Hotel/Plaza Regency Hotel in Sliema of in Le Méridien Hotel & Spa in St. Julian’s. Alle verlengingsopties zijn op basis van logies en ontbijt en inclusief transfers. Het is mogelijk om het diner bij te boeken.

De bruisende badplaatsen Sliema, dat vrede betekent, en St. Julian’s liggen tegen elkaar aan, direct aan de Middellandse Zee. Ze worden door een lange promenade, waarover u heerlijk kunt flaneren, met elkaar verbonden. Aan de boulevard zijn veel terrasjes, restaurants en barretjes te vinden. Beide plaatsen hebben een gezellig centrum en met het openbaar vervoer bent u snel in het nabijgelegen Valletta. Ook de rest van het eiland is gemakkelijk te bereiken met de lokale bussen.

Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 120 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 290 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 250 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 590 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.